Widok

SENS SPOWIEDZI

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Dziecczyny jak czytam o spowiedzi przedslubnej robi mi sie slabo. Nie mieszkam ze swoim narzeczonym ale z nim sypiam od dawna, malo tego stosuje antykoncepcje. Przeciez wywyala mnie za to z kazdego Kosciola! Naprawde nie wiem co zrobic. Powinnam chyba isc do pierwszej spowiedzi i nie powiedziec o tym nic a przy drugiej oczyscic sie z ogolnego grzechu jakim jest klamstwo. Nie widze innej mozliwosci.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
nastepna......

a jak Agata wspomniała o jedynej mądrej komórce u Stiny - to był chyba atak i obrażanie ??? I wtedy zaczał się kontratak - i tu już z kolei Stinie puściły hamulce i trochę przesadziłaś stara :)
Za to analizując poprzednie wątki - to jakoś Stina była całkiem neutralna w swoich wypowiedziach, za to Agatha - niestety często bywała złosliwa...
dajcie spokój dziewczyny. kazdy zyje jak chce,poglady ma jakie tam sobie chce itp. czasami nerwy puszczaja i tyle,ja tez nieraz mam ochote napisac co mysle, ale po co...nie psujmy sobie atmosfery :) to ma byc wesole forum i kazdy ma prawo sie wypowiedziec. stinie moze troszke nerwy puscily i juz( ale ja rozumiem bo ja tez taka jestem,tylko czasem umiem sie hamowac)... za chwile i tak kazda zapomni nawet o co poszlo :)

Jestem Mamą Aniołka [*] + 24.05.2011 (9tc) - Oleńka...
ameno :)
święta racja :)

Stina przepraszam co oznacza nastepna?

Czy tylko ty mozesz wyrażać swoje zdanie na forum ? inni nie maja do tego prawa ?

Sorry nie wiedziałam ze masz monompo na wypowiedzi na forum

Autor: Stina 16-04-2007 19:18 wyślij odpowiedź

bez obrazy ale niektorzy takie bzdury tu pisza ze naprawde chyba im beret opadl na oczy. A wiec idzcie i rozmnazajcie sie....beretowe ludziki hehehe

Wklejam, bo chyba Wam się nie wyświetla.

Stina jest jedyną osobą, która w tym wątku jedynie obraża czyjąś religię i stosuje wyzwiska. Z innymi daje się rozmawiać normalnie, Stina rozumie tylko epitety.
Pamagdalena, to że masz wspólny mianownik z Aghatą nie oznacza, że musisz jej "bronić", ona doskonale to potrafi, Aghata toleruje Twoje wypowiedzi, bo sama kiedyś napisała, że za bardzo Cię lubi, ale jestem przekonana, że gdyby nie to przywiązanie forumkowe, to też nie raz miałaby ochotę coś Ci powiedzieć, bo to co razi ją u wszystkich np: ortografia, Ciebie nie dotyczy:)
czekam na lincz
mialam na mysli to ze pewnie nastepna bedzie po mnie skakac

Agatha, ja wiem że Stina przegięła, tylko że jej wpis był ogólny nie dotyczył tylko jednej osoby, a ją atakowano czy też kontraatakowano personalnie, może stąd to cisnineie
Ja cie neli nie zlinczuje
A po za tym Agatha nie raz po mnie jedzie i jakos zawsze wychodzę z tego cało.
Jak ma racje to się nie obrażam nie mam o co.

Po za tym kazda krytyka jest konstruktywna.

A błedy robię i zawsze bedę robiła nic na to nikt nie poradzi i mam gdzies co inni o tym myślą .

A co do wyzywania na forum soryy gdyby Stina wyzwala inna forumke napisałabym to samo .

Sa tez na forum inne osoby które lubie a jak sie z nimi nie zgadzam to to piszę dzisiaj np. była to Beata 81

Lubię Magdę właśnie przez jej wypowiedzi, nie "toleruję, bo lubię". Nigdy jej nie spotkałam i nie mamy ze sobą nic wspólnego oprócz tego forum.

A ortografii czepiam się naprawdę przy wyjątkowych okazjach. Vide - choćby ten wątek.
tak wlasnie stad,moja wypowiedz nie byla adresowana do nikogo konkretnego

zwracam honor:))wyjaśnienia do mnie przemówiły:)
jak dla mnie możecie się nawzajem zjeść, chyba, że wcześniej zeżre was wasza wredota...
każdy ma swoje życie, swoje zdanie na dane tematy, swoje powody, by robić tak, a nie inaczej...
wyrażajmy własne opinie, ale bez napastliwości i obrażania innych osób - każdy ma prawo do własnego zdania, ale nie ma prawa do obrażania kogoś i jego/jej poglądów...
swego czasu beatka81 została zjechana na forum przez ówczesne forumowiczki za to, że bierze tylko ślub cywilny i to w dodatku w ślubnej sukni i z weselem! jak miała czelność! świętojebliwe dziewuchy nie zostawiły na niej suchej nitki! a czy takie postępowanie, jak zrobiła beatka81 jest zakazane??? złe??? niegodne??? czy jeszcze inaczej??? niech pierwszy rzuci kamieniem, kto jest bez grzechu...

nie bądźmy hipokrytami!

nie bądźmy bardziej papiescy o papieża!

żyj i daj żyć innym - żyć tak, jak chcą!

Ogólny, czyli dotyczący kilku osób naraz, więc to lepiej, niż odpłacić jej tą samą monetą, bo to już jest "osobiste"?

Stina wypisuje tutaj same brednie, oskarżenia rodem z rynsztoka. I dotyczą one osób, które się wypowiadały przed nią. Więc też jest to osobiste.
taaaaaa, to było dobre!!!!!dlaczego tylko!!!!kościelny??!!!jaaaaaaaaa,jak dziwnie itp... itd...mówiąc krótko: pierdolnięte wszystkie te dziewuchy, które mają jakieś ale!!!dobrze, że dziewczyna się nie załamała:))ma slub i faceta i pewnie jest tak samo, albo jeszcze bardziej szczęsliwa, jak niejedna, która kościelny brała:))ale nasz moherowe społeczeństwo takie już jest!ja mam gdzieś wszystkie dewoty hihihihih
Anielica, proszę, kto jest tym "świętojebliwym"?

Kto w głupi sposób komentował ślub Beaty? Jakaś sekta zwolenniczek NPR? Ja, Wiesia, Koliber i Wiper (sorr, dziewczyny za wrzucanie Was do mojego worka)?

To już jakaś paranoja! Wątek jest o spowiedzi świętokradczej!

Nikt nie robi z siebie świętych. To już sięgnęło granic absurdu...
żeby zaraz nie było, ja nie miałam na myśli "tego" worka:))
ok Agata, masz troche racji, ale sama przyznaj ze Ty często bywasz złośliwa, kąśliwa czy jak tam zwał... :) A Stina wczesniej taka nigdy nie była, więc po prostu ten wątek ją wyprowadził z równowagi
anielica... tylko jedno ale :)))))

ja mam ślub cywilny, ale nie jest to "tylko cywilny" ale aż :)))
jestem szczęśliwa i tego wam, w waszych małżeństwach również życzę :)

do góry