Widok

SENS SPOWIEDZI

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Dziecczyny jak czytam o spowiedzi przedslubnej robi mi sie slabo. Nie mieszkam ze swoim narzeczonym ale z nim sypiam od dawna, malo tego stosuje antykoncepcje. Przeciez wywyala mnie za to z kazdego Kosciola! Naprawde nie wiem co zrobic. Powinnam chyba isc do pierwszej spowiedzi i nie powiedziec o tym nic a przy drugiej oczyscic sie z ogolnego grzechu jakim jest klamstwo. Nie widze innej mozliwosci.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Kreatywne stwierdzenie nie ma co

magda to takie podsumowanie

Nie przeprasam za bledy
no kreatywne i na temat

gratuluje

Agatha napisałaś
A teraz, proszę bardzo, wie, że czasem to jajeczko bywa, a nawet przestudiowała na wszelkie strony zagadnienia związane z jego zagnieżdżaniem, czy też niedopuszczaniem do tego. Nigdzie nie napisałam, że przy zażywaniu pigułek nie dochodzi czasami do jajeczkowania i zapłodnienia (połączenia się komórki jajowej z plemnikiem z czego powstaje zygota), bo takie przypadki się zdarzają o czym świadczy wskaźnik Pearla. Nie ma zamiaru dyskutować z Tobą na tematy dla mnie oczywiste. Nie rozpatrywałam tu żadnych zagadnień moralnych, tylko zagadnienia natury fizjologicznej (wpływ pigułek, zapłodnienie, zagnieżdżenie itp.) Nie mam zamiaru odbijać Ci piłeczki i obrażać Ciebie. Szkoda mi na to po prostu czasu.

A ja i tak uważam, się za osobę tolerancyjną, i szczerze powiem, że w nosie mam to co TY uważasz, bo nie jesteś dla mnie żadnym autorytetem.

ps. Ciekawe czy w realnym świecie też jesteś taka pyskata. Na necie łatwo zgrywać twardziela.
Tequila_ napisał(a):

> Agatha napisałaś
> A teraz, proszę bardzo, wie, że czasem to jajeczko bywa, a
> nawet przestudiowała na wszelkie strony zagadnienia związane z
> jego zagnieżdżaniem, czy też niedopuszczaniem do tego. Nigdzie
> nie napisałam, że przy zażywaniu pigułek nie dochodzi czasami
> do jajeczkowania i zapłodnienia (połączenia się komórki jajowej
> z plemnikiem z czego powstaje zygota), bo takie przypadki się
> zdarzają o czym świadczy wskaźnik Pearla. Nie ma zamiaru
> dyskutować z Tobą na tematy dla mnie oczywiste.

No, edukujesz się coraz bardziej, ale kłamczuszka z Ciebie, bo przecież pisałaś:

Autor: Tequila_ 16-04-2007 22:27 wyślij odpowiedź

Czasami wydaję mi się, że poziom edukacji seksualnej na forum jest bardzo niski. Chodzi mi głównie o sprawy dotyczące antykoncepcji. Ktoś wyżej napisał czy zabija jajeczko kiedy bierze pigułki. Przecież pigułki hamują owulację więc, żadnego jajeczka nie ma.

Nie
> rozpatrywałam tu żadnych zagadnień moralnych, tylko zagadnienia
> natury fizjologicznej (wpływ pigułek, zapłodnienie,
> zagnieżdżenie itp.) Nie mam zamiaru odbijać Ci piłeczki i
> obrażać Ciebie. Szkoda mi na to po prostu czasu.
> A ja i tak uważam, się za osobę tolerancyjną, i szczerze
> powiem, że w nosie mam to co TY uważasz, bo nie jesteś dla mnie
> żadnym autorytetem.

Piszesz, że masz mnie w nosie, to chyba jednak usiłujesz mnie obrażać :)

Taki tekst też nie świadczy o tolerancji :D

> ps. Ciekawe czy w realnym świecie też jesteś taka pyskata. Na
> necie łatwo zgrywać twardziela.

Hehe, z pewnością nie jestem cichą, uległą myszką.

Ciekawe, co to za "twardzielstwo" tutaj prezentuję? Sądzisz, że boję się dyskutować w realu?

Kochana, prawdziwe dyskusje to ja od dzieciństwa prowadzę przy śniadaniach... Tutaj brak poważnego przeciwnika...
Więc powróć do dyskusji przy śniadaniu. To Ci chyba lepiej wychodzi od dyskusji na forum. Nie musiałam się edukować na forum. W zakresie antykoncepcji i seksuologii 3 semestry na studiach w zupełności mi wystarczyły.

Ps. Czy forum to Twoje jedyne zajęcie? Od pewnego czasu (bynajmniej nie od czasu powstania tego wątku) produkujesz kilkadziesiąt postów dziennie. Zajmij się czymś innym. Może czas na dziecko? Przynajmniej przestaniesz się nudzić i zajmiesz się czymś pożytecznym.
Agatha powiedz mi jedno... Atakujesz czasem dziewczyny, które piszą, że starasz się być tu najmądrzejsza i twierdzisz, że nikogo nie obrażasz... Jak to się ma do tego stwierdzenia:... Tutaj brak poważnego przeciwnika...
Bo dla mnie jest to dowód na to, ze uważasz sie tu za jedyną mądrą osobe, która zniża sie do dyskusji z plebsem....

Tequila_ napisał(a):

> czas na dziecko? Przynajmniej przestaniesz się nudzić i
> zajmiesz się czymś pożytecznym.

Pewnie zdajesz sobie sprawę, że tu już trochę przesadziłaś :-/

wiesia
No niestety, jaka Agatha jest, taka jest, ale to juz cos ponizej pasa:(

Teqila najpierw zorientuj sie troche w spraawach Agathy a potem jej dowalaj w sposób jaki to teraz zrobiłaś

Cios poniżej pasa

Masz szczęście że to nie do mnie powiedziałaś bo byłoby kiepsko

a co bys takiego zrobila ze byloby kiepsko?

A co ty książkę piszesz?

znajdź sobie ciekawszy temat niz moja osoba

Stina daj spokój..... Dziewczyny mają niewesołą sytuację i takie teksty są naprawdę nie na poziomie....

Nie jestem pierwszą, ani ostatnią osobą która na tym forum przesadziła. Nie będę tutaj wynikała w zagadnienia natury psychologicznej, bo to nie czas i miejsce. Ja nie mogę zrozumieć, tego zacietrzewienia. Agatha atakuje wszystkich którzy mają odmienne zdanie. Zamiast tracić czas na forum, niech się zajmie czymś innym. Chyba, że to forum to całe jej życie.
zastanów sie dziewczyno co napisałas i nie bedziesz musiała wnikac w nic

twoja osoba mnie nie interesuje,ciekawi mnie tylko co bys jej zrobila gdyby to do ciebie tak napisala, takie grozby na forum?.....hehehe

Tequila_ napisał(a):

> Nie jestem pierwszą, ani ostatnią osobą która na tym forum
> przesadziła. Nie będę tutaj wynikała w zagadnienia natury
> psychologicznej, bo to nie czas i miejsce. Ja nie mogę
> zrozumieć, tego zacietrzewienia. Agatha atakuje wszystkich
> którzy mają odmienne zdanie. Zamiast tracić czas na forum,
> niech się zajmie czymś innym. Chyba, że to forum to całe jej
> życie.

Ja się z nią też w wielu sprawach nie zgadzam, ale takie teksty są nie na miejscu! Nawet jeśli Agacie można zarzucic wiele, to jednak poziom trzymac trzeba;)

swiete słowa madzia

Nie mam w zwyczaju czytać poprzednich postów, osób z którymi dyskutuję na forum - szkoda mi na to czasu. Widzę jednak, że trafiłam na śliski temat. Czyżby temat posiadania dziecka, ciąży itp. był w przypadku Agathy śliski.
No cóż. Zdarza się. W internecie jesteśmy anonimowi. A ja nie jestem wróżka.
Ja mówiłam o twoim poście

Po za tym czy temat jest sliski czy nie jak to powiedziałaś nie ma znaczenia

W dzisiejszych czasach wiele dziewczyn ma problem z ciąża a po za tym Agatha nawet w tym wątku pisała ze barała tabletki leczniczo powinnaś to pamiętać

Szkoda słów na twoje zachowanie nawet nie umiesz sie do błedu przyznac i przeprosić gdzie twoja tolerancja dziewczyno?

do góry