Widok

SENS SPOWIEDZI

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Dziecczyny jak czytam o spowiedzi przedslubnej robi mi sie slabo. Nie mieszkam ze swoim narzeczonym ale z nim sypiam od dawna, malo tego stosuje antykoncepcje. Przeciez wywyala mnie za to z kazdego Kosciola! Naprawde nie wiem co zrobic. Powinnam chyba isc do pierwszej spowiedzi i nie powiedziec o tym nic a przy drugiej oczyscic sie z ogolnego grzechu jakim jest klamstwo. Nie widze innej mozliwosci.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Boże to jednak pracujesz w zawodzie? Czyżbyś zajmowała się poradnictwem dla osób niemogących posiadać dzieci:) Masz pewne doświadczenie w tym zakresie i nikt nie potrafi się z pewnością wczuć w role tak jak Ty.

ps. To stwierdzenie było napisane z premedytacją i nie zamierzam nikogo za nie przepraszać. Już raz przeprosiłam i zostałam obrzucona błotem.
Agatha. Tak proszę zdiagnozuj mój problem. Ciekawe czego się jeszcze dziś dowiem od prof. dr hab Agathy.
Dziękuję pokornie za diagnozę.

Ja mam zasadę, że nie diagnozuję przez internet...

P.S. Uważać się za lepszą od jednej prowadzącej to chyba nic złego? Zwłaszcza, jeśli się ma więcej doświadczenia i szkoleń z tematu jej przedmiotu niż ona?
Psycholog z Ciebie raczej marny. To widać niestety. 5 lat studiów zrobiły z Ciebie zadufanego w sobie małego człowieczka. Nic nie wyniosłaś z tych studiów niestety. Może pozą przeświadczeniem, że jesteś bardzo mądra, mądrzejsza od prowadzących z Tobą zajęcia. Coraz bardziej prezentujesz negatywne cechy swojej osobowości. Fajnie, bo teraz nikt nie będzie miał złudzeń jaka naprawdę jesteś.
Tequila, masz jakiś problem neurologiczny, czy uważasz, ze to co masz do napisania jest tak cenne, że musisz to wklejać dwa razy?
Cały czas dziękuję, za cenne informacje o Twoich cechach charakteru i coraz usilniej oczekuję na ich prezentację.

Rzeczywiście, nie jesteś omnibusem i nie masz pojęcia, czym się zajmuję.

I jak może nie doczytałas, aby dostać mały pokaz moich możliwości :) trzeba najpierw postarać się upokorzyć albo obrazić mnie. Inaczej przedstawienia nie ma, sorry :D
ja sie pojawilam a potem zniknelam a ty caly dzien tu siedzisz i sie z kims wyklocasz,chyba cos z toba nie tak...moze idz do psychologa

Bawi Ciebie upokarzanie, obrażanie innych. No cóż sama sobie wystawiłaś świadectwo. Jestem zdania, że karma zawsze do nas wraca. a każde złe postępowanie wraca do nas ze zdwojoną siła.
Jestem osoba która potrafi spojrzeć na siebie krytycznie i nigdy nie twierdzę, że jestem omnibusem. Niektórzy po psychologi niestety tak mają. Pisze celowo po psychologii, bo nie wydaję mi się abyś pracowała w zawodzie.
no jak to cie bawi to wspolczuje ze nie masz innych rozrywek

Przecież pisałam, że tak było do pojawienia się Stiny... Potem to już tylko pyskówka - ale gorąca, nie?
Agatha to Cie bawi?
Myślalam że przedstawiasz argumenty i dyskutujesz?

Stina, a o co Tobie, gołąbeczko, chodzi?

Ty zadajesz sobie trud, żeby śledzić cały wątek i wypisujesz w nim cokolwiek, byle klepać (no fakt, teorie o Radiu Maryja itp. były bardzo udane), a innym bronisz zabawy?
Bawi Ciebie upokarzanie, obrażanie innych. No cóż sama sobie wystawiłaś świadectwo. Jestem zdania, że karma zawsze do nas wraca. a każde złe postępowanie wraca do nas ze zdwojoną siła.
Jestem osoba która potrafi spojrzeć na siebie krytycznie i nigdy nie twierdzę, że jestem omnibusem. Niektórzy po psychologi niestety tak mają. Pisze celowo po psychologii, bo nie wydaję mi się abyś pracowała w zawodzie.
sama prowokuje a potem sie dziewczynka dziwi ze ja obrazaja,nie potrafi dac sobie spokoju widocznie lubi sie klocic

Agatha... gdybys tak potrafiła przekonać kogoś do swoich racji...., a jesli nie wychodzi - dać sobie spokój, a nie obrażać, mówić, że słoma z butów wystaje itd

Ludzie mają różne poglądy, które nie zawsze muszą się zgadzać z Twoimi i nie są przez to głupsi czy gorsi....
Żyj i daj żyć innym;)

idz sie lepiej pomodl marna istoto i nie uwazaj sie za lepsza od innych bo wcale lepsza nie jestes

Tak, ma drugie nazwisko na N. Na homoseksualiźmie się zna, cała reszta to porażka...
Tequila, ja jestem krytyczna wobec siebie również! Zawsze przyznaję, że jestem cholera, złośliwa i "mondra na każdy temat". Ale: nigdy nikogo pierwsza nie wyzywam, nie zaczynam wycieczek osobistych i chwytów poniżej pasa. Zawsze odpłacam pięknym za nadobne, bo nie mam po czyimś ataku skrupułów i szczerze - bawi mnie to jak dziecko.

Przeprosiny przyjmuję - a nawet pisałam, że mnie to nie zabolało. Wiem, że nie byłaś świadoma moich problemów, w dodatku nie są to dla mnie tematy drażliwe.

W tym wątku powiedziałaś i insynuowałaś dużo gorsze lub głupsze rzeczy, ale widzę, że masz tak mały dystans do siebie i tak jesteś przekonana o swojej wyższości na wszelkich frontach, że w życiu tego nie zauważysz. Nie widzisz swojego błędu nawet cytowanego czarne na białym, tak jak z tym durnym jajeczkiem.
A zajęcia miałam z dr Kasią Bojarską żadnej B.N nie znam. Zapewniam, że były niezwykle wartościowe.
żezywiscvie wyczuwa sie zacietrzewienie niktorych i upartość -te cechy nie znaja granic

do góry