Widok

SKM I ODWOŁANIE !!

Zapewne wielu z Was niesłusznie zostało oskarżonych o brak biletu na Trójmiejską SKMkę - Również i ja zostałem spisany i czekam na mandat ..
Z ogromną checią napisze odwołanie - Tylko jak??

Zwracam sie dlatego do Was drodzy Forumowcy o pomoc w tej sprawie...

Może znacie jakies pomocne metody w zwalczaniu kanarowego chamstwa!

pozdrawiam

Peace Love & Extasy
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
heh, wiesz. . nie mam talentu do narracji pisemnej;-D
ale to bylo cos......;))
a gdzie adrenalina ? gdzie akcja w opisie? opisz jak bieglas czy cos ............

.... Carpe Diem ....
hehe to byla mistrzowska akcja. dodam ze kanarow bylo 2, a i tak zostali przerobieni. jak dzieci:) a jak mi adrenalinka podskoczyla...]:>
tak po prostu zaczelas uciekac jak mysz przed kotem?:D opisz jak toi bylo brzmi ciekawie ;P

.... Carpe Diem ....
a widziałeś gęby poborców podatkowych to są dopiero twarze, i wszyscy się jąkają ciekawe czemu..
jak kiedyś byłam studentką i jeździłam na gapę SKM-ką to miałam uniwersalny sposób na kanarów, zawsze miałam skasowany bilet tyle ż sprzed kilku dni i jak mnie łapali to udawałam że nie rozumiem po polsku, pokazywałam ów bilet a gdy któryś był ambitniejszy i próbował mi na palcach wytłumaczyć o co mu biega, to zasypywałam go lawiną oskarżeń, tłumaczeń,agresywnych pytań kończonych prawie krzykiem w obcym języku (najlepiej szwedzki lub norweski) i zawsze zostawiali mnie w spokoju..........
pozdrawiam
a ja ostanio zwiałam kanarowi:) ze 150 zl zaoszczedzilam:) to byla dopiero Mission Impossible:P
hehe tja jak sie nie podpisze to Pan Kanar z innymi wyrosnietymi kolegami juz znajdzie srodeki zebys podpisal :P chyba lepiej podpisac sie jakos koślawo badz niewyraźnie zeby potem moc sciemniac ze to nie my :P

.... Carpe Diem ....
Jak można się nie podpisać na blankiecie mandatowym kiedy kanar stoji obok???Tak porostu odmówić podpisu???
do mnie nigdy mandat nie przyszedł listem poleconym!Zawsze wypisywali go na miejscu,a do domu przychodziło jedynie przypomnienie o nieuregulowaniu :?

Jeśli nie dostaniesz mandatu listem poleconym, a nie dostaniesz to jest tak jakby on nie przyszedł do Ciebie, a po roku czasu następuje przedawnienie mandatu,
A druga sprawa nie podpisujcie się na blankcie mandatowym, zawsze wtedy można powiedzieć, że ktoś inny podał Wasze dane - nie mają Waszego podpisu i nie mogą Wam tego udowodnić, że to Wy jechaliście na gapę
Już wiem :)Z Sopotu jest bliżej podobno :)

To do Mariny jedziesz tak samo. Autobusem 143 z Oliwy lub Sopotu. :)
Dzięki wielkie :)To chyba nie Posejdon tylko była Marina :)

Jeżeli chodzi o Hotel Posejdon (choć teraz to one pozmieniały nazwy) w Jelitkowie, przy zbiegu ulic Kaplicznej i Pomorskiej to najlepiej w Oliwie lub w Sopocie (w zależności gdzie Ci wygodniej) wsiąść w autobus 143 i dojeżdżasz pod sam hotel.
Z Żabianki to gorzej.
Właśnie się dowiedziałam,że nie z Oliwy tylko z Żabianki :/ Wrrrr....
Nikt nic nie wie???

Skoro o SKM mowa i przy okazji ZKM to pomóżcie mi!!!!

Muszę się dostać na Jelitkowską do Novotelu i nie wiem czym?Jakim autobusem i skąd jest bliżej,z Wyścigów czy z Oliwy???!!!
Kompletnie nie znam Gdańska.Plissssss,napiszcie jak wiecie.

czekam cierpliwie ;)

.... Carpe Diem ....
Hahahahaha....jaka ja tam konkurencja dla Ciebie :)
Nad tymi łapówkami do podziału to jeszcze się zastanowię ;)

Wiem...wiem....i pamiętam nawet :)Musisz uzbroić się w cierpliwość niestety :(

Nef, chcesz mi zrobic konkurencje??;))) Ale moze to i dobrze, zalozymy spolke i bedzie razniej. Ale lapowkami to po rowno trza bedzie sie dzielic!!!:D
do góry