Widok
ŚLUB w marcu ??
Cześć, mam dylemat...
Co myslicie o ślubie w marcu???
Nie za mokro i zimno ???
I czy goście dopiszą /urlopy/ ?
Bo planowaliśmy na czerwiec 2007 r. ale nie mozemy się doczekać bo to jeszce tyle czasu.... a w marcu to akurat po sesji przed Swiętmi Wielkanocnymi ;)))
Co wy na to, byłyscie kiedys na weselu w marcu?? bo ja niee, a byłam na kilku weselach..i wszystkie latem czerwiec- wrzesień ...
Co myslicie o ślubie w marcu???
Nie za mokro i zimno ???
I czy goście dopiszą /urlopy/ ?
Bo planowaliśmy na czerwiec 2007 r. ale nie mozemy się doczekać bo to jeszce tyle czasu.... a w marcu to akurat po sesji przed Swiętmi Wielkanocnymi ;)))
Co wy na to, byłyscie kiedys na weselu w marcu?? bo ja niee, a byłam na kilku weselach..i wszystkie latem czerwiec- wrzesień ...
Wg mnie termin dobry jak każdy. Ja byłam na weselach i zimą i latem i goście dopisali. Jak ktoś ma przyjść to przyjdzie, bez względu na termin, gdyz po prostu będzi echciał być z wami w tym szczególnym dniu.....
POLIGRAFIA ŚLUBNA - Zaproszenia Menu Tablice Winietki Zawieszki http://doriart.ucoz.com

Teraz przeciez kościół ogłosił, że mozna mieć wesela z tańcami w poscie. Nawet w wigilie mozna jeść mięso :) No moze starsi to inaczej odbiorą, ale oni i tak przeciez mło tańczą. Ja tam bym robiła wtedy, kiedy wam pasuje Nigdy w życiu w 100% wszytkim nie dogodzisz....
POLIGRAFIA ŚLUBNA - Zaproszenia Menu Tablice Winietki Zawieszki http://doriart.ucoz.com

;)
nad data sie jeszcze zastanowimy :)
bo dopiero dzisiaj dostałam potwierdzenie z naszej sali weselnej co do marca..
zaraz jade do przyszłej tesciowej na urodzinki wiec obgadamy sprawe.. ;)
a pozniej do mojego dziadka tez na urodziny i bedzie wiekszosc rodzinki wiec cos ustalimy... ale z drugiej strony niechcemy jeszcze nikomu mówic konkretnej daty..niech pozyja w niepewności ;) /ale nie mówie o rodzicach ;)/
nad data sie jeszcze zastanowimy :)
bo dopiero dzisiaj dostałam potwierdzenie z naszej sali weselnej co do marca..
zaraz jade do przyszłej tesciowej na urodzinki wiec obgadamy sprawe.. ;)
a pozniej do mojego dziadka tez na urodziny i bedzie wiekszosc rodzinki wiec cos ustalimy... ale z drugiej strony niechcemy jeszcze nikomu mówic konkretnej daty..niech pozyja w niepewności ;) /ale nie mówie o rodzicach ;)/