Widok

SOK POMIDOROWY-który?

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
Jeśli pijecie, to który wam najlepiej smakuje?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
pudliszki w małej butelce,piję tylko ten od 15 lat...
Ja lubię fortuny z tabasco.
Hortex :)
fortuna!
Trzeba uważnie czytać sklad, ponieważ bardzo często sprzedają sok z
rozcienczonego koncentratu pomidorowego
fortuna;)
w zyciu nie pilam soku pomidorowego i nie wypije, nie cierpie pomidorów , raz jeden probowalam jesc pomidora i pozniej powiedzialam NIE, aczkolwiek zupe pomidorową lubie. soku nie tkne. I podziwiam ,jak widze i ktos je pomidora :) to takie wodnisto gąbczaste i bez smaku... no jak wam to moze smakowac?:>
Teraz pomnóż to przez nieskończoność, rozciągnij na wieczność, a będziesz miał pojęcie o czym mówię.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Konstantyno - jeśli twierdzisz, że pomidor jest gąbczasty i bez smaku - to współczuję :) bo nie miałaś okazji spróbować dobrego, prawdziwego pomidora :]

słodziutkiego :)

my latem mamy własne pomidory - kilka odmian i kolorów/kształtów :] i nijak mają się do tych kupnych ;) (szczególnie dostępnych teraz, które faktycznie z reguły nie mają smaku ani zapachu, bo były "pędzone")

chociaż właściwie ich uprawa nam się nie opłaca - w takiej ilości jaką mamy(dla siebie) - to robimy to co roku :] właśnie po to, żeby móc zjeść PRAWDZIWE, pachnące, słodziutkie pomidory :]
nie wiem dla mnie to jest bezsmaku malo wyraziste, i tyle nie ma znaczenia jaki to pomidor i z jakiej hodowli, czarne /polskie/ z ogrodka /czy szklarniowe, nie smakuje mi to, i nie musisz mi wspolczuc, bo to chyba kwestia gustu komus cos smakuje i a innym nie, ja tobie nie wspolczuje tego ze ci to smakuje :-) probowalam zwykle polskie i dalam szanse czarnym, i jeden pies jak dla mnie nie lubie i juz :)

sera żółtego tez nie tkne :P
Teraz pomnóż to przez nieskończoność, rozciągnij na wieczność, a będziesz miał pojęcie o czym mówię.

Sok pomidorowy producent "Polskie Pomidory" bez koncentratu na razie chyba najlepszy jaki pilem
https://polskiepomidory.com.pl/
nie ma go w sklepach

Ja uwielbiam sok Dawtona w szklanej butelce. Mają różne opcje, np. z chilli, z imbirem.

A ja z kolei pije soki tarczyna, pomidorowy i burak z jabłkiem tez w szklanych buteleczkach.

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

Ciemieniucha - skuteczne metody (51 odpowiedzi)

Może doradzicie coś skutecznego na ciemieniuchę. Moja mała ma na środku główki cały placek....

lek med Joanna Linde ABC Family Med Sopot (7 odpowiedzi)

Witam, może któraś z was ma jakieś opinie na temat pani doktor. Dzisiaj idę do niej z synem 4...

szkoła podstawowa nr 24 we Wrzeszczu - poproszę o opinie (21 odpowiedzi)

szkoła znajduje się przy ul .Lilli Wenedy, muszę zapisać córkę i szukam opinii o tej szkole.

do góry