Widok

SOWA - ADRES WWW

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Dziewczyny pamietam ze kiedys na forum ktos podal adres strony Sowy chyba trojmiejski a teraz jak jest mi potrzebny nie moge go znalezc, pomozcie :-((
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Przyłączam się do prośby :)) A tak w ogóle - myślałam, że Sowa w Gdańsku i Gdyni to to samo. Ostatnio zapytałam w Gdańsku i okazało się, że te cukiernie mają innych właścicieli. I teraz sama nie wiem... Chciałam skorzystać z usług Cukierni Luwr Adama Sowy w Gdyni, ale czy to jest ta "Sowa"? Kiedyś dziewczyny na forum polecały własnie "Sowę" gdyńską, ale to chyba nie jest ta sieciowa co w Bydgoszczy...
słyszałam że SOWA z gdańskiego ETC jest super,a co do strony to przyłączam się do prośby : )
oni dzialaja tak jak Mc Donald's franchising
SOWA gdynska jest na pewno ta cukliernia z Bydgoszczy!!
co do adresu strony - wlasnie sprawdzam, ale najwyrazniej Sowa zmienil strone, nie ma juz lokalnych informacji, tylko ogolnie o Sowie

Sowa w ETC na zaspie to też ra sama Sowa wiem bo sprawdzałam organoleptycznie ;))) pycha ciacha tak jak w każdej ich cukierni oni są siecią dokładnie tak jak McDonald :)
image
www.sowa-cukiernia.com.pl
niestety ta strona jest częściowo w przebudowie :( macie moze jakieś zdjęcia tortów z "sowy"?
do góry