Widok

SOWA

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
hej, poprosze o opinie na temat cukierni SOWA w Gdańsku, ceny, oferta, smak itp. itd, będe wdzięczna ;))
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
a smak tortu ?? wszystko było OK ?? nie był np. kwaśny ?? ;))
ja sie boję, że akurat mój tort będzie pechowy.....
ja jeszcze nie zamawiałam ale już sie ich pytałam o szcególy, kiedy zamówić itd. babka pokazała mi książeczke z tortami weselnylnymi więc jak tam będziesz to sprawdzisz czy taki tort też tam robią
dzieki, juz kojarze ;))
tylko bez tej "pary młodej" na torcie, hihihi........ ;))

image
sowa w gdyni jest na abrahama na dole tam gdzie jest tak dużo kantorów, po prawej stronie jak się idzie do starowiejskiej
image
a gdzie jest sowa w gdyni ?? ja mieszkam w gdyni a nie mam pojecia gdzie jest .........
a mi sie podoba taki tort, tylko chciałabym 3 pietrowy.......

image

ale to jest fotka ze stronki SOWY Bydgoskiej, nie wiem czy u nas cos takiego by zrobili ;))
ja zamawiałam tort u sowy ze św. Ducha w Gdańsku "czarnolas" ciemny tort z bitą smietaną i wiśniami i (oprócz tego, że zrobili dekorację inną niż zamówiłam, zamówiona była na zdjęciu w sklepie) to był bardzo smaczny ;)

poza tym brałam również ciasta na wagę - akutar sesonowe moje ulubione z truskawami w galaretce - pycha - ceny tak jak pisze Salema :)

ja znam Sowe w Gdyni. Polecam.
ja planuje zamówić tort truflowy w białej czekoladzie. Jest pyszny!!! Bardzo słodki ale inaczej niż te wszystkie torty kremowe. Osobiście nienawidze tortów bo zazwyczaj mają okropne kremy czego nie lubie.

Ale sowa to dobra i sprawdzona jakość.
Ceny ok. 35zł za kg tortu a na weselny tort ok 80 gości trzeba liczyć
8-10kg.
do góry