Widok

SPATIF- na czym polega selekcja?

Chciałam sie wybrać do Spatifu, ale słyszłam, że tam jest selekcja. Czy ktoś może wie jakich ludzi tam wpuszczają a jakich nie? Mama już 25 lat więc kwestia wieku mnie chyba nie dotyczy, ale czytałam na jakims forum, że kolesia dorosłega i nie w dresach nie wpuscili. Wiec na jakiej podstawie mogli go nie wpuścic?

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Fakt tam wchodza tylko wybrani albo ludzie z karta klubowa i raczej ciezko bez znajomosci tam sie dostac..
nienie nie, wiem właśnie że nie trzeba mieć ani karty ani znajomości. Mój kolega był raz wpuszczany a raz nie.

niestety moja droga musisz się pod kogoś podpiąć mało prawdopodobne żeby cię wpuścili szczególnie jezeli nie będziesz sama i na dodatwek będzie to wieczór w sobote lub piątek, wtedy naprawdę wpuszczają tylko królika i jego znajomych.
przykro mi.......................no chyba że będziesz sama i słodka i będziesz miała fuksa.................możesz tez poprosić kogos wchodzącego żeby cię zaprosił, wtedy też cię wpuszczą
powodzenia........
Ale po co te akrobacje? Tancbuda jak inne. Nie chcą wpuścić, to nie. Łachy nie robią.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Hobby

Białe tango (259 odpowiedzi)

Pan mi nie odmówi Panie Redziński (?) Ćwiczenie czyni mistrza. http://youtu.be/c3_NntYhzV4

Jak bezpiecznie inwestować na forex? (38 odpowiedzi)

Witajcie. Chętnie wymienię się doświadczeniami, a bardziej usłyszę Wasze porady, bo sam zamierza...

Szukam systemu CRM (16 odpowiedzi)

Szukam CRMu dla 6 pracowników, branża serwisu klimatyzacji. Mamy bałagan w firmie. Musi być...

do góry