Widok
SPRAWDZONY Fryzjer Rumia
Dziewczyny,
Jestem załamana... :( Po próbnym wróciłam do domu z klapniętym kaskiem na głowie, a nie skromnym koczkiem.. :( Dramat, po prostu jestem załamana..
Na gwałt szukam fryzjerki z Rumi, która WIECIE, że dobrze czesze, a nie robi sobie sama reklamy na forum.. i w dniu ślubu nie odwali mi na głowie jakiegos cudaka.. i jeszcze będzie wciskać, że to jest cudo, że na moich włosach nie da się nic lepszego i że lepszego nikt nie zrobi .. :(
Błagaaaam, ratunkuuuuu :(
Jestem załamana... :( Po próbnym wróciłam do domu z klapniętym kaskiem na głowie, a nie skromnym koczkiem.. :( Dramat, po prostu jestem załamana..
Na gwałt szukam fryzjerki z Rumi, która WIECIE, że dobrze czesze, a nie robi sobie sama reklamy na forum.. i w dniu ślubu nie odwali mi na głowie jakiegos cudaka.. i jeszcze będzie wciskać, że to jest cudo, że na moich włosach nie da się nic lepszego i że lepszego nikt nie zrobi .. :(
Błagaaaam, ratunkuuuuu :(
Słuchaj ja chodzę do ALEX jestem zawsze bardzo zadowolona, żaden inny z Rumi a byłam już chyba u wszystkich nigdy mnie nie słuchał - u Ali robią mi cudeńka :)
http://www.slubnemarzenie.com.pl
Kartki i zaproszenia okolicznościowe dla dzieci i dorosłych
min. na Chrzest, I Komunię, urodziny, rocznice.
Zaproszenia, zawiadomienia, zawieszki, winietki itd. na ślub
Ślubne dekoracje kościołów i sal weselnych
to jest salon na ul. Roszczynialskiego mam tel. do właścicielki tylko; mam w domku nawet kilka zdjęć moich włósów/fryzur tego, co tam mi porobiły dziewczyny; jak coś pisz na maila proszę :)
http://www.slubnemarzenie.com.pl
Ja byłam na próbnej w Rumi i cale szczęście. moja fryzura rozpadła się zanim dojechałam do domu, a to tylko 12km. Byłam załamana ale koleżanka poleciła mi fryzjerkę z Gdyni. Byłam juz na próbnej w środę (trzyma się do dziś). Zrobiła mi taka jaka chciałam, a nie jakieś swoje wizje. Wolę pojechać do Gdyni niż się stresować:)