Widok

SR Zaspa - pytanie

Zaspa Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Jak długo trwają zajęcia SR na Zaspie? Zakładając, że nie będę opuszczała i będę sumienną bywalczynią :)
Jestem w 30 tc ciąży i w tym tygodniu zamierzam się zapisać.
Chciałam zapisać się wcześniej, ale moja gin stwierdziła, że za wcześnie i mam poczekać do ok 30 tc.
A teraz się boję, że nie zdążę :( Nie lubię załatwiać spraw "na styk".

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Asienka a chcesz do szpitala sie zapisac czy na majewskich?? Ja sie zapisywalam w 29tc, zajecia- wyklady sa w poniedzialki zawsze, a cwiczenia ja zaczynam od tego tyg, wiec nie wiem ile bedzie w sumie tych spotkan.

image

image

Do szpitala.
Już sobie wypisałam, że wykłady są w pon a w śr i pt są ćwiczenia.
Nie wiem jak z ćwiczeniami, ale na wykłady na pewno chodzić będę.

Jeśli zapiszę się w tym tygodniu to od przyszłego będę mogła już chodzić?

I jak to jest z mężem - czy musi odbyć SR, aby uczestniczyć w porodzie rodzinnym? Mojego na pewno zapisze, i na pewno na jakieś zajęcia ze mną bedzie chodził, ale boję się, że na wszystkie nie da rady, bo we wrzesniu na m-ąc wyjeżdża :(

Asienka, zapisac mozesz sie z mezem, on placi 50 zl za calosc, lub po 10 zl za kazde wejscie na zajecia, wydaje mi sie, ze lepiej oplaca sie za calosc zaplacic, bo tych zajec duzo wiecej jest.
A zapisac sie mozna od 15 do 16 codziennie i trzeba miec skierowanie w ksiazeczce RUM

image

image

No właśnie wiem o tym skierowaniu, jutro idę do lekarza po nie! :)

mi dal bez problemu :)

image

image

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Gdzie się fajnie ubrać w rozmiarze xxl? :-( (47 odpowiedzi)

Mam dwoje dzieci. Przed drugą ciążą mocno przytyłam. Teraz młodsze dziecko ma prawie 6 miesięcy....

Od kiedy własny pokój? (48 odpowiedzi)

Dziewczyny tak się zastanawiam, od kiedy przeniosłyście wasze maleństwa do własnych pokoi? Moja...

kto poleci dobry podkład kryjący do twarzy? (38 odpowiedzi)

Szukam podkładu do cery mieszanej, który nie podkreśla porów i dobrze kryje (mam zaczerwienioną,...

do góry