Widok

SR na Morenie

Rodzina i dziecko Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
może któras uczeszczała i moze sie wypowiedziec jak tam jest? jestem z moreny wiec tu mi najblizej ale mysle tez nad zaspa...
imageimage
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
jak dla mnie ciekawie, najpierw godzinka wykładow potem godzinka ćwiczeń.

pojawia sie miedzy innymi chłopak z aventu, babeczka z akpolu, i z PBKM, z J&J...
image
nacia a faktycznie jest wycieczka do szpitala jak pisza na stronce?
imageimage
nie, wiesz ja nie wiem czy te rzeczy tam są w ogole aktualne.
image
na pierwszych zajęciach dostalismy plan tego co bedzie na kolejnych. moge zrobic zdjęcie i Ci podesłac jesli chcesz.

dla mnie duzym plusem było to ze to właśnie morena, bo jakos na kliniczną nigdy nie mogłam sie zebrac zeby pojechac ;)
image
Ja też bym dołączyła chętnie. Czy teraz trwają jakieś zajęcia, na które można dołączyć?
jutro kończą sie te na które ja chodzę. a kiedy kolejne zaczynaja nie wiem. najlepiej zadzwonic do poradni K, bo ostatnio były mocno oblegane :) ja zapisałam sie jako ostatnią a była juz lista rezerwowych gdy któraś zrezygnuje ;)
image
oliwia ja zapisalam sie od 4 maja i widzialam liste to nie bylo bardzo duzo osob.
nacia jak mozesz to wyslij mi prosze taka rozpiske. no i zapomnialam sie zapytac czy cos sie placi jak sie zapisywalam;)
imageimage
no własnie dla mieszkanek gdańska jest darmowa :) oki wysle Ci najpóźniej jakos jutro oki??
image
o to superowo;) spoko moze byc jutro, dzieki z gory;)
imageimage

Inne tematy z forum Morena

jak żyć po śmierci jedynego dziecka ? (23 odpowiedzi)

22 lipca 2016 straciłam mojego jedynego ukochanego Syna ...miał zaledwie 25 lat... Poszedł spać i...

Kusocińskiego (17 odpowiedzi)

Morena to dzielnica ceniona za dogodną infrastrukturę, szeroką ofertę handlową, edukacyjną i...

prof. Sworczak - gdzie obecnie przyjmuje prywatnie? (12 odpowiedzi)

dzien dobry, pytanie jak w tytule. Bardzo pilnie potrzebuje konsultacji, prosze o pomoc osoby,...

do góry