Widok

STARAJĄCE SIĘ CZ.XLII

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
Dziewczeta z wielka przyjemnoscia i radoscia zakladam nowy watek :)
mam andzieje, ze przyniesie Wam szczescie i ktoras z Was a najlepiej wszystkie po kolei bedziecie go zamykac :)

dwie rkeski pokazalymi sie rano w neidziele wielkanocna a wczorajsza beta wyszla 672 mIU/ml, wiec jest to jakis 3ci tydzien ;)

Powodzenia!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
aga, tylko pamietaj, co za duzo/czesto to nie zdrowo :P hihih
Ale super. Gratulacje:) My się staramy od tygodnia , mimo, że owulka dzisiaj. Wczoraj miałam jakieś kłucie w dole brzucha po prawej stronie i nie wiem co to było. Mam nadzieję , że majowa miesiączka nie przyjdzie....
Tripka, to jest wlasnie to - odwrocenie myslenia. Musze isc w twoje slady i zaczac myslec o rowerach :-) Co do terminu to jestem pewna ze bedziesz styczniowa mamusia!
tripgirl

brawo, brawo, brawo:):):)
ale pozytyw z samego ranka:)

co do kubeczków... mnie najbardziej zastanowiła.... gama kolorów...

dalej kaszlę:( ale już jestem tak zmeczona, ze jakby mniej;P
chociaż z drugiej strony to moze dobrze, teraz mamy taką przerwę (przez choróbsko), za tydizeń @ a potem to po takim celibacie nie odkleimy się z meżem od siebie przez miesiąc:P
wizyte u gina mam 10 maja, wiec mzoe cos powie o terminie ale wychdozi na to, ze chyba poczatek lutego ;)

sama jestem w szoku naprawde, w tym miesiacu odpuscilam sobie wszystko lacznie z wizytami u gina i moze to faktycznie byl sposob ;))
Tripgirl ale super!!!! G R A T U L U J E!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Widzisz robienie planow rowerowyh na nastepne miesiace odpoczynku od staran przyniosly wlasciwy efekt! Extra!
o ja pierdziu tripka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

a wiesz, ze jak pisalas, ze Cie boli brzuch to tak nieśmiało pomyslalam, ale az sie bałam zapeszyc :)

GRATULACJE!!!!!
tripgirl wielke gratulacje !!! :)

bedziesz lutową mamusia :) ??
gratulacje :)

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

atopowe zapalenie skóry (17 odpowiedzi)

Dziewczyny co stosujecie dla swoich dzieci? chodzi o balsamy, kremy do twatzy i płyny do...

do góry