Widok

STARAJĄCE SIĘ CZ.XLII

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
Dziewczeta z wielka przyjemnoscia i radoscia zakladam nowy watek :)
mam andzieje, ze przyniesie Wam szczescie i ktoras z Was a najlepiej wszystkie po kolei bedziecie go zamykac :)

dwie rkeski pokazalymi sie rano w neidziele wielkanocna a wczorajsza beta wyszla 672 mIU/ml, wiec jest to jakis 3ci tydzien ;)

Powodzenia!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Gratulacje :))))) Nowego wątku nie mogę znaleźć :/
Ja już po wizycie :) 5 tydzień, wszystko ok :) , serduszka jeszcze nie było ale za 2 tyg mam przyjść i posłuchać bo powinno być już slychac bicie malutkiego serduszka :) Tak więc z przyjemnością zakładam nowy wątek :)
Olcia, napewno wsio bedzie ok... tylko jakby nie było serduszka, to sie nie stresuj... to jeszcze wczesna ciąża ! :)

A ja bliźniakom mówie stanowcze NIE ;) chociaz prawdopodobieństwo jest...
Pewnie, że niemożliwe :) Tymczasem u mnie przyszła @, mogę spokojnie świętować długi weekend.
Na 14:15 mam wizytę...trochę się denerwuję ale chyba nie możliwe żeby 3 testy się myliły :)
Oj jak ja bym chciała mieć bliźniaki:) u mojego męża w rodzinie były bliźniaki więc jest szansa:D
A moze to bedą bliźniaki :D??
mi wyszedł już test o czułości 25ml/U w 12 dzień po skoku owulacyjnym, a od 5 dnia miałam już różne objawy, ale ja musiałam mieć bardzo wysokie stężenie hcg, jednak obecnie jestem w Irlandii i tu jest troszkę utrudniony dostęp do zrobienia bety z krwi więc nie wiem ile wynosiła na początku
Nom, to ja poczekam jeszcze, bo jeśli by się przytrafiło to ma maks. 2 tygodnie.
ja zrobiłam test po 2 tyg od daty planowanej @ i wszystkie 3 wyszły pozytywne.
w ogóle przed tym wszystkim zamówiłąm na allegro testy owu + 5 ciążowych....jeśli jutro się potwierdzi to gdyby któraś była zainetersowana to chętnie odsprzedam :)
U mnie to trudno powiedzieć kiedy ma nadejść hehehe ... Dzisiaj jest 30 dzień cyklu, ale kiepsko u mnie z regularnością, choć po leczeniu dostinexem znaczenie się poprawiło. Raczej się nie nastawiam optymistycznie, nie chcę się nakręcać. Po jakim czasie od zapłodnienia test wykryje ciąże? Wybaczcie jestem laikiem w "tych" sprawach.
hehe ja włąśnie leżę w łózku i zasypiam, a wieczorem 21 i mnie nie ma..:)
ja za to musiałam iść spać w dzień, bo się słaniałam, a wieczorem zasypiałam już po 20:D
dokładnie, mi dał do myślenia ból piersi o kilku tyg no i nudności :) a reszta tak samo jak przed @
często objawy @ są bardzo podobne do ciąży:)
Niekoniecznie :) trzymam kciuki....a kiedy ma @ nadejść ?:)
Dobrze wiedzieć :) Mnie tak właśnie ćmi, czyli to niekoniecznie musi być przez zbliżający się okres.
Hmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm.............

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

budowa domu czy mieszkanie?? przekonajcie mnie!! (141 odpowiedzi)

witam, wiem ze niektóre forumki budują własne domy za miastem, inne mieszkają w centrum miasta....

otworzyć firmę ?? (38 odpowiedzi)

Hej! Pewnie część pomyśli, o co ona pyta na tym forum, ale... jedno z drugim ma wiele wspólnego....

Vision Express - czuję się oszukana (28 odpowiedzi)

Nie ja osobiście, ale dziś wcisnęli mojej teściowej bardzo drogie okulary do czytania. Naprawdę...

do góry