Widok

STARAJĄCE SIĘ CZ. XLV :)

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
Zgodnie ze zwyczajem zakładam nowy wątek. U mnie potwierdzony 5 tydzień ciaży:)
Życzę Wam wszystkim szybkiego zafasolkowania i nowego wątku.
Powodzenia!!!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
hejka dziewczynki,wiem ,ze wy tu o wakacjach :),odebrałam dzis 2 bete i jest ponad 9816 jednostek :).Przez 5 dni urosła o jakies 6tys :))))
My w tym roku chcielismy jechac do Grecji ale zw z tym co sie tam dzieje to chyba pojedziemy gdzie indziej
a my startujemy od bożego ciała do 10 lipca:) Chcemy za granicę, ale do końca nie wiemy gdzie- macie jakiś pomysł i sprawdzone miejsca?? Do tego chcemy do Holandii jechać i znów nad nasze polskie morze, ale to nasze morze to jakoś później chyba skoczymy - lato przed nami:) I mam nadzieje,ze jeśli do tej pory nie bede w ciązy, to właśnie na wakacjach się nam uda:)
A my za tydzień lecimy do turcji, już nie mogę się doczekać tego błogiego lenistwa, lecimy sami, bez córci, więc może przywieziemy z tego wyjazdu jej rodzeństwo :-)
my planujemy urlop w górach w sierpniu na tydzień , ale czy wypali?tego nie wiemy;/
ale nakładanej czy normalnie ' w szafke' ?
My na sierpień planujemy... remont generalny ;P
Czyli wczasy u Rodziców a u siebie będziemy kuć, brudzić, i te de... ;P

Kurczaki szukam długiej a wąskiej umywalki :/ widział ktoś gdzieś taką?? :/
Oj ja chetnie tez bym gdzies śmigneła... najlepiej we wrzesniu, na rocznice, w góry :) zobaczymy jak bedzie z kasiorką, bo w czasie remontu i po jestesmy spłukani...

No i zobaczymy co z tymi moimi nóżkami...
Hej dziewcyzny. No żadna się nie szykuje na nowy wąteczek???
Ja w pracy po 8 godz dziennie, paść można , taki upał a u nas nie ma klimy....... W sobotę wyjeżdzam do Ostrzyc z mężem na 1 noc , aby trochę odpocząć. Córkę zawiozę do babci do Wejherowa. Jestem zmęczona , sama nie wiem czym. Mam cały czas opuchnięte nogi.

Aga B co do wakacji to ja biorę 2 tyg wolnego w lipcu i jedziemy do karwi. Co prawda chciałabym gdzieś wyjechać dalej, ale jak wczoraj przeglądałam wczasy rodzinne np. w Jarosławcu to stwierdziłam , że nas nie stać... Za 2 tyg 3 tysiaki dla 2+2 dzieci.... masakra jakaś.....
kurcze, niby wczoraj byłam, ale mam zaległooości...
na priva poodpisuję, mam nadzieję, ze dziś - szef mi krąży nad głową i się dopytuję, co ja tak piszę i piszę...

a co planujecie na wakacje? w ogóle planujecie jakieś wakacje?
ja przed sierpniem raczej nie - bo u mnie akurat sezon w pracy
haloooooo Tripka :) witaj :) pozdrowienia i buziaki :***** miłego dnia :)
czesc Dziewczyny

ja niedlugo znow do Was dolacze, na razie staram sie trzymac z dala od forum dla odpoczynku psychicznego,
pozdrawiam Was :)
nie mialam nic zlego na mysli,nie oceniam....wiem jak to jest z kasa,ale pieniadze to nie wszystko naprawde.
ja sama nie rozumiem :/ nie wiem czemu, jak, skad ... nawet nie wiem dlaczego ja :/ :/ :/
Tak, przyznaję się że z jednej strony jestem ciekawa, ale z drugiej... znam Nulkę od baardzo dawna, zarówno tutaj na forum, jak i od ponad roku mam przyjemność Ja znać w rzeczywistości i najnormalniej w świecie jestem zaniepokojona i nie rozumiem co się stało.
aleś ty ciekawska :-)
Nulka ale czemu?? Co? Jak? Dlaczego??
Się zamieszanie z tą listą zrobiło :) Bez daty starania będzie okej :) nowy wątek bez sensu zakładać bo i po co :)
To nie kolano, a staw skokowy, a raczej oba... no i niestety martwica kości :/
poza tym, operacja przy niemowlaku... zostawisz maleństwo bez mamy? pójdziesz z maleństwem do szpitala?
no a czekać, by podrosło to kolejny rok-półtora...

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

biznes - jaki ?? (21 odpowiedzi)

Witam wszystkich na forum i bardzo proszę o pomoc. Postanowiłam otworzyć swój własny niewielki...

do góry