Widok

STARAJĄCE SIĘ CZ. XLV :)

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
Zgodnie ze zwyczajem zakładam nowy wątek. U mnie potwierdzony 5 tydzień ciaży:)
Życzę Wam wszystkim szybkiego zafasolkowania i nowego wątku.
Powodzenia!!!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ja rozumiem różnice między operacja ginekologiczną a ortopedyczną, ale nie jestem w temacie czemu? co się dzieje? mogłam nie doczytać czegoś, kilka dni mnie tu nie było, a jak byłam to półprzytomna :P
oj, raczej nie...

nie wiem, co u ciebie się dzieje, ale moja mama miała w paźdz 2009 wypadek - kolano roztrzaskane, składane (skręcane na śruby) w kościerzynie
na weselu w sierpniu 2010 już było w miarę, ale do pełnej sprawności jeszcze daleko
w tym roku, po wielkanocy miałą wyciagane te śruby i znów rehabilitacja...
jak ją widzę, to jeśli coś w tym temacie u ciebie, to byłabym za odłożeniem ciąży na po operacji...
zobacze co powie drugo ortopeda, moze pozwoli zaczekac z operacja... ale wtedy małe dziecko i brak mozliwosci poruszania... to chyba nie jest dobry pomysł... :/
nulka - będzie dobrze
akurat zadomowicie sie w nowym mieszkaniu:), troszkę odczekacie... i akurat na wiosenne dziecko 2013 czas bedzie się przyszykować:):)
no bo to nie operacja ginekologiczna tylko ortopedyczna :P
A czemu do ortopedy??
A my chyba w ogole bedziemy musieli odłożyc :/ jeszcze ide na jedna konsultcje z ortopedą, ale jak on potwierdzi to co mi moj powiedział, czeka mnie operacja, rehabilitacja wiec poł roku z bańki :/
adziula miesiąc przerwy dobrze wam zrobi :D Następny cykl będzie taki wyczekany ;p
Mnie obsesja dopada jak widzę kobiety w ciąży i wtedy myśli że ja też tak znowu chcę... No mi jeśli się nie uda w ciągu najbliższych miesięcy zajść to będę musiała wrócić do pracy obecnie jestem na wychowawczym....
adziula dobrze napisałaś :)

listę kto jest w wątku i się stara można zrobić i do tego się przyłączę :D
bez informacji jak długo ..
ja powiem Wam, że też jakoś schodzi ze mnie ciśnienie...jeszcze mam jakieś tam momenty, że bardzo, bardzo chcę ale...generalnie czas pokaże jak sie wszystko ułoży...staram się panować nad obsesją :) to podobno dobrze :)
Asiiek, jedziemy na tym samym wózku. ja już chyba odpuszczam... oczywiście bromek i luteina zostaje, ale chyba się aż tak nie przejmuje co miesiąc, jak kiedyś. na razie to moim problemem jest brak ochoty na staranie;)
Widzę, że solidarne jajniki są gotowe oczy powydrapywać... :/
pomysl weroniki jest ok! lista imion/nickow bedzie ok mysle.

a co u mnie- owulacja w toku, piersi chca ekspolodowac a maz 1600km od gdyni :/
ja jestem od pazdziernika 2010 w watka jeszcze owulacyjnych od samego poczatku. pomysl listy byl juz kilka jak nie kilkanascie razy i zawsze z niego rezygnowalysmy- nigdy nie bylo sensu.

co do nowego watku to tez zawsze jak pojawiaja sie nowe starajace to pojawiaja sie plany nowego watku- watek starajacych sie ma juz swoja"tradycje" jest nam z tym dobrze i ( mam nadzieje, ze wypowiadam sie w imieniu wiekszosci) nie chcemy tego zmieniac.
niektore z nas, sa tutaj tak dlugo, ze znamy swoje historie, wiemy od kiedy ktora sie stara i kto komu najbardziej kibicuje.

dlatego ja jestem na NIE :) nie liscie i nie nowym watkom. a zrobicie jak uwazacie :)
A może zrezygnujemy z daty od kiedy się staramy tylko lista kto się stara :D
Zawsze to jakaś informacja kto w wątku się stara i do kogo można zwrócić się z pytaniem albo coś...
Powiem Wam szczerze, ze mi to bez roznicy czy lista bedzie czy nie....i tak jestem jedna z weteranek na tym watku ;/
niech zostanie tak jak jest:)
wg mnie bez sensu ten nowy wątek. niech zostanie tak, jak jest, ale z listy bym zrezygnowała.
to ja czekam na kilka zdecydowanych i zrobie nowy wątek,zeby tych z długim stażem nie kuło w oczy ...

Dziewczyny dajcie znać:)

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

biznes - jaki ?? (21 odpowiedzi)

Witam wszystkich na forum i bardzo proszę o pomoc. Postanowiłam otworzyć swój własny niewielki...

Jakie krzesło do biurka (10 odpowiedzi)

Jakie krzesło polecacie dla starszaka, który niebawem wybiera się do szkoły, więc więcej czasu...

do góry