Widok

STARAJĄCE SIĘ LX

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
Mamy potwierdzone w środe;) Jest maleństwo 6 tydzień ale się cieszymy;)))

życzę wszystkim również Wesołych Świąt i "małych" prezentów
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Jeszcze raz dziekuje kobitki:)
Tripigirl a chodzisz do lekarza? ja od poronienia regularnie co miesiac i lekarz dal mi czas na naturalny powrot do owulacji i dokladnie 7 miesiecy od lyzeczkowania ciagle bylo pecherzykow brak, takze ostatni miesiac wlaczyl clo i sie udalo:) takze moze warto ruszyc po clo:) Natomiast lekarz zawsze mnie pocieszal ze skoro w pierwsza ciaze zaszlam to w druga tez zajde tylko organizm musi wrocic do normy, trzymalam sie tego jak zaklecia, takze wyjdzie dziewczyny zobaczycie tylko musi nadejsc moment:) Od dzisiaj na d*phastonie juz jade i moze w sobote bede u mojego gina:)
Roli u mnie też minęło 7 miesięcy...po tym co napisałaś boję się, że może u mnie też nie ma pęcherzyka... :( kurcze,nie badałam tego :(

Jestem Mamą Aniołka [*] + 24.05.2011 (9tc) - Oleńka...
ja chodzilam do ginki regularnie po zabiegu i caly czas nie bylo owu, w zeszlym miesiacu dostalam recepte na clo z info, ze jak sie zdecyduje wziasc to mam przyjsc na monitoring ale poki co sie nie zdecydowalam jeszcze - i tu odpowiedz na pytanie Olenki, nie staramy sie teraz, mysle, ze poczekam do wiosny, nadal sie boje..
w tej chwili mam @ i po raz 1szy od poronienia znow przed @ mnie strasznie bolaly piersi, to chyba znak, ze progesteron jednak podskoczyl, wiec moze cos ruszylo z owu?

caly czas sie zastanawiam czemu tak sie dzieje, ze po tym poronieniu tak dlugo tej owu nie ma, organizm to glupia 'maszyna'...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Olenka to moze umow sie na wizyte, a nuz wyjdzie cos ladnego na usg i bedziesz miala zielone swiatlo a jak nie to zobaczysz co dalej
Karolinko ja wierze, ze czas Wam pomoze i ze w koncu Wam sie uda
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
ja po poronieniu byłam tylko raz u gin... moj powiedzial, ze mam przyjsc dopiero jak będę się starała o dziecko a nie będę mogła zajść w ciążę....
no to teraz mnie nastraszyłyście tymi bezowulacyjnymi cyklami :(

olenka nie przejmuj sie tylko idz do lekarza jak ci powiedzial, jak widzisz to "normalna" rzecz po poronieniu takze jestes na dobrej drodze i trzymam kciuki:)
u nas jednak nic z tego...jestem na 13 dni przed okresem..19dc...biust już mi nabrzmiewa i dostałam pryszczy, a więc okres przyjdzie...szkoda :( następna próba dopiero w kwietniu :(

olenka_21 nie mów,że nic z tego.Ja tydzień przed miesiączką odczuwam silne bóle brzucha,mam obrzmiałe piersi.Dwa lata temu,trzy dni przed spodziewaną miesiączką kochałam się z mężem bez zabezpieczenia i jakie było nasze zdziwienie kiedy miesiączki nie dostałam.Okazało się,że zaszłam w ciąże w dniu,kiedy to nie powinno być możliwe.Niestety poroniłam w 9 tygodniu ciąży.Za parę dni rozpoczynamy starania o dzidziusia,mamy nadzieję że się uda.Trzymam kciuki za was wszystkie dziewczyny,abyśmy spotkały się w wątku dwupaków.
olenka trzymam kciuki za mila niespodzianke, tak jak Justa napisala, a moze:)))
Roli, gratulacje :))

Oleńka,ja tez miałam bóle podbrzusza plus bolące piersi... a dwa dni przed @ mialam wieczorne mdłości ( bylam pewna, ze to zatrucie czy nie daj Boże grypa żołądkowa ) a jednak sie udało :) i dwa dni temu sie dowiedziałam, ze bedziemy mieli zdrową córeczke :))) - teoria seksu przed owu zadziałała ;)
Nulka dziekuje:))
nam się tym razem nie udalo :( jestem w 21 dc, zrobilam test..może za szybko,ale prawda taka że jakby mialo coś wyjśc to by wyszlo...@przyjdzie 23.01 mniej więcej...ech...

jeżeli okres ma przyjść za 10 dni, to test nie miał prawa wyjść pozytywny! spróbuj powtórzyć w terminie miesiączki ewentualnie dzień przed!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
oj nie mów hop ! mojej kolezance tez wyszła jedna, a 6 dni poźniej dwie grube ;)
nie ma co robic testu przed terminem @ !!
ja wiem dziewczyny, wiem....ale kurcze..nie wytrzymalam :( :)

jaki sens ma robienie testu 10 dni przed terminem spodziewanej miesiaczki?:(
ja to wszystko na prawdę wiem....już fiksuję... te 10 dni to będą najdłuższe dni w moim życiu...przepraszam was dziewczyny za marudzenie

Olenka musisz troche odpuscic bo sie wykonczysz a to dopiero 1szy cykl staran po przerwie, ja wiem, ze to tak latwo mowic itd ale ja sama zaczelam sie obserwowac i stwierdzilam, ze musze odpuscic to myslenie i kombinowanie bo nic dobrego z tego nie bedzie - sprobuj!
tripgirl wiem,wiem....tylko kurcze ja mam tylko 4 szanse w roku..nie udało się teraz więc następną szansę mam dopiero w kwietniu :( próbowaliśmy już we wrześniu, ale też się nie udało...ech.... może to prawda, że na 8 dni przed miesiączką nie ma sensu robić testu,ale pewnie gdyby miał wyjść to by wyszedł...

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

Trampolina przy bloku (17 odpowiedzi)

Córka napaliła się na trampolinę. Błaga mnie, żeby jej kupić. Mam wątpliwości bo mieszkam w...

Wyprawka dla dziecka lato (49 odpowiedzi)

Witam. Ma termin na czerwiec i tak pomału się rozglądam za wyprawką,tylko sama nie wiem co i ile...

jaki krem przeciwsłoneczny dla dzieci łatwo się rozsmarowuje? (51 odpowiedzi)

faktor +50, bez filtrów chemicznych. Ziajka - okropnie ciężko się rozsmarowuje, zwłaszcza na...

do góry