Widok
LG..a moze udaj sie do lekarza na obserwacje pecherzykow??Tak jak ja.Na fundusz gin mi zechciala "rzucic"okiem,zakupilam poraz 1 testy owu...i udalo sie.Musialam poprostu trafic tylko na ten dzien.Dziewne,by np przez ok 8lat nie trafic nigdy??Czy moze to zmiana partnera??Mam tyle pytan na ktore juz nigdy nie poznam odpowiedzi......
Hej Dziewczynki życzę powodzenia w staraniach i abyście już niedługo mogły usłyszeć bicie serduszek Waszych maleństw w brzuszku ;-)))
Jeśli któraś by potrzebowała Dostinex 0,5 to mam do odsprzedania 1,5 tabletki!!!Mi bardzo pomogły jak miałam problemy z wysoką prolaktyną... Mój mail dziubek210@wp.pl
Jeśli któraś by potrzebowała Dostinex 0,5 to mam do odsprzedania 1,5 tabletki!!!Mi bardzo pomogły jak miałam problemy z wysoką prolaktyną... Mój mail dziubek210@wp.pl
kiedys byłam tu jako tekla28.Dziekuje,a nie powiem bardzo boje sie porodu. Ale-samo weszlo ,samo wyjdzie he he.Tak wlasnie mysle,posiadam jeszczce testy owulacyjne,ktore zakupilam jako pomoc do zajscia....zostały mi chyba 3....Jest jakas chetna??Podziele sie .w moim przypadku chyba one tez pomogly :),czasem mysle sobie...Gdybym wczesniej trafila na odpowiedniego lekarza,zrobiła monitoring jajeczek(owulki),zakupila testy owu...Moze moje dziecko mialo by teraz juz chociaz z 6lat..moze wszystko byloby inaczej... w kazdym razie bedzie za pare dni,mam nadzieje,ze zdrowe,ładne. :).Tego tez zycze Wam!!!zycze łez radosci patrzac na pozytywny test.a pozniej juz tylko łez szczescia tulac kruszynki :)