Widok

STARAJĄCE SIĘ LX

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
Mamy potwierdzone w środe;) Jest maleństwo 6 tydzień ale się cieszymy;)))

życzę wszystkim również Wesołych Świąt i "małych" prezentów
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
dzięki marynial. jeśli tylko się okaze, że się udało, to natychmiast robię wszystkie badania!!

Jestem Mamą Aniołka [*] + 24.05.2011 (9tc) - Oleńka...
oleńka zaciskam kciuki, żeby @ nie przyszła...ale naprawdę bym Ci radziła zrobic podstawowe badania, żeby nie powtórzyło się to co ostatnio...Twój gin to czub skoro nie kazał zrobic Ci badan w takim przypadku...
hej dziewczyny, co tu u nas tak cicho??u mnie 29 dc i na razie okresu brak..

ja jeśli mi się teraz nie udało to też idę na monitoring..zobaczymy co się tam dzieje...jeszcze 3 dni....

czasem lepiej nie wiedziec :) może poprostu na każdego musi przyjsc odpowiedni czas :)
byłam na monitoringu kilka razy ale jak narazie bez efektów :(
LG..a moze udaj sie do lekarza na obserwacje pecherzykow??Tak jak ja.Na fundusz gin mi zechciala "rzucic"okiem,zakupilam poraz 1 testy owu...i udalo sie.Musialam poprostu trafic tylko na ten dzien.Dziewne,by np przez ok 8lat nie trafic nigdy??Czy moze to zmiana partnera??Mam tyle pytan na ktore juz nigdy nie poznam odpowiedzi......
Na 30 stycznia mam termin,moj ma 28 urodziny :).Tak trafil,ze moze bedzie miec prezent :). A ja boje sie juz,coraz blizej...
ja pamietam Basieniek,ciebie chyba tez. Zobaczysz,ze marzenia sie spelniaja :). Ja chcialam do 30 zdazyc..mowilam tak o tym. I udalo sie,a nie liczyłam.... teraz bede mowic o wygranej w lotto he he
tekila ja ciebie pamiętam :) sama się już tu nie udzielam ale podczytuję co w trawie piszczy ;)

twoja historia do złudzenia przypomina moją tylko mi jeszcze brakuje tego szczęśliwego zakończenia :( no cóż.. do 30-dziestki mam jeszcze ponad rok więc może się uda :)
gratulacje pyszotka... !!

u mnei póki co 26dc...jeszcze z 3-4 dni i będzie wiadomo na pewno co i jak..

Hej Dziewczynki życzę powodzenia w staraniach i abyście już niedługo mogły usłyszeć bicie serduszek Waszych maleństw w brzuszku ;-)))

Jeśli któraś by potrzebowała Dostinex 0,5 to mam do odsprzedania 1,5 tabletki!!!Mi bardzo pomogły jak miałam problemy z wysoką prolaktyną... Mój mail dziubek210@wp.pl
A na mnie to sama nie wiem czy one podziałały, chyba bardziej to, że odpuściłam na pewien czas, bo akurat w miesiącu, w którym się udało ani ziółek nie piłam, ani owulacji nie pilnowałam:)
na mnie nie działają niestety te ziółka :/
A może jest ktoś chętny na zioła o. Sroki? :) Chętnie oddam, kupiłam kurację na 3 miesiące, a piłam tylko kilka razy, teraz już sie nie przydadzą;)
tekila a wysyłka pocztą?
Moje testy sa wazne do konca stycznia,dobrze przechowywane,wiec moge oddac.szkoda by zmarnowaly sie :(.Mi przyniosły szczescie.Moge na miescie tylko gdzies dac,w okolicy głownego Gdańska.
tekila powodzenia!!!
tekila ja chętna na tesciki :)
a gdzie bedziesz rodzić?
kiedys byłam tu jako tekla28.Dziekuje,a nie powiem bardzo boje sie porodu. Ale-samo weszlo ,samo wyjdzie he he.Tak wlasnie mysle,posiadam jeszczce testy owulacyjne,ktore zakupilam jako pomoc do zajscia....zostały mi chyba 3....Jest jakas chetna??Podziele sie .w moim przypadku chyba one tez pomogly :),czasem mysle sobie...Gdybym wczesniej trafila na odpowiedniego lekarza,zrobiła monitoring jajeczek(owulki),zakupila testy owu...Moze moje dziecko mialo by teraz juz chociaz z 6lat..moze wszystko byloby inaczej... w kazdym razie bedzie za pare dni,mam nadzieje,ze zdrowe,ładne. :).Tego tez zycze Wam!!!zycze łez radosci patrzac na pozytywny test.a pozniej juz tylko łez szczescia tulac kruszynki :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
tekila28 - dziekujemy za dobe słowa :)
Pozytywnego rozwiązania życzę! :)

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

trampolina dmuchana czy macie i jaką polecacie? (19 odpowiedzi)

pytanie jak wyzej

jaki krem przeciwsłoneczny dla dzieci łatwo się rozsmarowuje? (51 odpowiedzi)

faktor +50, bez filtrów chemicznych. Ziajka - okropnie ciężko się rozsmarowuje, zwłaszcza na...

Wyprawka dla dziecka lato (49 odpowiedzi)

Witam. Ma termin na czerwiec i tak pomału się rozglądam za wyprawką,tylko sama nie wiem co i ile...

do góry