Widok
duzo dziewczyn odeszlo do innych watkow w ostatnim czasie :)
ale duzo nas tu jeszcze chyba zostalo co? chyba wiekszosc tylko podczytujacych. ja przynajmniej tak mam.
caly czas zastanawiam sie co ja mam zrobic i jak spowodowac zeby zajsc w ta ciaze, a wiem ze lekarz w uk mi nie pomoze :/
ktoras z nowych staraczek pisala o lekko podwyzszonej prolaktynie- polecam Angus Castus- ziolka, a skutecznie zbijaja prolaktyne.
ale duzo nas tu jeszcze chyba zostalo co? chyba wiekszosc tylko podczytujacych. ja przynajmniej tak mam.
caly czas zastanawiam sie co ja mam zrobic i jak spowodowac zeby zajsc w ta ciaze, a wiem ze lekarz w uk mi nie pomoze :/
ktoras z nowych staraczek pisala o lekko podwyzszonej prolaktynie- polecam Angus Castus- ziolka, a skutecznie zbijaja prolaktyne.
loversweekend ja też kiedyś brałam bromergon, a teraz endokrynolog zapisał mi bromocorn. To jakaś odmiana bromergonu. Przy tamtym też bolała mnie głowa, co więcej brałam na noc i po 8h snu musiałam leżeć jeszcze ze 2h bo nie byłam w stanie ustać na nogach..
Wezmę w piątek , zobaczę jak będę się czuła w sobotę, bo niby wykupiłam ale jutro do pracy, to nie chce być nieprzytomna..
Wezmę w piątek , zobaczę jak będę się czuła w sobotę, bo niby wykupiłam ale jutro do pracy, to nie chce być nieprzytomna..
ja tez sie na poczatku zle czulam po tym bromergonie, oprocz bolu glowy bylam poddenerwowana, zakrecona, potem jakos przeszlo. Gin powiedzial wlasnie ze sa jakies drozsze tabletki ktore sie bierze rzadziej (chyba raz na 2 tyg??) i nie ma skutow ubocznych. moze w marcu do niego uderze po recepte. Narazie kupilam testy owulacyjne i zamowie na allegro termometr owulacyjny zeby znow sprowac mierzyc tempke. milego popoludnia:)
Agusia85, ja wlasnie zakupilam w superpharmie testy owu, jest ich promocja. Wlasnie zaczelam sie testowac;) Mozesz wyjasnic mi co rozumiesz poprzez poprawna interpretacje? bo na ulotce jak jest jedna kreska to dni nieplodne a dwie to mozna sie spodziewac plodnosci w ciagu 24/48h. Ja tak to rozumiem. Jak cos wiesz wiecej prosze napisz:) ps gratulacje!
Stokrotko tu masz stronkę która dużo wyjaśnia : http://www.nieplodnosc.pl/artyku-y-i-wywiady/normy-bada-cz-2-prolaktyna
Dostaniesz leki (prawdopodobnie bromergon lub jego pochodne). Istnieje prawdopodobieństwo skutków ubocznych po nim, bardzo dużo kobiet je niestety ma..
Dostaniesz leki (prawdopodobnie bromergon lub jego pochodne). Istnieje prawdopodobieństwo skutków ubocznych po nim, bardzo dużo kobiet je niestety ma..
Stokrotko tu masz stronkę która dużo wyjaśnia : http://www.nieplodnosc.pl/artyku-y-i-wywiady/normy-bada-cz-2-prolaktyna