Widok

STARAJĄCE SIĘ LXV

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
Z wielką radością zakładam nowy wątek. Widziałam wczoraj nasze maleństwo. Ma niecałe 3 mm, wg USG wyszło, że to 4 tydzień i 4 dzień ciąży. Życzę Wam tego samego cudu i dziękuję, że byłyście ze mną kiedy tego tak bardzo potrzebowałam ;)
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 3
Serdeczne gratulacje :)))))
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3
Gratuluję:))))
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3
Przypomniało mi się jak pierwszy raz widziałam swoją fasolkę ehhhh :) Gratulacje i spokojnych 9 m-cy.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2
oficjalnie gratuluje i zycze zdrowych i spokojnych 9 miesiecy:))))))))
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
gratulacje:)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
to i ja już oficjalnie GRATULUJĘ! :)
Gratulacje po narodzinach a teraz POWODZENIA
Gratulacje. Przesyłaj nam tu zaraz fluidy...

oby Ten wątek był krótki :)
Jeszcze raz (kto to zliczy który) składam Wam najszczersze GRATULACJE!!!!!!! (Tobie, Mężowi i dziecku :P)
Sloneczko ty to jesteś rekordzistka w gratulacjach ;) No właśnie, niech ten wątek będzie krótki :)
GRATULACJEEE !!!!
w końcu mój wątek się skończył ;)
GRATULACJE!!!!!!
Narzeczona - no twoj watek dosc sie nam ciagnal..miejmy nadzieje,ze watek marynial bedzie krotszy..

Marynial jak sie czujesz??

u mnie dolegliwosci - bol brzucha i piersi minal..wiec pewnie w sb-nd dostane @...choc w sumie to teraz powinny bolec:/

no i kolejny raz Gratulacje sle..a Ty wyslij nam tu troszke fluidow ciazowych:-)
To i ja sie dołączam z gratulacjami :D
GRATULACJE !!!

image
Gdziekolwiek się znajdujesz, twój świat tworzą twoi przyjaciele.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
A u nas mimo że dopiero 19dc to ja wiem że nic z tego nie będzie, od Bożego Ciała do wczoraj walczyłam z jakimś świństwem żołądkowym - zastanawiam się czy to jaka salmonella nie była (na diecie białkowej dużo jaj, drobiu i ryb jest:/). Zatem zero przytulanek w okolicy owulacji :/
u mnie 29 dc :/ bezowulacyjnego podobno, ale gdzieś w okolicy 23 dc tempka mi podskoczyła i utrzymuje się wyższa. nic z tego nie rozumiem, ten cykl jest dla mnie jedną wielką zagadką. czekam teraz na @, a po niej śmigam na badania. prolaktyne to pewnie będę miała podwyższoną 100-krotnie po stresach, jakie mam ostatnio w pracy :( ech, dołek jakiś załapałam :(
sloneczko może idź lepiej do lekarza, może konieczne będzie jakieś badanie. Stokrotka zamiast fluidków wspomnę o Was w wieczornej modlitwie ;) A czuję się raz lepiej, raz gorzej, brzuch mnie często boli jak przy @, piersi jak skały, no i te słynne mdłości...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
i od nas serdeczne gratulacje :)))
Gratuluję:)))
Hej dziewczyny.Powiedzcie mi,czy robicie test ciążowy w dniu kiedy powinnyście dostać miesiączkę czy może wcześniej?Bo są testy które wykrywają ciążę juz po 6 dniach od zapłodnienia.Jestem w tych sprawach zielona.

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

Jak odzyskać kaucję za mieszkanie? (12 odpowiedzi)

Witam. Wynajmowałem mieszkanie, wpłaciłem kaucję 2500zł, po wyprowadzeniu się właściciel zaczął...

Atopowe zapalenie skóry (71 odpowiedzi)

Kobietki ratujcie.. od zawsze jestem alergikiem, ale w ciąży atopowe zapalenie skóry mnie...

Dietetyk Agata Szczerkowska zdecydowanie odradzam (8 odpowiedzi)

Witam, kiedyś odchudzałam się z panią Agatą i efekty były super - w 3 miesiące schudłam bez...

do góry