Widok
piekny sprawiliscie sobie prezent na rocznice slubu:-))
u mnie dzisiaj chyba skok owu (jupi) bo wczoraj tempka 36,38 a dzisiaj 36,64...a jest 17dc...moje cykle na to wychodzi,ze robia sie coraz krotsze (jupi jupi) z 60 dniowych doszly ost do 35 a moze w tym cyklu bedzie jeszcze krotszy...no a mzoe i nieeee i sie milo zaskoczymy:-))
milego dnia:-)
u mnie dzisiaj chyba skok owu (jupi) bo wczoraj tempka 36,38 a dzisiaj 36,64...a jest 17dc...moje cykle na to wychodzi,ze robia sie coraz krotsze (jupi jupi) z 60 dniowych doszly ost do 35 a moze w tym cyklu bedzie jeszcze krotszy...no a mzoe i nieeee i sie milo zaskoczymy:-))
milego dnia:-)
powiedzialam mu odrazu, poplakal sie biedny. cieszymy sie bardzo, a jednoczesnie bardzo sie boimy.
maz w czwartek ( na rocznice) chce, zebym jeszcze raz zrobila test.
aha- zrobilam taki clearblue, co wskazuje dni od zaplodnienia. pokazalo 2-3 tygodnie, czyli ciaza 4-5 tygodniowa, chociaz om byla 6 tygodni temu. zobaczymy co lekarz powie, wtedy zaloze nowy watek!
maz w czwartek ( na rocznice) chce, zebym jeszcze raz zrobila test.
aha- zrobilam taki clearblue, co wskazuje dni od zaplodnienia. pokazalo 2-3 tygodnie, czyli ciaza 4-5 tygodniowa, chociaz om byla 6 tygodni temu. zobaczymy co lekarz powie, wtedy zaloze nowy watek!
o kurcze... nawet nei wiem co mam napisac- rano 2 testy, oba pozytywne. ale to takie z ebaya, wiec nie wierzylam im do konca. teraz o godzinie 15 test first response i odrazu 2 kreski!!!
taka jestesm szczesliwa, ze nawet nie wiem co mam teraz zrobic. krece sie w kolko po mieszkaniu- meza i synka nie ma. juz nie moge sie doczekac kiedy wroca!
taka jestesm szczesliwa, ze nawet nie wiem co mam teraz zrobic. krece sie w kolko po mieszkaniu- meza i synka nie ma. juz nie moge sie doczekac kiedy wroca!
Dziewczyny mam prośbę.. Powiedzcie mi, czy mogę być w ciąży czy nie ma szans ;( tak bardzo bym chciała...
A więc okres zaczął mi się 1.09. Ostatni dzień był 6.09.
Kochaliśmy się bez zabezpieczenia w nocy z 9 na 10 września z pełnym wytryskiem we mnie...
Cykle mam co 30-31 dni..
Jest jakaś szansa??:*
A więc okres zaczął mi się 1.09. Ostatni dzień był 6.09.
Kochaliśmy się bez zabezpieczenia w nocy z 9 na 10 września z pełnym wytryskiem we mnie...
Cykle mam co 30-31 dni..
Jest jakaś szansa??:*
specjalnie, dla mojej siostry, co na mnie nakrzyczala, ze na forum sie nie pochwalilam jeszcze- ale w sumie taka prawda, z wami mozna o wszytkim pomarudzic, a maz juz sluchac nie moze.
wczoraj test ciazawy- bardzo blada druga kreska, dzisiaj powtorka i jest juz ciemniejsza- ale jest! ale te co pamietaja moja przygode z poczatu roku chyba, nie wierze juz tym testom. poczekam jeszcze troche, zrobie nastepny i zobaczymy co bedzie. w czwartek mamy 4 rocznice slubu- chcialabym miec taki prezencik dla meza. pozyjemy zobaczymy
tymczasem- straszny bol plecow, scisniety zoladek, a poza tym wszytkie inne wmowione objawy ciazowe :D
nie nastawiam sie, ale jednoczesnie nie moge przestac myslec.
wczoraj test ciazawy- bardzo blada druga kreska, dzisiaj powtorka i jest juz ciemniejsza- ale jest! ale te co pamietaja moja przygode z poczatu roku chyba, nie wierze juz tym testom. poczekam jeszcze troche, zrobie nastepny i zobaczymy co bedzie. w czwartek mamy 4 rocznice slubu- chcialabym miec taki prezencik dla meza. pozyjemy zobaczymy
tymczasem- straszny bol plecow, scisniety zoladek, a poza tym wszytkie inne wmowione objawy ciazowe :D
nie nastawiam sie, ale jednoczesnie nie moge przestac myslec.
Klara83 - będzie dobrze!! Nie myśl o tym, zajmij się i mysli czymkolwiek, ale nie tym, nie wiem kino, wypad z koleżankami, jakiś wieczór przy świecach z Mężem!! Bylebyś o tym nie myślała i pozytywnie spędzała czas!!
My tu za Ciebie będziemy myśleć i przeżywać, ok? :) a zanim się obejrzysz zobaczysz najpierw wymarzone dwie grube kreski, później rosnące cyferki na wyniku bety, a później usłyszysz bijące serduszko :)
Głowa do góry!! Trzymam w kciuki!!
My tu za Ciebie będziemy myśleć i przeżywać, ok? :) a zanim się obejrzysz zobaczysz najpierw wymarzone dwie grube kreski, później rosnące cyferki na wyniku bety, a później usłyszysz bijące serduszko :)
Głowa do góry!! Trzymam w kciuki!!
kurde, karolina29, sama nie wiem o co pytać, właśnie skończyłam czytać jak to wygląda na " sucho " w invimedzie, cały stos instrukcji, opisów....najbardziej boje się że ....nie wiem, że nie wyjdzie?? że będą jakies powikłania.... ja mam tendencję do mega torbieli i po takiej stymulacji nie wiem czego się spodziewać, jak Ty zareagowałaś na te hormony??