Widok

STARAJĄCE SIĘ LXV

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
Z wielką radością zakładam nowy wątek. Widziałam wczoraj nasze maleństwo. Ma niecałe 3 mm, wg USG wyszło, że to 4 tydzień i 4 dzień ciąży. Życzę Wam tego samego cudu i dziękuję, że byłyście ze mną kiedy tego tak bardzo potrzebowałam ;)
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 3
u nas kiszka :(
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
dziekuje wszytkim

i zapraszam

http://forum.trojmiasto.pl/?act=show_topic&topic=413847&c=1&k=160
adziula- GRATULJE Z CAŁEGO SERDUSZKA !
adziula super!!! Gratuluję :)
piekny sprawiliscie sobie prezent na rocznice slubu:-))

u mnie dzisiaj chyba skok owu (jupi) bo wczoraj tempka 36,38 a dzisiaj 36,64...a jest 17dc...moje cykle na to wychodzi,ze robia sie coraz krotsze (jupi jupi) z 60 dniowych doszly ost do 35 a moze w tym cyklu bedzie jeszcze krotszy...no a mzoe i nieeee i sie milo zaskoczymy:-))

milego dnia:-)
jak ci clearblue wyszly, to w ciazy na pewno jestes...wiec po cichu gratuluje i fajna roznica wieku, podobno najlepsze jest 3-4 lata wlasnie...
adziula-serdeczne gratulacje:)))))))))
super, ciesze sie bardzo !! :)
powiedzialam mu odrazu, poplakal sie biedny. cieszymy sie bardzo, a jednoczesnie bardzo sie boimy.

maz w czwartek ( na rocznice) chce, zebym jeszcze raz zrobila test.

aha- zrobilam taki clearblue, co wskazuje dni od zaplodnienia. pokazalo 2-3 tygodnie, czyli ciaza 4-5 tygodniowa, chociaz om byla 6 tygodni temu. zobaczymy co lekarz powie, wtedy zaloze nowy watek!
gratulacje:-)) a powiesz mezowi dzisiaj czy na rocznice slubu dopiero?? ja bym chyba nie wytrzymala...:-))

dbaj o Was:-)
o kurcze... nawet nei wiem co mam napisac- rano 2 testy, oba pozytywne. ale to takie z ebaya, wiec nie wierzylam im do konca. teraz o godzinie 15 test first response i odrazu 2 kreski!!!

taka jestesm szczesliwa, ze nawet nie wiem co mam teraz zrobic. krece sie w kolko po mieszkaniu- meza i synka nie ma. juz nie moge sie doczekac kiedy wroca!
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
Dziewczyny mam prośbę.. Powiedzcie mi, czy mogę być w ciąży czy nie ma szans ;( tak bardzo bym chciała...

A więc okres zaczął mi się 1.09. Ostatni dzień był 6.09.
Kochaliśmy się bez zabezpieczenia w nocy z 9 na 10 września z pełnym wytryskiem we mnie...
Cykle mam co 30-31 dni..
Jest jakaś szansa??:*
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 5
3mamy kciuki:)
będzie dobrze
adziula trzymam mocno kciuki, żebyś zakończyła mój watek...
ehh..to będziesz zaraz zakładac nowy wątek :)
Gratujacje:)

A u mnie dziś 25dc... brunatne plamienie..także chyba nici i w tym cyklu. :(:(:(
no to trzymam mocno kciuki i po cichu gratuluje :)))
specjalnie, dla mojej siostry, co na mnie nakrzyczala, ze na forum sie nie pochwalilam jeszcze- ale w sumie taka prawda, z wami mozna o wszytkim pomarudzic, a maz juz sluchac nie moze.

wczoraj test ciazawy- bardzo blada druga kreska, dzisiaj powtorka i jest juz ciemniejsza- ale jest! ale te co pamietaja moja przygode z poczatu roku chyba, nie wierze juz tym testom. poczekam jeszcze troche, zrobie nastepny i zobaczymy co bedzie. w czwartek mamy 4 rocznice slubu- chcialabym miec taki prezencik dla meza. pozyjemy zobaczymy

tymczasem- straszny bol plecow, scisniety zoladek, a poza tym wszytkie inne wmowione objawy ciazowe :D

nie nastawiam sie, ale jednoczesnie nie moge przestac myslec.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
dzięki dziewuszki, tego było mi trzeba:)
jednak na Was mogę liczyc:)
Klara83 - będzie dobrze!! Nie myśl o tym, zajmij się i mysli czymkolwiek, ale nie tym, nie wiem kino, wypad z koleżankami, jakiś wieczór przy świecach z Mężem!! Bylebyś o tym nie myślała i pozytywnie spędzała czas!!
My tu za Ciebie będziemy myśleć i przeżywać, ok? :) a zanim się obejrzysz zobaczysz najpierw wymarzone dwie grube kreski, później rosnące cyferki na wyniku bety, a później usłyszysz bijące serduszko :)
Głowa do góry!! Trzymam w kciuki!!
kurde, karolina29, sama nie wiem o co pytać, właśnie skończyłam czytać jak to wygląda na " sucho " w invimedzie, cały stos instrukcji, opisów....najbardziej boje się że ....nie wiem, że nie wyjdzie?? że będą jakies powikłania.... ja mam tendencję do mega torbieli i po takiej stymulacji nie wiem czego się spodziewać, jak Ty zareagowałaś na te hormony??

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

Dietetyk Agata Szczerkowska zdecydowanie odradzam (8 odpowiedzi)

Witam, kiedyś odchudzałam się z panią Agatą i efekty były super - w 3 miesiące schudłam bez...

Vision Express - czuję się oszukana (28 odpowiedzi)

Nie ja osobiście, ale dziś wcisnęli mojej teściowej bardzo drogie okulary do czytania. Naprawdę...

Jak odzyskać kaucję za mieszkanie? (12 odpowiedzi)

Witam. Wynajmowałem mieszkanie, wpłaciłem kaucję 2500zł, po wyprowadzeniu się właściciel zaczął...

do góry