Widok

STARAJĄCE SIĘ LXV

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
Z wielką radością zakładam nowy wątek. Widziałam wczoraj nasze maleństwo. Ma niecałe 3 mm, wg USG wyszło, że to 4 tydzień i 4 dzień ciąży. Życzę Wam tego samego cudu i dziękuję, że byłyście ze mną kiedy tego tak bardzo potrzebowałam ;)
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 3
mozeja, jesli juz to po terminie spodziewanej @..bo skad mozemy wiedziec kiedy doszlo do zaplodnienia?? owulacja nie = sie zaplodnienie..od owu do zaplodnienia moze minac nawet kilka dni..
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
ok, to już wszystko wiem:) Dziękuje Ci stokrotka24s:) Mam nadzieje,że niebawem uda się nam zaciążyć:) Powodzenia dziewczy
Marynial duzo zdrowka i powodzenia :)

Nulka a Ty juz rozpakowana?! jezu gdzie ten czas...:)

ja mam dzis bodajze 35dc, juz mam dosc tego czekania :/ wiem, ze @ i tak przyjdzie bo test robilam i negatywny, poza tym nie czuje sie na ciaze ale meczy mnie to fizyczne czekanie na @, zarcie swinstw i wogole ;)
tripgirl - to witaj w klubie..ja co prawda nadal przed terminem @ (w sb-nd mam dostac),ale brak jakikolwiek objawow (po owu kilka dni bolal brzuch i piersi) potem dostalam od losu kilka pieknych pryszczy na twarzy, po czym i one zniknely..a teraz tempka mi spada od wczoraj..dzisiaj..coraz nizej..do @..wiec i ja czekam na @...byl by juz przylazla jak musi i niech spada..

Marynial dziekuje za slowa wsparcia..pewnie masz racje..

potrzebuje wyciszenia, spokoju..dobrze,ze jedziemy na urlop to nie bede mierzyla tempki, nie bede myslala o tym, nie bede miala kontaktu z netem..odpoczne sobie..bo psychicznie ciezko.. choc Was tu bedzie mi brakowalo..
ku pokrzepieniu powiem Wam, że ja...po perturbacjach...wczoraj byłam na wizycie u gin...mamy Małe serduszko...ciąża jest pojedyńcza...7 tydzień...

Nasi Synkowie nad nami czuwają...to nasz pierwszy cykl starań po stracie w 23tc....a dziś nasza rocznica ślubu...piękny prezent!
Oby tym razem było wszystko dobrze do samego końca...a Bóg był z nami....
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
aida życze żeby wszystko było dobrze !
Gdziekolwiek się znajdujesz, twój świat tworzą twoi przyjaciele.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Aiga -gratulacje ! bedzie dobrze-nie ma nawet innej opcji :)
aida super!!! Możesz teraz założyc nowy wątek ;)
aida serdecznie gratuluje i zakladaj nowy watek:) oj dziewczyny sezon letni sprzyja:) oby nastepny watek byl rownie krotki co ten:)
Marynial i Aida gratulacje. :)

Przesyłam fluidki wszystkim starającym. :)

U Nas leci 23 tydzień. :)
eh znów niiic czuje ze lada dzień nadejdzie okres nie ma co nawet testu robić :(
u mnie nowy cykl i staranka:)))
powodzenia, glowa do gory !!!
HEJ chciałabym do was dolaczyc juz mam synka w wieku 18m udalo nam sie za pierwszym razem teraz staram sie dopiero drugi miesiac i mam problem:) miesieczka zaczelam mi sie no wlasnie niewiem czy 29.05 czy 30.05 bo wieczorem 29 mialam delikatne plamienia a miesiaczka taka konkretna 30.05 wiec chyba od 30.05? pytam bo spalam z moim partnerem 16.06 zawsze obserwuje sluz a tym razem bylam zabiegana i mi umknelo zawsze dostaje co 29-30 dni i teraz jesli ta miesiaczke liczyc od 30.05 to moze i jeszcze sie zmiescilam juz sama niewiem
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Aida! Gratulacje!
ZAKŁADAJ NATYCHMIAST NOWY WĄTEK!!!
dziewczyny 3 cykle nieudane - mam już się troszkę martwić? zawsze wiem kiedy mam owulację bo śluz mam książkowy i ból owulacyjny więc nie ma opcji że się nie wstrzelilismy, zresztą 1 cykl potwierdzony u gina dokladnie powiedziała kiedy si starać i nic :(
Kamyczek spokojnie, na zapas sie nie matrw. ja bym poczekala jeszcze 2 cykle, na pewno sie uda!!!
kurcze nie widziałam że to takie trudne :(
daj sobie troche czasu, trzy cykle starań, ja bym poczekała dwa cykle i wtedy mozesz skonsultowac to ze swoim lekarzem. ale postaraj sie podejsc do tego spokojnie
tripgirl, juz juz :)

Poród wspominam ' przyjemnie ' bo naprawde poszło szybko i sprawnie :)) Połóg- masakra... wolalabym tego nie przezywać drugi raz....a jeszcze sie nie skonczyło ... :/

A teraz Oluśka ma juz ponad miesiac i ogląda z tatą mecz ;)
o prosze, trochę mnie nie było, a tu takie nowiny - aida, gratulacje i powodzenia:)
u mnie 7dc, ale przez ten miesiąc raczej będziemy "starali się nie starać" :P ze względu na zmiany, jakie się u mnie szykują w kwestii zawodowej. czy coś z tego wyniknie, zobaczymy. nie chodzi nam bynajmniej o całkowite odłożenie starań, ale odpuszczamy, nie liczę dni, nie mierzę temp, nie celuję w płodne (ostatnio łapałam się na tym, że jak są płodne, to MUSIMY).
pozdrawiam cieplutko i witam nowe staraczki :)

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

Atopowe zapalenie skóry (71 odpowiedzi)

Kobietki ratujcie.. od zawsze jestem alergikiem, ale w ciąży atopowe zapalenie skóry mnie...

Jak odzyskać kaucję za mieszkanie? (12 odpowiedzi)

Witam. Wynajmowałem mieszkanie, wpłaciłem kaucję 2500zł, po wyprowadzeniu się właściciel zaczął...

otworzyć firmę ?? (38 odpowiedzi)

Hej! Pewnie część pomyśli, o co ona pyta na tym forum, ale... jedno z drugim ma wiele wspólnego....

do góry