Widok
Marynial duzo zdrowka i powodzenia :)
Nulka a Ty juz rozpakowana?! jezu gdzie ten czas...:)
ja mam dzis bodajze 35dc, juz mam dosc tego czekania :/ wiem, ze @ i tak przyjdzie bo test robilam i negatywny, poza tym nie czuje sie na ciaze ale meczy mnie to fizyczne czekanie na @, zarcie swinstw i wogole ;)
Nulka a Ty juz rozpakowana?! jezu gdzie ten czas...:)
ja mam dzis bodajze 35dc, juz mam dosc tego czekania :/ wiem, ze @ i tak przyjdzie bo test robilam i negatywny, poza tym nie czuje sie na ciaze ale meczy mnie to fizyczne czekanie na @, zarcie swinstw i wogole ;)
tripgirl - to witaj w klubie..ja co prawda nadal przed terminem @ (w sb-nd mam dostac),ale brak jakikolwiek objawow (po owu kilka dni bolal brzuch i piersi) potem dostalam od losu kilka pieknych pryszczy na twarzy, po czym i one zniknely..a teraz tempka mi spada od wczoraj..dzisiaj..coraz nizej..do @..wiec i ja czekam na @...byl by juz przylazla jak musi i niech spada..
Marynial dziekuje za slowa wsparcia..pewnie masz racje..
potrzebuje wyciszenia, spokoju..dobrze,ze jedziemy na urlop to nie bede mierzyla tempki, nie bede myslala o tym, nie bede miala kontaktu z netem..odpoczne sobie..bo psychicznie ciezko.. choc Was tu bedzie mi brakowalo..
Marynial dziekuje za slowa wsparcia..pewnie masz racje..
potrzebuje wyciszenia, spokoju..dobrze,ze jedziemy na urlop to nie bede mierzyla tempki, nie bede myslala o tym, nie bede miala kontaktu z netem..odpoczne sobie..bo psychicznie ciezko.. choc Was tu bedzie mi brakowalo..
ku pokrzepieniu powiem Wam, że ja...po perturbacjach...wczoraj byłam na wizycie u gin...mamy Małe serduszko...ciąża jest pojedyńcza...7 tydzień...
Nasi Synkowie nad nami czuwają...to nasz pierwszy cykl starań po stracie w 23tc....a dziś nasza rocznica ślubu...piękny prezent!
Oby tym razem było wszystko dobrze do samego końca...a Bóg był z nami....
Nasi Synkowie nad nami czuwają...to nasz pierwszy cykl starań po stracie w 23tc....a dziś nasza rocznica ślubu...piękny prezent!
Oby tym razem było wszystko dobrze do samego końca...a Bóg był z nami....
HEJ chciałabym do was dolaczyc juz mam synka w wieku 18m udalo nam sie za pierwszym razem teraz staram sie dopiero drugi miesiac i mam problem:) miesieczka zaczelam mi sie no wlasnie niewiem czy 29.05 czy 30.05 bo wieczorem 29 mialam delikatne plamienia a miesiaczka taka konkretna 30.05 wiec chyba od 30.05? pytam bo spalam z moim partnerem 16.06 zawsze obserwuje sluz a tym razem bylam zabiegana i mi umknelo zawsze dostaje co 29-30 dni i teraz jesli ta miesiaczke liczyc od 30.05 to moze i jeszcze sie zmiescilam juz sama niewiem
o prosze, trochę mnie nie było, a tu takie nowiny - aida, gratulacje i powodzenia:)
u mnie 7dc, ale przez ten miesiąc raczej będziemy "starali się nie starać" :P ze względu na zmiany, jakie się u mnie szykują w kwestii zawodowej. czy coś z tego wyniknie, zobaczymy. nie chodzi nam bynajmniej o całkowite odłożenie starań, ale odpuszczamy, nie liczę dni, nie mierzę temp, nie celuję w płodne (ostatnio łapałam się na tym, że jak są płodne, to MUSIMY).
pozdrawiam cieplutko i witam nowe staraczki :)
u mnie 7dc, ale przez ten miesiąc raczej będziemy "starali się nie starać" :P ze względu na zmiany, jakie się u mnie szykują w kwestii zawodowej. czy coś z tego wyniknie, zobaczymy. nie chodzi nam bynajmniej o całkowite odłożenie starań, ale odpuszczamy, nie liczę dni, nie mierzę temp, nie celuję w płodne (ostatnio łapałam się na tym, że jak są płodne, to MUSIMY).
pozdrawiam cieplutko i witam nowe staraczki :)