Widok

STARAJĄCE SIĘ LXV

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
Z wielką radością zakładam nowy wątek. Widziałam wczoraj nasze maleństwo. Ma niecałe 3 mm, wg USG wyszło, że to 4 tydzień i 4 dzień ciąży. Życzę Wam tego samego cudu i dziękuję, że byłyście ze mną kiedy tego tak bardzo potrzebowałam ;)
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 3
klara powodzenia; ja to przeszłam więc jak będziesz chciała "pogadać" to pisz :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
hej, nie ma co się stresować, ja tak miałam i 9 lat starań poszło ......
dzis byliśmy na ostatecznej konsultacji ws in vitro i ...udało się, przeszliśmy wszystkie etapy i mozna ruszac z programem:)
1 próba już w tym cyklu, jutro zaczynam zastrzyki dipherylina, na koniec mca teoretycznie jak dobrze będzie-transfer. Boję się, bo do tej pory czytałam o tym ale nie miałam z kim o tym pogadac, jak to będzie i czego się spodziewac....wiecie, tak po babsku
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
No własnie ja mam to samo - jak się naczytam ile dziewczyny się starają, to aż strach :/
I może tez niepotrzebnie sobie wkręcam. Zobaczymy jak będzie :)My działamy od 3ech cykli. teraz będzie 4ty :)
no mam nadzieje,że nam obu pójdzie szybko :p bo jednak to jedna próba na miesiąc, to w sumie niewiele. Czasami sobie myśle,że pary starają się po kilka miesięcy czasami lat,że martwie się iż w naszym przypadku tez tak będzie :/
marcia :) u nas z tymi "staraniami", to teraz tak, że askoro prowadze metodę objawowo termiczną, to i tak wszytsko widze, kiedy mam dni płodne itd :)
więc jak nie wychodzi, to człowiek mimo woli zaczyna się martwić, choć wiem, że to za wcześnie....

marcia - POWODZENIA ŻYCZĘ !!! :)
Olimpia20111 obie slubowałysmy w tym roku :) my z mężem podjeliśmy tą ważną decyzje o dziecku :) Tak jak Ty chciałam,żeby to wszystko było takie naturalne, bez starań, żeby to w 100% była niespodzianka :p ale ja tak kocham dzieci i tak długo "czekam" juz na swoje,że nie moge się powstrzymać i czytam teraz tylko o tym :P więc raczej z niespodzianki nici i będe używać słów "staramy się" :)
Mam nadzieje,że za długo to nie potrwa :P
Pozdrawiam
rokasano.s no na razie niestety na razie nie mozna nic zmienic,umowe ma podpisana na całą Polske...mam nadzieje ze jeszcze tylko wrzesień bedzie tak wygladał a potem bedzie na miejscu :) tzn .przy mnie :)
ups...ty juz dostalas w koncu @..no to mzoe owu sie przesunie i zdazycie:-) 3mam kciuki za to:*
dzięki:-)

7 wrzesnia mam wizyte u endo-gin...i bedzie usg..ale pewnie i @ przyjdzie wiec teraz nie wiadomo..

chcialabym bardzo by nasze marzenie sie spelnilo...byloby cudownie:-))

Enemens - ja mialam owu w 21dc..takze moze i u Ciebie sie przesunie i zdazysz..a mzoe juz nie bedzie potrzeby..skoro we wtorek masz bete?;-)
u mnie też d*pa, bipore CLO i ptrzymajcie kciuki, ale jade we wtorek do Gda sama i wracam 15tego dc więc mogę się minąc z jajeczkowaniem :D
Stokrotko i tego Ci życzę z całego serca,żeby @ nie przyszła.Pozdrawiam
hey Dziewczyny..

te,ktore znaja juz moja historei to wiedza,ze mam cykle bardzo nieregularne..a te,ktore nie wiedza to jzu wiedza:-) ostatni moj cykl 51dc...a teraz..teraz wydaje m isie,ze byl skok...ze byla owu w 21dc..czyli @ powinna byc za okolo 14 dni tak? z moich wyliczen powinnam ja dostac okolo 6-7 wrzesien..no to czekamy..a cykl jesli tak by bylo bedzie duzo krotszy bo tylko 33dc:-)) co mnie mega cieszy:-))

jeszcze bardziej bym sie ucieszyla jakby @ nie przyszla:-)

pozdrawiam
w sumie to nie wiem na co czekamy. lekarz powiedzial, ze od zdiagnozowania mam czekac rok, zanim wysla mnie do kliniki, ale ze zglaszalam juz wczesniej problemy to potraktuja mnie ulgowo i mam tylko pol roku czkeac i sie starac i liczyc na cud. tyle juz czekalam to mnie te pol roku nie zbawi. nic niestety nie przyspiesze, a na prywatne leczenie w uk mnie nie stac :/

ps. dzieki za zyczenia dla Mikolaja :)
Adziula, no co ci lekarze czekaja, powinno juz byc skierowanie do kliniki ...wiadomo, ze przynajmniej wiesz, ze pol utym cos sie ruszy...

ps. wszystkiego naj dla synka
u nas pcos potwierdzone- ale lekarz kazal czekac jeszcze 6 mcy. jesli do lutego sie nic nie wyjasni to skieruja mnie na leczenie do specjalistow :/ masakra, juz mi sie tez odechciewa tego czekania, ale co zrobic.
Witam, jestem tu nowa ale co jakiś czas zaglądam do Was i sprawdzam jak się rozwija sytuacja
w skrocie opowiem wam jak to wygląda u Nas
od 9 lat staramy się o dzidzię, poddałam sie, bo już nie miałam siły na kolejne leczenia, diagnozy i złudne nadzieje
postawiłam wszystko na jedną kartę, zdecydowaliśmy się na ivi w invi medzie, we wtorek mamy drugą wizytę i decyzja- czy zakwalifikowaliśmy sie czy nie
Boję się że znowu coś będzie nie tak- czy miałyście styczność z tą kliniką??
U nas też kicha... Mija kolejny cykl starań i wszystkie znaki na niebie i ziemi wskazują na to, że nadchodzi @ :-( Wkurza mnie już to wszystko - idę we wrześniu do lekarza i niech zacznie diagnozować w czym problem. Chociaż mój M. twierdzi że mam nie panikować bo na pewno wszystko jest ok tylko musimy jeszcze poczekać. Tylko, że owszem - cierpliwość jest cnotą - ale nie moją.
Mój ma "delegacje na miejscu". Tzn. słupsk, malbork, kwidzyn.... wychodzo 5:00 wraca koło 23:00:/... i juz jest tak zmęczony, że nie ma ochoty na nic...więc pozostają nam weekendy :(

Także nie martw się nic :) Nie jesteś sama.... Jakoś w końcu sie uda :)
no to trochę 'p********' ...

a nie ma możliwości zmiany rodzaju pracy? tak tutaj na miejscu?
Hej dziewczyny...u mnie kicha totalna :( mąż w delegacji,przyjeżdza raz na 2 tyg.w weekedy. Nie wiem do kiedy tak bedzie :( a ja tak chciałam juz dzidziusia :(

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

Dietetyk Agata Szczerkowska zdecydowanie odradzam (8 odpowiedzi)

Witam, kiedyś odchudzałam się z panią Agatą i efekty były super - w 3 miesiące schudłam bez...

Jak odzyskać kaucję za mieszkanie? (12 odpowiedzi)

Witam. Wynajmowałem mieszkanie, wpłaciłem kaucję 2500zł, po wyprowadzeniu się właściciel zaczął...

Atopowe zapalenie skóry (71 odpowiedzi)

Kobietki ratujcie.. od zawsze jestem alergikiem, ale w ciąży atopowe zapalenie skóry mnie...

do góry