Widok
w sumie to nie wiem na co czekamy. lekarz powiedzial, ze od zdiagnozowania mam czekac rok, zanim wysla mnie do kliniki, ale ze zglaszalam juz wczesniej problemy to potraktuja mnie ulgowo i mam tylko pol roku czkeac i sie starac i liczyc na cud. tyle juz czekalam to mnie te pol roku nie zbawi. nic niestety nie przyspiesze, a na prywatne leczenie w uk mnie nie stac :/
ps. dzieki za zyczenia dla Mikolaja :)
ps. dzieki za zyczenia dla Mikolaja :)
hey Dziewczyny..
te,ktore znaja juz moja historei to wiedza,ze mam cykle bardzo nieregularne..a te,ktore nie wiedza to jzu wiedza:-) ostatni moj cykl 51dc...a teraz..teraz wydaje m isie,ze byl skok...ze byla owu w 21dc..czyli @ powinna byc za okolo 14 dni tak? z moich wyliczen powinnam ja dostac okolo 6-7 wrzesien..no to czekamy..a cykl jesli tak by bylo bedzie duzo krotszy bo tylko 33dc:-)) co mnie mega cieszy:-))
jeszcze bardziej bym sie ucieszyla jakby @ nie przyszla:-)
pozdrawiam
te,ktore znaja juz moja historei to wiedza,ze mam cykle bardzo nieregularne..a te,ktore nie wiedza to jzu wiedza:-) ostatni moj cykl 51dc...a teraz..teraz wydaje m isie,ze byl skok...ze byla owu w 21dc..czyli @ powinna byc za okolo 14 dni tak? z moich wyliczen powinnam ja dostac okolo 6-7 wrzesien..no to czekamy..a cykl jesli tak by bylo bedzie duzo krotszy bo tylko 33dc:-)) co mnie mega cieszy:-))
jeszcze bardziej bym sie ucieszyla jakby @ nie przyszla:-)
pozdrawiam
dzięki:-)
7 wrzesnia mam wizyte u endo-gin...i bedzie usg..ale pewnie i @ przyjdzie wiec teraz nie wiadomo..
chcialabym bardzo by nasze marzenie sie spelnilo...byloby cudownie:-))
Enemens - ja mialam owu w 21dc..takze moze i u Ciebie sie przesunie i zdazysz..a mzoe juz nie bedzie potrzeby..skoro we wtorek masz bete?;-)
7 wrzesnia mam wizyte u endo-gin...i bedzie usg..ale pewnie i @ przyjdzie wiec teraz nie wiadomo..
chcialabym bardzo by nasze marzenie sie spelnilo...byloby cudownie:-))
Enemens - ja mialam owu w 21dc..takze moze i u Ciebie sie przesunie i zdazysz..a mzoe juz nie bedzie potrzeby..skoro we wtorek masz bete?;-)
Olimpia20111 obie slubowałysmy w tym roku :) my z mężem podjeliśmy tą ważną decyzje o dziecku :) Tak jak Ty chciałam,żeby to wszystko było takie naturalne, bez starań, żeby to w 100% była niespodzianka :p ale ja tak kocham dzieci i tak długo "czekam" juz na swoje,że nie moge się powstrzymać i czytam teraz tylko o tym :P więc raczej z niespodzianki nici i będe używać słów "staramy się" :)
Mam nadzieje,że za długo to nie potrwa :P
Pozdrawiam
Mam nadzieje,że za długo to nie potrwa :P
Pozdrawiam
hej, nie ma co się stresować, ja tak miałam i 9 lat starań poszło ......
dzis byliśmy na ostatecznej konsultacji ws in vitro i ...udało się, przeszliśmy wszystkie etapy i mozna ruszac z programem:)
1 próba już w tym cyklu, jutro zaczynam zastrzyki dipherylina, na koniec mca teoretycznie jak dobrze będzie-transfer. Boję się, bo do tej pory czytałam o tym ale nie miałam z kim o tym pogadac, jak to będzie i czego się spodziewac....wiecie, tak po babsku
dzis byliśmy na ostatecznej konsultacji ws in vitro i ...udało się, przeszliśmy wszystkie etapy i mozna ruszac z programem:)
1 próba już w tym cyklu, jutro zaczynam zastrzyki dipherylina, na koniec mca teoretycznie jak dobrze będzie-transfer. Boję się, bo do tej pory czytałam o tym ale nie miałam z kim o tym pogadac, jak to będzie i czego się spodziewac....wiecie, tak po babsku
kurde, karolina29, sama nie wiem o co pytać, właśnie skończyłam czytać jak to wygląda na " sucho " w invimedzie, cały stos instrukcji, opisów....najbardziej boje się że ....nie wiem, że nie wyjdzie?? że będą jakies powikłania.... ja mam tendencję do mega torbieli i po takiej stymulacji nie wiem czego się spodziewać, jak Ty zareagowałaś na te hormony??
Klara83 - będzie dobrze!! Nie myśl o tym, zajmij się i mysli czymkolwiek, ale nie tym, nie wiem kino, wypad z koleżankami, jakiś wieczór przy świecach z Mężem!! Bylebyś o tym nie myślała i pozytywnie spędzała czas!!
My tu za Ciebie będziemy myśleć i przeżywać, ok? :) a zanim się obejrzysz zobaczysz najpierw wymarzone dwie grube kreski, później rosnące cyferki na wyniku bety, a później usłyszysz bijące serduszko :)
Głowa do góry!! Trzymam w kciuki!!
My tu za Ciebie będziemy myśleć i przeżywać, ok? :) a zanim się obejrzysz zobaczysz najpierw wymarzone dwie grube kreski, później rosnące cyferki na wyniku bety, a później usłyszysz bijące serduszko :)
Głowa do góry!! Trzymam w kciuki!!
specjalnie, dla mojej siostry, co na mnie nakrzyczala, ze na forum sie nie pochwalilam jeszcze- ale w sumie taka prawda, z wami mozna o wszytkim pomarudzic, a maz juz sluchac nie moze.
wczoraj test ciazawy- bardzo blada druga kreska, dzisiaj powtorka i jest juz ciemniejsza- ale jest! ale te co pamietaja moja przygode z poczatu roku chyba, nie wierze juz tym testom. poczekam jeszcze troche, zrobie nastepny i zobaczymy co bedzie. w czwartek mamy 4 rocznice slubu- chcialabym miec taki prezencik dla meza. pozyjemy zobaczymy
tymczasem- straszny bol plecow, scisniety zoladek, a poza tym wszytkie inne wmowione objawy ciazowe :D
nie nastawiam sie, ale jednoczesnie nie moge przestac myslec.
wczoraj test ciazawy- bardzo blada druga kreska, dzisiaj powtorka i jest juz ciemniejsza- ale jest! ale te co pamietaja moja przygode z poczatu roku chyba, nie wierze juz tym testom. poczekam jeszcze troche, zrobie nastepny i zobaczymy co bedzie. w czwartek mamy 4 rocznice slubu- chcialabym miec taki prezencik dla meza. pozyjemy zobaczymy
tymczasem- straszny bol plecow, scisniety zoladek, a poza tym wszytkie inne wmowione objawy ciazowe :D
nie nastawiam sie, ale jednoczesnie nie moge przestac myslec.