Widok

STARAJĄCE SIĘ LXV

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
Z wielką radością zakładam nowy wątek. Widziałam wczoraj nasze maleństwo. Ma niecałe 3 mm, wg USG wyszło, że to 4 tydzień i 4 dzień ciąży. Życzę Wam tego samego cudu i dziękuję, że byłyście ze mną kiedy tego tak bardzo potrzebowałam ;)
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 3
HEJ chciałabym do was dolaczyc juz mam synka w wieku 18m udalo nam sie za pierwszym razem teraz staram sie dopiero drugi miesiac i mam problem:) miesieczka zaczelam mi sie no wlasnie niewiem czy 29.05 czy 30.05 bo wieczorem 29 mialam delikatne plamienia a miesiaczka taka konkretna 30.05 wiec chyba od 30.05? pytam bo spalam z moim partnerem 16.06 zawsze obserwuje sluz a tym razem bylam zabiegana i mi umknelo zawsze dostaje co 29-30 dni i teraz jesli ta miesiaczke liczyc od 30.05 to moze i jeszcze sie zmiescilam juz sama niewiem
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
u mnie nowy cykl i staranka:)))
powodzenia, glowa do gory !!!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
eh znów niiic czuje ze lada dzień nadejdzie okres nie ma co nawet testu robić :(
Marynial i Aida gratulacje. :)

Przesyłam fluidki wszystkim starającym. :)

U Nas leci 23 tydzień. :)
aida serdecznie gratuluje i zakladaj nowy watek:) oj dziewczyny sezon letni sprzyja:) oby nastepny watek byl rownie krotki co ten:)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
aida super!!! Możesz teraz założyc nowy wątek ;)
Aiga -gratulacje ! bedzie dobrze-nie ma nawet innej opcji :)
aida życze żeby wszystko było dobrze !
Gdziekolwiek się znajdujesz, twój świat tworzą twoi przyjaciele.
ku pokrzepieniu powiem Wam, że ja...po perturbacjach...wczoraj byłam na wizycie u gin...mamy Małe serduszko...ciąża jest pojedyńcza...7 tydzień...

Nasi Synkowie nad nami czuwają...to nasz pierwszy cykl starań po stracie w 23tc....a dziś nasza rocznica ślubu...piękny prezent!
Oby tym razem było wszystko dobrze do samego końca...a Bóg był z nami....
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
tripgirl - to witaj w klubie..ja co prawda nadal przed terminem @ (w sb-nd mam dostac),ale brak jakikolwiek objawow (po owu kilka dni bolal brzuch i piersi) potem dostalam od losu kilka pieknych pryszczy na twarzy, po czym i one zniknely..a teraz tempka mi spada od wczoraj..dzisiaj..coraz nizej..do @..wiec i ja czekam na @...byl by juz przylazla jak musi i niech spada..

Marynial dziekuje za slowa wsparcia..pewnie masz racje..

potrzebuje wyciszenia, spokoju..dobrze,ze jedziemy na urlop to nie bede mierzyla tempki, nie bede myslala o tym, nie bede miala kontaktu z netem..odpoczne sobie..bo psychicznie ciezko.. choc Was tu bedzie mi brakowalo..
Marynial duzo zdrowka i powodzenia :)

Nulka a Ty juz rozpakowana?! jezu gdzie ten czas...:)

ja mam dzis bodajze 35dc, juz mam dosc tego czekania :/ wiem, ze @ i tak przyjdzie bo test robilam i negatywny, poza tym nie czuje sie na ciaze ale meczy mnie to fizyczne czekanie na @, zarcie swinstw i wogole ;)
ok, to już wszystko wiem:) Dziękuje Ci stokrotka24s:) Mam nadzieje,że niebawem uda się nam zaciążyć:) Powodzenia dziewczy
mozeja, jesli juz to po terminie spodziewanej @..bo skad mozemy wiedziec kiedy doszlo do zaplodnienia?? owulacja nie = sie zaplodnienie..od owu do zaplodnienia moze minac nawet kilka dni..
Gratuluję:)))
Hej dziewczyny.Powiedzcie mi,czy robicie test ciążowy w dniu kiedy powinnyście dostać miesiączkę czy może wcześniej?Bo są testy które wykrywają ciążę juz po 6 dniach od zapłodnienia.Jestem w tych sprawach zielona.
i od nas serdeczne gratulacje :)))
sloneczko może idź lepiej do lekarza, może konieczne będzie jakieś badanie. Stokrotka zamiast fluidków wspomnę o Was w wieczornej modlitwie ;) A czuję się raz lepiej, raz gorzej, brzuch mnie często boli jak przy @, piersi jak skały, no i te słynne mdłości...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
u mnie 29 dc :/ bezowulacyjnego podobno, ale gdzieś w okolicy 23 dc tempka mi podskoczyła i utrzymuje się wyższa. nic z tego nie rozumiem, ten cykl jest dla mnie jedną wielką zagadką. czekam teraz na @, a po niej śmigam na badania. prolaktyne to pewnie będę miała podwyższoną 100-krotnie po stresach, jakie mam ostatnio w pracy :( ech, dołek jakiś załapałam :(
A u nas mimo że dopiero 19dc to ja wiem że nic z tego nie będzie, od Bożego Ciała do wczoraj walczyłam z jakimś świństwem żołądkowym - zastanawiam się czy to jaka salmonella nie była (na diecie białkowej dużo jaj, drobiu i ryb jest:/). Zatem zero przytulanek w okolicy owulacji :/
To i ja sie dołączam z gratulacjami :D
GRATULACJE !!!

image
Gdziekolwiek się znajdujesz, twój świat tworzą twoi przyjaciele.
Narzeczona - no twoj watek dosc sie nam ciagnal..miejmy nadzieje,ze watek marynial bedzie krotszy..

Marynial jak sie czujesz??

u mnie dolegliwosci - bol brzucha i piersi minal..wiec pewnie w sb-nd dostane @...choc w sumie to teraz powinny bolec:/

no i kolejny raz Gratulacje sle..a Ty wyslij nam tu troszke fluidow ciazowych:-)

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

Dietetyk Agata Szczerkowska zdecydowanie odradzam (8 odpowiedzi)

Witam, kiedyś odchudzałam się z panią Agatą i efekty były super - w 3 miesiące schudłam bez...

Jak odzyskać kaucję za mieszkanie? (12 odpowiedzi)

Witam. Wynajmowałem mieszkanie, wpłaciłem kaucję 2500zł, po wyprowadzeniu się właściciel zaczął...

Vision Express - czuję się oszukana (28 odpowiedzi)

Nie ja osobiście, ale dziś wcisnęli mojej teściowej bardzo drogie okulary do czytania. Naprawdę...

do góry