Widok

STARAJĄCE SIĘ XXXI

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
Witam Wszystkich w nowym watku, jako świeżo zafasolkowana :) dziś potwierdzony u ginekologa przełom 4/5 tydzień :) Teraz tylko czeka mnie sporo badań i leki i za 2 tygodnie kontrola, trzeba byc dobrej myśli :)

Dziewczynom starającym się życzę spełnienia tego największego marzenia! Wierze że każdej z Was się uda! Musimy w to wierzyć i nawzajem się wspierać! :*

Pozdrawiam serdecznie :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Asiiek, po jakim czasie po dostinexie prolaktyna ci spadła?? I jak długo zamierzasz go jeszcze brać?
Mi lekarz przepisał pół tabletki co tydzień, wziełam teraz czwartą....kazał sprawdzić po miesiącu lub dwóch........no i w razie ciąży kazał odstawić......ale jak tak czytam tą ulotkę to groźnie brzmi ....ze w ogóle na miesiąc przed planowaniem odstawić dostinex.....a my w trakcie starań.....jak narazie 3 cykl bezowocny :(
a ja korzystam z http://28dni.pl/cycles/current
Korzystam i polecam;)
ja jestem w tych nie pijących i nie potrzebuje % do dobrej zabawy , wiec mi by spokojnie kieliszek o północy wystarczył :)

zalezy jakie to miały byc ilosci alko....
dziewczyny mam dylemat..jutro sylwester i nie wiem czy pic czy nie pic..czekam na okres juz 17 dni i nic, ostatnio dosyc zle sie czuje, ale testy nie wykazaly ciazy. na bete ide dopiero w po nowym roku. co byscie zrobilay na moim miejscu?
ale zescie sie dziewczyny rozpisały:) pol dnia mnie nie bylo a ile mam do nadrabiania
sciągnij/cie sobie :)

http://www.dobreprogramy.pl/Kalendarzyk,Program,Windows,11477.html
ja nie mam kalendarzyka, tylko notesik do słówek. dla mnie też jest cztyelny...
dopiero watek się zaczął a już 62 wypowiedzi :)
Swoją drogą macie gdzieś może taki kalendarzyk do zaznaczania codziennej temperatury?? I instrukcję jak go odczytywać?? Jeśli tak to bardzo prosiłabym na maila agamotyl@wp.pl
tak mój miał badanie nasienia..a poniewaz sie nie poprawiło ginka zaleciła zmiane bo moze prenatal bedzie lepiej przyswajany
my byliśmy na zorganizowanej objazdówce, zwiedziliśmy 3/4 tajlandii, bez wysp i samego południa, 3 godz w birmie i 2 godz w laosie. og Bangkoku sie zaczęło., mi się nawet podobał- ten gwar, ruch wieczorny. jedzenie szaszłyczków...
czy kobiety też mogą zażywać ten Salfazin? bo w ulotce napisali,że przy osłabieniu i wypadaniu włosów mozna brać...
Asiiek, a sprawdzaliście w jakiś sposob czy to daje jakies rezultaty? wcześniej robiliście badanie nasienia?
ja własnie mysle o kupnie salfazinu
gratulacje Gosiu :)

kiedy robicie badanie progesteronu? w jakim dniu cyklu?
mój brał salfazin a teraz przechodzimy na prenatal pro baby
dziewczyny, a wasze chłopaki biorą jakieś wspomagacze?
niom ;)
o to juz znacie tereny, supcio
matko ale napisałam ;)
teraz chcemy leciec tam bo o tej porze roku jest tam cieplutko a w innych rejonach to tak roznie a poza tym moj m chce zrobic kurs nurkowania
my juz bylismy w egipcie ...ale o tej porze tam juz ciepło...mamy leciec tylko na tydzien a potem maj-czerwiec gdzies indziej ;)
Asiunia,

Tajlandia jest to istny raj na ziemi, a w jakich okolocach bylas, ja bylam jak tylko dowiedzialam sie ze jestem w ciazy z Blanka , normalnie 3h przed odlotem, i na szczescie ze mna bylo ok, choc uklul mnie porzadnie jezowiec, ale Tajowie maja na nie tzn na kolce sposoby hihi, my planujemy powrot ale bardziej teraz na poludnie , bo bylismy na pln, bangkok , ktory dla mnie jest okropny...i bardzo blisko Kambodzy...

Asiiek, Egipt super o tej porze roku...

ja lekow na razie nie biore, ale 7 go ide do mojego lekarza i zoaczymy co i jak,

ps.ja z Blanka zaszlam w cyklu gdzie pierwszy raz stosowalam t.owulacyjne, teraz w ogole nie daja efektow...

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

Jakie krzesło do biurka (10 odpowiedzi)

Jakie krzesło polecacie dla starszaka, który niebawem wybiera się do szkoły, więc więcej czasu...

biznes - jaki ?? (21 odpowiedzi)

Witam wszystkich na forum i bardzo proszę o pomoc. Postanowiłam otworzyć swój własny niewielki...

Znacie Dr Karinę Kulikowską-Ciecieląg (21 odpowiedzi)

jak w temacie :) jakie macie doświadczenia, opinie?

do góry