Widok

STARAJĄCE SIĘ XXXI

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
Witam Wszystkich w nowym watku, jako świeżo zafasolkowana :) dziś potwierdzony u ginekologa przełom 4/5 tydzień :) Teraz tylko czeka mnie sporo badań i leki i za 2 tygodnie kontrola, trzeba byc dobrej myśli :)

Dziewczynom starającym się życzę spełnienia tego największego marzenia! Wierze że każdej z Was się uda! Musimy w to wierzyć i nawzajem się wspierać! :*

Pozdrawiam serdecznie :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
gratuluję mamosandry :)
najserdeczniejsze gratulacje!!!!!
Dzieki dziewczyny:) robilam test 28 grudnia ale wyszedl negatywny tylko ze ja od 13 nie bralam tabletek juz bo sie skonczyly i jakos stwierdzilam ze dam sobie do nowego roku spokoj:) wlasnie wracam od lekarza i i jest dzidzia:) no to zakladamy z Dzidzia nowy watek:)
jeżeli ostatnia @ była 26.11 a dziś zrobiony test to jest dużo później niż 23dc...Lenka zależy jakie masz długie cykle, np jak 28dc to zrób test w okolicach tego dnia, a najlepiej spodziewanej miesiączki....a z tego co poczytałam to beta tak wcześnie też może nie wykazać ciąży
jesli robilas test to napisz w ktorym dc, bo ja robilam w 23 i ludze sie ze moze bylo troche za wczesnie
no właśnie mamosandry gratulacje!!!!
czekamy na nowy wątek :D

mamosandry a robilas wczesniej test ciążowy?
Wcześniej -przed braniem tab. anty też miałam problemy ze skórą, odwiedziłam wieeeeeelu dermatologów, żaden nie wysłał mnie na badania hormonalne. Przy anty cera była ok, raz na jakiś czas szłam tylko na oczyszczanie. Tak jak wcześniej napisałam po paru m-cach od przestania łykania anty zaczęły się problemy, poszłam do mojej kosmetyczki i ona od razu spytała się czy przestałam brać tabletki.

Tab.na PRL biorę dopiero od połowy listopada, niby tam jakaś poprawa jest, chociaż nie mam już bolących burchli na buzi, ale ostatnio miałam sporo stresujących dni, co nie pomaga na obniżenie PRL. Za 2 m-ce mam kontrole PRL.
właśnie prosimy o nowy wątek, bo ten już długawy jest :)
gratulacje, czekamy na nowy wątek:)
sylwiaagnieszka

jeżeli to jest faktycznie powód moich problemów z trądzikiem, to powinnam wszystkich dermatologów u których byłam wysłać w diabły!!
od 10 lat nikt nie potrafi mi pomóc i nigdy nie wpadł na pomysł by zrobić mi badania hormonalne
a Tobie pomogły leki? skóra jest lepsza?

jutro idę się badać :)

test na pewno dobrze pokazał, gratulacje :))))
ja mam 13dc i czekam na skok, może jutro będzie :)
no to gratulacje mamosandry :)))

dziwie sie, ze wytrzymałaś od 26 listopada :P
tylko boje sie ze moze test byl zly:( ale nie wiem jakies glupie filmy mam:) pocieszam sie ze jak by byl test zly to nic by mi nie pokazalo:)
no to gratulacje :)

Słuchajcie dziewczyny poszlam dzisiaj na zakupy do auchan, na polce zobaczylam maly tescik ciazowy za 4,98 i cos strrrrrasznie mnie podkusilo zeby go kupic. No i wzielam. Za kasami poszlam prosto do toalety i zrobilam test (bo niecierpliwa jestem i do domu bym nie wytrzymala a dodam ze ostatnia @ mialam 26. 11 wiec juz strasznie ciekawa bylam:)). No i o 14:07 na tesciku pokazaly sie dwie wilekie czxerwone krechy:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Ale sie ciesze tylko musze do lekarza jakiegos szybko isc na potwierdzenie:)
to by był dopiero prezent :)))))
LG to my mamy podonie, u mnie dzisiaj 5dc, też w tym miesiącu liczymy na testy owu :) Oby nam się na walentynki poszczęściło :) Ale by był prezent dla mężusia :)
600x ???? wow!! ja miałam 14x i mi się wydawało że to strasznie dużo! na pewno dostaniesz leki i będzie wszystko dobrze :)

dzięki aniołku :) ja też za ciebie trzymam kciuki i za całą resztę też :)))
ja dałam sobie spokój z tempką, testami i innymi pierdołami.
przez urlop nie mierzyłam, a teraz zapominam ciągle i nie mogę się zebrać... a, że mam 600x za wysoką prolaktynę i 14-go do lekarza.zobaczymy... co ma być to będzie...

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

Jakie krzesło do biurka (10 odpowiedzi)

Jakie krzesło polecacie dla starszaka, który niebawem wybiera się do szkoły, więc więcej czasu...

biznes - jaki ?? (21 odpowiedzi)

Witam wszystkich na forum i bardzo proszę o pomoc. Postanowiłam otworzyć swój własny niewielki...

Znacie Dr Karinę Kulikowską-Ciecieląg (21 odpowiedzi)

jak w temacie :) jakie macie doświadczenia, opinie?

do góry