Widok

STARAJĄCE SIĘ XXXI

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
Witam Wszystkich w nowym watku, jako świeżo zafasolkowana :) dziś potwierdzony u ginekologa przełom 4/5 tydzień :) Teraz tylko czeka mnie sporo badań i leki i za 2 tygodnie kontrola, trzeba byc dobrej myśli :)

Dziewczynom starającym się życzę spełnienia tego największego marzenia! Wierze że każdej z Was się uda! Musimy w to wierzyć i nawzajem się wspierać! :*

Pozdrawiam serdecznie :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
jeszcze raz gratuluje gosiunia:)
nulka tak po odstawieniu powinneam dostac ale ja w tym miesiacu luteiny nie bralam wcale:(
Asiunia faktycznie prl jest duzo za duza, ja najpeirw mialam wyniki ze byla 11rzy wyzsza a niedawno zeszlam wlasnie do niecalych 5 razy w koncu. u Ciebie jest 20 razy wyzsza wiec szybciutko do lekarza po tabsy i bedzie dobrze :)
Gratulacje i radość z nowego wątku :))))

Asiiek uważaj na rekiny w Egipcie:D

Powodzenia w Nowym Roku dla wszystkich starających:))) ja już też mogę do Was dołączyć, mamy zielone światło, obym mogła niedługo wątek założyć kolejny heh
Asiunia prl po obciazeniu powinna byc do 5 razy wieksza od normalnej a u ciebie jest sporo za wysoko..wiec tabsy beda konieczne..wiec jak najszybciej do gina
Gosiu gratulujemy!! Kolejna doczekała tego cudu!! Życzę spokojnej i bezproblemowej ciąży!!

Cieszę się że mogę do was dołączyć :) XXX wątek mi się nie otwierał wieć musiałam czekać aż któraś zafasolkuje :) No i się doczekałam :) My z mężem zaczynamy starania od nowego roku, mam nadzieję że nie zagrzeję długo tutaj miejsca i będę mogła przejść do wątku o mamusiach :) Ale zobaczymy na razie jestem dobrej myśli bo w sumie czemu nie mam być.

Już jutro z koleżanką i naszymi mężami będziemy puszczać latające lampiony na których napiszemy życzenie noworoczne- pewnie się domyślacie jakie będzie :) Może dolecą tam do góry i przyniosą spełnienie marzeń.

No a w pon powrót do rzeczywistości i badania na toxo i cytomegalię.
takią mam:
Prl 18,78 ng/ml (norma 5,18-26,53)
Prl po MCP 368,15 ng/ml (norma 5,18-26,53)
oszzz co za cholera wrrrr
ja dostalam dzis ta parszywa @, wiec du.pa.
oj kochana trzymam mocno kciuki ...mam nadzieje ze sie wam uda...chociaz z prl to moze byc ciezko, chociaz zalezy o ile masz podwyzszona....ja tez miałam po obciazeniu wyzsza ale po dostenixie mi ładnie spadła i etraz jest idealna ;)
oczywiście mam też cichą nadzieję, że przywieźliśmy sobie prezencik... ale nie nakręcam się zbytnio, bo mam PRL po obciążeniu mega za dużą (pisałam o tym w poprzednim wątku) a do lekarki po leki nie dostałam się przed wyjazdem...
no, super - to mało powiedziane... ta kultura, jedzenie, świątynie... ech! WRACAM TAM!!! choćby jutro...
wow!!!!!!! ale ci zazdroszcze!!!!! tez bym chciała tam kiedys pojechac :) musiało byc super wierze :)
Asiiek byłam w Tajlandii (jestem zauroczona) dojść do siebie nie mogę...
hejka! witam nowe staraczki ;)
Asiunia a gdzie byłas? My chcielismy jechac w gory na tydzien ale potem stwierdzilismy ze wolimy na tydz do Egiptu no i juz szukamy ofert :))) ohhh odpoczne sobie od wszystkiego!
to ja też się dopiszę, tak pourlopowo (~~~~2 tyg byczenia się... w 35 st C...)

i Gratulację nowej zafosolkowanej...
Fabiankowa, witamy, my juz staramy sie 9 miesiecy i nic, choc z \blanka tez latwo nie bylo, ale udalo sie naturalnie, teraz chyba nie...
poczytaj w necie o tzw.nieplodnosci poporodowej, nie do konca znam okreslenie polskie...aha mam nadzieje, ze prezent noworoczny bedzie...i koncz ten watek...
Czy można ?

Gratulacye dla przyszłej mamuni ;) ;*

My z małżonem chcemy drugie.
Obecnie 4 cykl starań... mam nadzieye że ostatni ;)

Z synkiem padła decyzja " ROBIMY" no i mamy synka.

teraz inaczej..

yutro dzień @...
ciekawe...
:)
gratulacje...

ja testowalam , bo spoznial mi sie okres, oczywiscie testr negatywny, nadal czekam, za tydzien ide do swojego lekarza, bo mialam badania progesteronu 20 i 22dc, ale mialam cykle 25 dniowe od 3 miesiecy, a teraz juz 31 dni i nic, a okres plodny calkowicie minelismy, jakos wszystko mi pokickalo sie, znajac moje szczescie to @ dostane w sylwestra , a lbo w nowy rok, albo 2 stycznie gdzie mam caly dzien w spa, i masaz,

pzdr i czytam was dziewczyny
ja niestety na bete moge isc dopiero po nowym roku, bo ciagle pracuje..wiec pare dni bede zyla w niepewnosci
GRATULACJE:)
spokojnej ciaży:)

Noo i nie musze dodawac,ze ciesze sie niezmiernie,ze wreszcie nam sie poprzedni watek skonczyl;)

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

Znacie Dr Karinę Kulikowską-Ciecieląg (21 odpowiedzi)

jak w temacie :) jakie macie doświadczenia, opinie?

biznes - jaki ?? (21 odpowiedzi)

Witam wszystkich na forum i bardzo proszę o pomoc. Postanowiłam otworzyć swój własny niewielki...

Jakie krzesło do biurka (10 odpowiedzi)

Jakie krzesło polecacie dla starszaka, który niebawem wybiera się do szkoły, więc więcej czasu...

do góry