Widok

STARAJĄCE SIĘ XXXI

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
Witam Wszystkich w nowym watku, jako świeżo zafasolkowana :) dziś potwierdzony u ginekologa przełom 4/5 tydzień :) Teraz tylko czeka mnie sporo badań i leki i za 2 tygodnie kontrola, trzeba byc dobrej myśli :)

Dziewczynom starającym się życzę spełnienia tego największego marzenia! Wierze że każdej z Was się uda! Musimy w to wierzyć i nawzajem się wspierać! :*

Pozdrawiam serdecznie :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
serdecznie gratulacje:), a wszystkim staraczkom (również i sobie) życzę szczęśliwej nowiny na Nowy Rok:); trochę przed czasem ale co tam
dzięki za odpowiedź :) Kurcze ja to zielona jestem, chyba nie uważałam za duzo na biologii i naukach przedmałżeńskich :D Chyba będę musiała zaopatrzyć się w jakąś książeczkę aby nie zamęczyć was pytaniami. Może jakąś polecicie?? Gdzie jest napisane kiedy najlepiej się starać, jaka dieta, jakie badania??

Ja również życzę wszystkim starającym się, aby starania przyniosły oczekiwane rezultaty :)
słonce pytaj o co chesz :)
badania: prolaktyna , hormony, toxo, no i moze warto pomyslec o monitoringu cyklu....
ja nie miałam zadnej ksiazki pytałam dziewczyn albo szukałam w necie :)
no, 1/4 to jeszcze znośnie :)
ja biore na plr bromegron i nic mi nie jest a jest tani jak barszcz ;)
to chyba zależy od organizmu wiec moze tobie tez bedzie służył :)
no wszystko mozliwe...dlatego lepiej najpierw spróbowac bromka bo moze byc dobrze a i kasy mniej sie wyda
ja tez jestem z tych ktore lykaja dostinex, zero skutkow ubocznych, cena troche zaporowa ale rowniez lykam 1/4 tygodniowo wiec do przyjecia a prl faktycznie schodzi ladnie po nim :)
ja szczerze mowiac nie wiem jak teraz wyglada moja prl :( musiałabym isc znow zrobic badania... tak myślę za na poczatek nowego roku sobie zrobie :)
dziewczyny, czytam właśnie ulotkę od bromergonu...
czy z migrenami i atopowym zapaleniu skóry powinnam go jeść, czy lepiej upierać się na ten droższy...
chyba lepiej będzie jak zapytasz lekarza..
no skonsultuj to z ginem najlepiej
Asiunia,

Tajlandia jest to istny raj na ziemi, a w jakich okolocach bylas, ja bylam jak tylko dowiedzialam sie ze jestem w ciazy z Blanka , normalnie 3h przed odlotem, i na szczescie ze mna bylo ok, choc uklul mnie porzadnie jezowiec, ale Tajowie maja na nie tzn na kolce sposoby hihi, my planujemy powrot ale bardziej teraz na poludnie , bo bylismy na pln, bangkok , ktory dla mnie jest okropny...i bardzo blisko Kambodzy...

Asiiek, Egipt super o tej porze roku...

ja lekow na razie nie biore, ale 7 go ide do mojego lekarza i zoaczymy co i jak,

ps.ja z Blanka zaszlam w cyklu gdzie pierwszy raz stosowalam t.owulacyjne, teraz w ogole nie daja efektow...
my juz bylismy w egipcie ...ale o tej porze tam juz ciepło...mamy leciec tylko na tydzien a potem maj-czerwiec gdzies indziej ;)
matko ale napisałam ;)
teraz chcemy leciec tam bo o tej porze roku jest tam cieplutko a w innych rejonach to tak roznie a poza tym moj m chce zrobic kurs nurkowania
o to juz znacie tereny, supcio
niom ;)
dziewczyny, a wasze chłopaki biorą jakieś wspomagacze?
mój brał salfazin a teraz przechodzimy na prenatal pro baby
gratulacje Gosiu :)

kiedy robicie badanie progesteronu? w jakim dniu cyklu?
Asiiek, a sprawdzaliście w jakiś sposob czy to daje jakies rezultaty? wcześniej robiliście badanie nasienia?
ja własnie mysle o kupnie salfazinu

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

biznes - jaki ?? (21 odpowiedzi)

Witam wszystkich na forum i bardzo proszę o pomoc. Postanowiłam otworzyć swój własny niewielki...

Jakie krzesło do biurka (10 odpowiedzi)

Jakie krzesło polecacie dla starszaka, który niebawem wybiera się do szkoły, więc więcej czasu...

do góry