Widok

STARAJĄCE SIĘ XXXI

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
Witam Wszystkich w nowym watku, jako świeżo zafasolkowana :) dziś potwierdzony u ginekologa przełom 4/5 tydzień :) Teraz tylko czeka mnie sporo badań i leki i za 2 tygodnie kontrola, trzeba byc dobrej myśli :)

Dziewczynom starającym się życzę spełnienia tego największego marzenia! Wierze że każdej z Was się uda! Musimy w to wierzyć i nawzajem się wspierać! :*

Pozdrawiam serdecznie :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
A ja wczoraj byłam z Baśką u lekarza i okazało się, że ma różyczkę (mimo szczepionki). Prócz tego okres miałam dostać 2 stycznia, strasznie bolały mnie piersi (jak przy Baśce) i parę dni przed brzuch (czego nie mam przed okresem) i powiem szczerze, że miałam już ciche nadzieje, niestety 4-tego pojawiła się wredota i to strasznie dziwna- normalnie szła ze mnie krem z wielkim skrzepami coś jak wątróbka (sorry za szczegółowy opis ale nie wiem jak to opisać). Trwało to 2 dni i dziś już lekko plamię no i piersi przestały już boleć. Tak się zastanawiam czy to mogło być samoistne poronienie? dodam jeszcze, że w sylwestra, czyli 3 dni przed spodziewaną @ zrobiłam test no i wyszedł negatywny. Wolę przyjąć do wiadomości, że to była po prostu @. W przyszłym tygodniu mam wizytę u gina ale może wy wiecie już teraz czy jeśli to było poronienie to muszę mieć jakąś przerwę czy możemy dalej się starać jak zawsze po @?? Z góry dzięki za wszystkie info:)
zamówiłam już 20 sztuk takich po złotówce :)
Tripgirl ja też niepocieszona nie dość że wczoraj przyszła @ to dzisiaj też tak jak Ty muszę siedzieć w robocie :(
A wieczorem sprzątanie, pranie i prasowanie :( Dobrze że weekend za pasem :)
a ja za to chora nie jestem ale za to w pracy, w zwiazku z tym niepocieszona ;)

agusia zamow sobie z allegro najtansze testy paskowe, one wszystkie sa takie same i latwe do interpetacji - na allegro jest tego pelno
Hej dziewczyny po wolnym dniu :)
U mnie wczoraj przyszła @, niech ją szlak trafi :( No i w sumie leżałam cały dzionek bo brzuchol bolał :( Ale wzięłam się za czytanie "Jak szybko zajść w ciążę" i tak mnie wciągnęła że przeczytałam przeszło 100stron. Wrażenia? W sumie trochę się dowiedziałam, trochę wystraszyłam ale ostatecznie jestem dobrej myśli :)
Wyniki na razie są dobre, folik biorę... więc czekamy :) W tym miesiącu spróbujemy z testami owu. Może ktoś poradzi które wybrać- które są łatwe do interpretacji??
mamasandry u mnie sie spoznia juz ponad 3 tyg:/ w poniedzialek ide do lekarza
co się dzieje na tym świecie, ja też chora, skończyło u mnie się na antybiotyku, a staram się wyleczyć od wigilii :/
hej dziewczyny a ja caly dzien siedze i ksiazke czytam no i obiadek w miedzyczasie zrobilam:) a ja to ciagle na @czekam juz ponad 2 tygodnie sie spoznia:/ 17 mam wizyte u lekarza wiec ciekawa jestem co mi powie:) zmieniam lekarza wiec mam nadzieje ze na lepszego:)
a ja sie lenie cały dzień i prowadzę kocie mediacje :P
i ciągle sobie myślę, czy ten ból w okolicach jajnika to z jakiegoś konkretnego powodu czy zwyczajnie znowu sobie wkręcam....

kolejny dzien chorowania-wczoraj i dzis juz w lozku niestety i juz z coldrexem bo za dlugo to u mnie juz trwa.
ja choruję i przeglądam zdjęcia z urlopu :)
ja się kuruje w łóżeczku
Hej jak spędzacie wolny dzień?
laparo jest w narkozie więc nic nie boli :) zazwyczaj podczas laparo usuwają co mogą, jednak laparo wydaje mi się że zlecają jak podejrzewają endometriozę - jak u mnie, bo jak tylko sprawdzają drożność jajowodów to robią HSG; ja znam dokładnie ból kilku lekarzy i kilku różnych diagnoz, szkoda tylko, że tyle czasu zmarnowałam, a teraz może jest już na wszystko za późno...
co do badania droznosci jajowodów to ja miałam robione hsg ...mnie nie bolało, trwało chwile , oba jajowody drozne nie wiem jak to jest dokładnie z laparo
przed badaniem nie bierz bromka tzn dzien wczesniej bo zafałszuje wyniki
ja biore bromek codziennie po pół tabletki
może jednak ktoś wie czy brac przed badaniem czy nie?? mi się wydaje że nie ale moge sie mylić :(
ja też musze zrobic prl ale jestem na dostinexie który biore raz na 2 tyg więc jak pójde robić to pewnie dzień przed wzięciem kolejnej

mam pytanko: w pt chce powtórzyć prl ale biore bromek, mam dzien wczesniej go nie brac zeby nie zafałszowac wyników czy to nie ma znaczenia? moze ktos podpowiedziec?
ja poroniłam w 5 tc, miałam objawy jak strasznie bolące sutki, potem całe piersi rwały, na niektóre jedzenie mdliło, a wyglądało to tak, że powoli zaczęło się plamienie, dostałam tabletki na podtrzymanie, ale jak pojawiły się małe skrzepy musiałam odstawić tabletki i czekałam na miesiączkę, u mnie wyglądało to jak zawsze @, miałam skrzepy, ale tak jak zawsze, większego bólu też nie odczułam, oczyściło się samo...kolejny test ciążowy wyszedł już negatywnie
mi się wydawało że w poprzednim miesiącu mogło to spotkać :( @ spóźniła mi się 4 dni a przed tym miałam strasznie obolałe piersi i ogromne ilości śluzu - nigdy mi się to nie przytrafiło, ani opóźnienie ani inne objawy :(((

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

Jakie krzesło do biurka (10 odpowiedzi)

Jakie krzesło polecacie dla starszaka, który niebawem wybiera się do szkoły, więc więcej czasu...

biznes - jaki ?? (21 odpowiedzi)

Witam wszystkich na forum i bardzo proszę o pomoc. Postanowiłam otworzyć swój własny niewielki...

do góry