Widok

STARAJĄCE SIĘ XXXI

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
Witam Wszystkich w nowym watku, jako świeżo zafasolkowana :) dziś potwierdzony u ginekologa przełom 4/5 tydzień :) Teraz tylko czeka mnie sporo badań i leki i za 2 tygodnie kontrola, trzeba byc dobrej myśli :)

Dziewczynom starającym się życzę spełnienia tego największego marzenia! Wierze że każdej z Was się uda! Musimy w to wierzyć i nawzajem się wspierać! :*

Pozdrawiam serdecznie :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
a no i jutro nie pojde na bete bo dzwonili zeby do pracy przyjsc:/ moze to jakis znak?
ale ja ja nie biore luteiny jako wspomagacza, tylko jako lek na schorzenie ;)
poza tym ja sie jeszcze nie staram, poki co sobie czytam wątek,trzymam kciuki za staraczki ;) patrze jakie badanka trzeba zrobic, bo jak już podejmiemy decyzje o probie to chce byc na bieżąco ;)
to moze ja tez sobie cos takiego zakupie, moze sie przydac
u nas jest tak ze to nie sa takie oficjalne starania..ale chcialabym bardzo:)
a my oficjalnie zaczęliśmy od nowego roku :) Takie postanowienie i marzenie noworoczne :)
Patrzyłam pzred chwilką na allegro i faktycznie jest dość tanio :) Może ktoś juz jakieś kupował i poleca jakiegoś allegrowicza i jego produkt?? Bo testów owu jest tam 3 str :D
ja tez bym chciała, zresztą rozmawiałyśmy o tym w naszym wątku na weselniku ;)
ale teraz czeka mnie obrona, poźniej przeprowadzka, wiec do wakacji staranka na 1000% odłożone, poźniej zobaczymy jak z pracą bedzie i wtedy może, może... ;)
a u nas jest tak jak sie uda to uda:) ja mam mase spraw na glowie, wiec moge poczekac jeszcze troszke:) no i wiek tez mnie nie goni:)
a te testy owulacyjne jaka maja sprawdzalnosc?
nulka ja tez tak odkładałam i teraz strasznie tego żałuję.. bo jak już postanowiliśmy to się okazało że nie jest tak jak byśmy chcieli :( mam nadzieje ze u ciebie tak nie będzie...

a co do testów to jak moze ktos polecic to ja też chetnie zkorzystam z rady :)
LG, ale ja mam dopiero 23 lata, wiec mam nadzieje, ze jeszcze mam czas ;)
ale do 25r.z. obiecałam sobie, ze zostane mamą ;) mąż też mi obiecał ;)
to faktycznie masz jeszcze troche czasu :) ja mam a tym roku 28 skoncze więc nie chcę już czekac :)
no to wcale sie nie dziwie, i trzymam kciuki aby sie udało jak najszybciej :)))
kati czytałam na forum że niektorym dziewczynom bardzo pomogły, ale z doświadczenia swojego wiem ze jak nie ma owulki to z tych testów nic nie wychodzi..
nulka to faktycznie młodziutka jesteś. Ja dopiero teraz mając 26 lat doszłam do wniosku że już najwyższy czas zacząć się starać o dzidzię i mam nadzieję że w tym roku mi się uda :)

LG ale robiąc testy owu możesz dopiero się dowiedzieć że nie masz owu i coś zacząć w tym kierunku działać :)
moi znajomi z takich testow maja teraz coreczke, wiec na pewno sie sprawdzaja:)

ja chyba postawie jeszcze na szczescie:)
źle się wyraziłam :)
chodziło mi o to że jak próbowałam testów to w tym cyklu akurat nie miałam owulki (sprawdzone u gina) i strasznie mnie to skołowało bo robiłam je przez ok tydzień i cały czas ten sam wynik :( tzn. wie kreseczki ale ta właściwa taka blada, a teraz już wiem ze TA kreseczka powinna być bardzo wyraźna :)
a teraz przypomniałam sobie jedną rzecz, ale wogóle powiem że pierwszy raz o tym słyszałam. Otórz ktoś mi ostatnio powiedział że mąż tez powinien brać kwas foliowy :/ Nie wiem czy to prawda czy ktoś sobie to wymyślił
ja nie słyszałam :(
ja tez nie slyszalam
Cześć dziewczyny, chciałabym się do Was przyłaczyć:) Przede wszystkim gratuluję ty, którym się udało. Czasami Was podczytuję, jednak czasu mi trochę brakuje, mam nadzieję, że uda mi się go trochę znaleźć, aby tu wpadać:) Mamy 15-miesięczną córcię i mamy zamiar zacząć się starać o następne dziecko. Pod koniec listopada niestety poroniłam i właśnie mija już okres, który mielismy odczekac. W środę wizyta u lekarza i jak będzie dobrze, to zaczynamy starania:)

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

biznes - jaki ?? (21 odpowiedzi)

Witam wszystkich na forum i bardzo proszę o pomoc. Postanowiłam otworzyć swój własny niewielki...

Jakie krzesło do biurka (10 odpowiedzi)

Jakie krzesło polecacie dla starszaka, który niebawem wybiera się do szkoły, więc więcej czasu...

do góry