Widok

STARAJĄCE SIĘ XXXI

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
Witam Wszystkich w nowym watku, jako świeżo zafasolkowana :) dziś potwierdzony u ginekologa przełom 4/5 tydzień :) Teraz tylko czeka mnie sporo badań i leki i za 2 tygodnie kontrola, trzeba byc dobrej myśli :)

Dziewczynom starającym się życzę spełnienia tego największego marzenia! Wierze że każdej z Was się uda! Musimy w to wierzyć i nawzajem się wspierać! :*

Pozdrawiam serdecznie :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
ja jeszcze nie mam @, ale brzuchol boli także pewnie przyjdzie :( Dzisiaj dowiedziałam się ze kolejna koleżanka urodziła i to w Sylwestra... zazdroszczę jej :)
Ja po 15 idę po wyniki toxo i cytomegalii, zobaczymy mam nadzieję że będzie oki :)
Cześć dziewczyny

ja tak trochę nie na temat - czytając Wasze wpisy zauważyłam, że część z Was leczy się na hiperprolaktynemię.

Mam do sprzedania 4 tabletki Diostinexu data ważności 1/2012

dostałam je od mojej ginekolog bo narzekałam na skutki brania bromergonu, ale potem endokrynolog kazała mi nadal brać bromergon tylko mniejsza dawkę a te już kupiłam

Chciałabym za nie 50 PLN

jak jest ktoś chętny to podaję maila elakie@o2.pl
:( , ja od tej @ chcialam mieć monitorowany cykl ale mąż wyjechał więc nie ma sensu wtapiać pieniędzy póki co.

u mnie przyszła @ :(
witam w nowym roku, troche mnie nie było a tu tyle się działo.
gratuluje tym którym sie udało :)
u mnie znowu lipa, czekam na @ bo plamienia juz są :(
mąż wyjechał do pracki i kolejne stsranka może w lutym...

niestety nie zawsze ginekolog chce robić monitoring - tak słyszałam...a w szczególności kiedy nie ma do tego podstaw
ja polecam monitoring u ginekologa, mi akurat to poogło, samej czasem ciężko ustalić te dni :)
najlepiej chwilę przed owulacją, ale wiesz kiedy jest owulacja jak masz monitoring albo chociaż temperaturę mierzysz
Dziewczyny jak to jest z tą owulacją? Kiedy najlepiej się kochać? Jak bolą jak cholera jajniki? Przed... po.... kilka cyklów za mną i nici.... a w tym miesiącu tak mnie bolą jajniki że wczoraj myślałam że zwiariuję!

mój mąż wcześniej brał witaminy dla przyszłych ojców, ale lekarz powiedział, że nie ma sensu - poza tym wyniki badania nasienia super więc tylko ja biorę kwas foliowy
Hej no my właśnie po poronieniu też możemy się starać, jestem przed płodnymi, ale jakoś zapał mi gdzieś uleciał...mam nadzieję, że wróci...jeszcze parę dni mam heh
Cześć dziewczyny, chciałabym się do Was przyłaczyć:) Przede wszystkim gratuluję ty, którym się udało. Czasami Was podczytuję, jednak czasu mi trochę brakuje, mam nadzieję, że uda mi się go trochę znaleźć, aby tu wpadać:) Mamy 15-miesięczną córcię i mamy zamiar zacząć się starać o następne dziecko. Pod koniec listopada niestety poroniłam i właśnie mija już okres, który mielismy odczekac. W środę wizyta u lekarza i jak będzie dobrze, to zaczynamy starania:)
ja tez nie slyszalam
ja nie słyszałam :(
a teraz przypomniałam sobie jedną rzecz, ale wogóle powiem że pierwszy raz o tym słyszałam. Otórz ktoś mi ostatnio powiedział że mąż tez powinien brać kwas foliowy :/ Nie wiem czy to prawda czy ktoś sobie to wymyślił
źle się wyraziłam :)
chodziło mi o to że jak próbowałam testów to w tym cyklu akurat nie miałam owulki (sprawdzone u gina) i strasznie mnie to skołowało bo robiłam je przez ok tydzień i cały czas ten sam wynik :( tzn. wie kreseczki ale ta właściwa taka blada, a teraz już wiem ze TA kreseczka powinna być bardzo wyraźna :)
moi znajomi z takich testow maja teraz coreczke, wiec na pewno sie sprawdzaja:)

ja chyba postawie jeszcze na szczescie:)
nulka to faktycznie młodziutka jesteś. Ja dopiero teraz mając 26 lat doszłam do wniosku że już najwyższy czas zacząć się starać o dzidzię i mam nadzieję że w tym roku mi się uda :)

LG ale robiąc testy owu możesz dopiero się dowiedzieć że nie masz owu i coś zacząć w tym kierunku działać :)
kati czytałam na forum że niektorym dziewczynom bardzo pomogły, ale z doświadczenia swojego wiem ze jak nie ma owulki to z tych testów nic nie wychodzi..
no to wcale sie nie dziwie, i trzymam kciuki aby sie udało jak najszybciej :)))

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

Jakie krzesło do biurka (10 odpowiedzi)

Jakie krzesło polecacie dla starszaka, który niebawem wybiera się do szkoły, więc więcej czasu...

biznes - jaki ?? (21 odpowiedzi)

Witam wszystkich na forum i bardzo proszę o pomoc. Postanowiłam otworzyć swój własny niewielki...

do góry