Widok

STARAJĄCE SIĘ XXXI

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
Witam Wszystkich w nowym watku, jako świeżo zafasolkowana :) dziś potwierdzony u ginekologa przełom 4/5 tydzień :) Teraz tylko czeka mnie sporo badań i leki i za 2 tygodnie kontrola, trzeba byc dobrej myśli :)

Dziewczynom starającym się życzę spełnienia tego największego marzenia! Wierze że każdej z Was się uda! Musimy w to wierzyć i nawzajem się wspierać! :*

Pozdrawiam serdecznie :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
to faktycznie masz jeszcze troche czasu :) ja mam a tym roku 28 skoncze więc nie chcę już czekac :)
LG, ale ja mam dopiero 23 lata, wiec mam nadzieje, ze jeszcze mam czas ;)
ale do 25r.z. obiecałam sobie, ze zostane mamą ;) mąż też mi obiecał ;)
nulka ja tez tak odkładałam i teraz strasznie tego żałuję.. bo jak już postanowiliśmy to się okazało że nie jest tak jak byśmy chcieli :( mam nadzieje ze u ciebie tak nie będzie...

a co do testów to jak moze ktos polecic to ja też chetnie zkorzystam z rady :)
a te testy owulacyjne jaka maja sprawdzalnosc?
a u nas jest tak jak sie uda to uda:) ja mam mase spraw na glowie, wiec moge poczekac jeszcze troszke:) no i wiek tez mnie nie goni:)
ja tez bym chciała, zresztą rozmawiałyśmy o tym w naszym wątku na weselniku ;)
ale teraz czeka mnie obrona, poźniej przeprowadzka, wiec do wakacji staranka na 1000% odłożone, poźniej zobaczymy jak z pracą bedzie i wtedy może, może... ;)
a my oficjalnie zaczęliśmy od nowego roku :) Takie postanowienie i marzenie noworoczne :)
Patrzyłam pzred chwilką na allegro i faktycznie jest dość tanio :) Może ktoś juz jakieś kupował i poleca jakiegoś allegrowicza i jego produkt?? Bo testów owu jest tam 3 str :D
u nas jest tak ze to nie sa takie oficjalne starania..ale chcialabym bardzo:)
to moze ja tez sobie cos takiego zakupie, moze sie przydac
ale ja ja nie biore luteiny jako wspomagacza, tylko jako lek na schorzenie ;)
poza tym ja sie jeszcze nie staram, poki co sobie czytam wątek,trzymam kciuki za staraczki ;) patrze jakie badanka trzeba zrobic, bo jak już podejmiemy decyzje o probie to chce byc na bieżąco ;)
a no i jutro nie pojde na bete bo dzwonili zeby do pracy przyjsc:/ moze to jakis znak?
a ja wlasnie nie chce brac zadnych "wspomagaczy"..

mnie tez to dziwi,ze to tak dlugo..zwlaszcza ze poprzedni okres mialam tylko tydzien spozniony

tak bym chciala zeby sie udalo:)
Dziewczyny trzymam za Was kciuki!!! widze ze jest coraz wiecej przyszlych mamusiek do sprawdzenia :) powodzenia dziewczyny!

i gratulacje dla Fabiankowej! :)
ja odstawiłam 2 m-ce temu ;)

wiesz, po tabsach moze sie przesuwać, ale az tyle?? ja jak robiłam przerwy wczesniej, to nie mialam dłuższego cyklu niz 36dni... teraz jestem na luteinie i to dzięki niej mam wszystko dalej jak w zegarku ;)
bo tutaj to my wszyskie przed...
tesula jak juz jestes zafasolkowana to powinnas sie zapisac do watku mamus lipcowych albo sierpniowych :)
nulka robilam 3 testy wszystkie negatywne..z tego co czytalam na forum to czasami sie tak zdarza ze niektorym nie wychodza te testy. ale ja nie mam zadnych innych objawow, wiec pewnie to przez tabletki anty ktore 3 miesiace temu odstawilam. jutro ide na bete i wszystko bedzie jasne
Cześć dziewczyny

dołączam do Waszego grona, jestem w 9 tygodniu
Kati a robiłaś test ;) ? bo 3 tygodnie to już sporo ;) ja bym umarla z ciekawosci ;)
ja tez planuje kupno testów ale chyba zamowię na allegro bo są o wiele tańsze niż te z apteki :( na allegro widziałam 10szt + 3szt ciążowe za ok 27zł z przesyłką a w aptece raz kupiłam za 25zł 5szt owu
ja termometr mam elektroniczny taki z dwoma miejscami po przecinku, na opakowaniu było napisane ze termometr do NPR ale tez mam słomiany zapał i nie mierze temp :(

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

biznes - jaki ?? (21 odpowiedzi)

Witam wszystkich na forum i bardzo proszę o pomoc. Postanowiłam otworzyć swój własny niewielki...

Jakie krzesło do biurka (10 odpowiedzi)

Jakie krzesło polecacie dla starszaka, który niebawem wybiera się do szkoły, więc więcej czasu...

do góry