Widok

STARAJĄCE SIĘ XXXI

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
Witam Wszystkich w nowym watku, jako świeżo zafasolkowana :) dziś potwierdzony u ginekologa przełom 4/5 tydzień :) Teraz tylko czeka mnie sporo badań i leki i za 2 tygodnie kontrola, trzeba byc dobrej myśli :)

Dziewczynom starającym się życzę spełnienia tego największego marzenia! Wierze że każdej z Was się uda! Musimy w to wierzyć i nawzajem się wspierać! :*

Pozdrawiam serdecznie :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
a tu coś na temat duphastonu - mi on nie blokuje owulacji

http://www.rodzinko.pl/biore-leki/2999-duphaston-koniec-mieszania-w-g-owie-7.html
gratulacje :)))
o jak suppper...gratki dla kolejnej mamusi no i nowy watek prosze zalozyc :)

ktoras pytala mnie o dostenix...po miesiacu mi spadł do normy ale gika kazala brac cały czas..doiero jak bede miala potwierdzoną ciaze to moge odstawic ;)
gratulcje i czas na nowy watek...
gratulacje!!!!
gratulacje i zdrowych 9 m-cy i nowy watek zaczynaj...
mam nadzieje ze i ja bede miala kiedys okazje zalozyc nowy watek
to ya się żegnam!
DWIE KRESECZKI ZOBACZYŁAM NA TESCIE !!! :)

ZYCZE BYŚCIE WSZYSTKIE ZOBACZYŁY TE SAME!! :*
:)
ponawiam pytanko - kiedy robiłyście test na progesteron?
ostatnio mam plamienia w trakcie cyklu ... może któras też miała? trwaja często od 20 dnia cyklu aż do @ tj z 10 dni ;///
englein no ja wlasnie za Twoim poleceniem dzis zalozylam sobie konto na tej stronce 28dni no i chyba zabiore sie za ta tempke, to mi pomoze na pewno. ja sie wlasnie oabwiam tego, ze lykajac tak slepo to przez swoja niewiedze potem sobie te owu zablokuje :/
Tak.
Od 25 dc, zakladajac ze juz jestesmy wtedy po owu.
Jesli Zahaczymy tym duphastonem przed owu to do owu nie dojdzie. Bo to po owu poziom progesterunu wzrasta,zeby doprowadzic do miesiaczki.
Dlatego ja zawsze i wszedzie doradzam mierzenie temperatury rano, codziennie o tej samej porze, najlepiej wg Roetzera max do 7.30.
To naprawde wchodzi w krew, najgorsze pierwsze moze z 2 tyg;)
z tego co ja wiem to wlasnie moze zablokowac owu. Ja mialam go brac od 16dc przez 10 dni ale robie tak ze jak wyjdzie mi test owu pozytywny to czema jeszcze 4 dni i wtedy biore, wiec np w tym miesiacu biore od 18dnia cyklu przez 10 dni robie bhcg jesli nie dostane okresu i jesli jest ujemny to odstawiam
Fabiankowa no ja Ci juz wczoraj zyczylam pozytywnego testu ;) mam nadzieje, ze wejdziesz w nowy rok w dwupaku ze tak powiem :)
a co do duphastonu to ja biore od 26 do 25dc i oczywiscie poczytaalm sobie w encie i mnie teraz oswiecilo, ze podobno jak cykle sa do wyregulowania i cos sie pomiesza to dawka duphastonu moze zablokowac owu - czy to prawda? nie wiedzialam, ze z tym lekiem trzeba tak uwazac :/
Dzien dobry :)

@ wczoraj nie przylazła, poki co nadal nie mam...
chcę zrobić test dziś.
chcę wiedzieć...
:)
Dzięki dziewczynki za stronkii :) Na pewno się przydadzą :)
Ja też teraz czekam na @ ale w tym miesiącu raczej nie ma szans :( Szkoda bo by była noworoczna niespodzianka :)
Mój mężuś wczoraj się zlitował i kupił mi książeczkę "Jak szybko zajść w ciążę"- może tam coś ciekawego się dowiem, czego jeszcze nie wiem :) Jak przeczytam coś interesującego to na pewno podzielę się z wami :)
A jak przygotowania na Sylwka?? My bawimy się w Łebie, ale na razie od 7 rano siedzę w pracy :(
ja biore prze 10 dni
dziewczyny a ktoras z Was bierze duphaston?
ewcius oby ci się udało :)

ja dziś w kompletnie nie-sylwestrowym nastroju :( coś czuje ze tym razem znowu sie nie udało i załapałam jakiegoś mega doła :( mam nadzieje ze wieczor ze znajomymi bedzie udany...
I ja się dołączam do gratulacji. Właśnie wróciłam od rodziców po świętach :) I staramy się... ten cykl z CLO... i zobaczymy...
musze byc w pracy od 7:/
Kati a nie możesz iść jutro na betę? czasami wynik jest tego samego dnia

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

Znacie Dr Karinę Kulikowską-Ciecieląg (21 odpowiedzi)

jak w temacie :) jakie macie doświadczenia, opinie?

biznes - jaki ?? (21 odpowiedzi)

Witam wszystkich na forum i bardzo proszę o pomoc. Postanowiłam otworzyć swój własny niewielki...

Jakie krzesło do biurka (10 odpowiedzi)

Jakie krzesło polecacie dla starszaka, który niebawem wybiera się do szkoły, więc więcej czasu...

do góry