Widok

STM ul:Chwarznieńska 36 ,Gdynia

Inwestycje i deweloperzy Temat dostępny też na forum:
Czy ktos kupił mieszkania na ul. Chwarznieńskiej 36.

Pilne
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Dostalismy pismo od Grabarczyka,ze odbiory będą do końca lipca. Ale nie wiem, czy to nie kolejna ściema, bo to było pismo w odpowiedzi do banky, który już chciał nam wypowiedziec kredyt z uwagi na brak zawarcia umowy końcowej sprzedazy mieszkania.

STMPB Władysławowo

Witam. Jestem z Włądka i też kupiłem tam mieszkanie. Śledzę na bieżąco. Mają odbiór straży wczoraj nie przeszli odbioru nadzoru budowlanego, mają to negocjować (cokolwiek to znaczy). Hala garażowa jest ok, zamontowane barierki, kraty, oświetlenie. Na korytarzach pomalowane, kafelki położone, kończą fugi. Niestety część mieszkań n ie ma jeszcze wylewek wiec cały czas wiąże się to z przyszłym hałasem i brudem. W księdze wieczystej w IV dziale pojawiła się kwota 1400000zł obciążenia. Przypuszczam że to Grabarczyk zaciągnął. Proponuję zebrać jak najwięcej osób razem, aby w razie czego razem walczyć. Chętne osoby piszcie do mnie na maila: mar.and@wp.pl będę informował.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0
Nic sie nie dzieje, kilku pracownikow na zewnatrz, windy sa.
Zadne prace wewnatrz budynku nie sa prowadzone.
Nie ma zadnych podwykonawcow, bo nie mają na to pieniędzy.

Odbioru w tym roku sié nie spodziewam.

Czy ktos wybiera sie tam moze?
Aaa!!!
i co z halami garażowymi...?
czy ktoś już może korzysta...?
i może jakaś zieleń...? mała architektura...?
-może jakieś nowe informacje na dzień dziecka?
-ktoś może wie kiedy odbiory i koniec budowy?
-czy ktoś wie czy są i czy działają windy
oraz schody na taras na dachu?
-proszę o jakieś szczegóły jeżeli ktoś ma aktualne informacje
mam trochę daleko żeby pojechać
i stwierdzić że prawie nic się nie zmieniło...
-dziękuję wszystkim za wpisy na forum
mamy czerwiec. ciagle nic? końca nie widać.
Cześć masz info od Grabarczyka kiedy on ma to zamiar oddać bo ja mam info, że w optymistycznej wersji połowa maja, a może być czerwiec.... Byłem tam w ubiegłym tygodniu i mam podobne obserwacje do Twoich...., a ile czekasz już po terminie?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
ja też mam władek, widać że dłubią strasznie mozolnie, właściwie widzę ludzi w mieszkaniach, jak coś robią, na korytarzach zastój, część kafelek jest, część nie. Podobno mają dowieźć, ale tych bajek to się nasłuchałem już. winda mechanizm już wstawiona. mówię o budynku a. Według mnie nie ma solidnej ekipy, a tak naprawdę zostały pierdy do wykończenia i garaż...na jedno wskazuje, kompletny brak kasy. Może koleś zainwestował naszą kasę w inne budowy, bo nie widzę kolejny rok pośpiechu, a przecież długi mu rosną. no i jeszcze jedno z bankami schody się robią...jak kroś ma kredyt, aneksy itp...
Ja tez kupiłem i nie wiem co robić, bo mija pół roku od daty obiecanego odbioru i nie mogę sie dogadać z tym człowiekiem, nie wiesz czy ktoś pozwał ich do sadu?
ja też kupiłem u nich mieszkanie we Władysławowie i nie mam informacji o odbiorze budynku. Jeśli Pan tam był proszę o wiadomość
Pozdrawiam
Tomek
mój email: lokatortg@o2.pl
czy ktos byl ostatnio we Wladyslawowie? Co sie tam dzieje? Jaki termin odbioru?

Jak mozna sie skontaktowac z wlascicielem firmy?
ja równiez proszęo info: ao32@gazeta.pl
kupiłam mieszanie we Władysławowie .W marcu 2015 mija dwa lata opóźnienia
co z tym Helem i Władysławowem ?
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Witam. kupiłem u nich mieszkanie we Władysłąwowie. Nie dotrzymali ostaecznego terminu do końca stycznia. We wtorek jadę na budowę. Jestem z Kalisza. Nie odbierają już telefonów. Czy pan coś wie, co sie tam wyrabia. Mój email : konper@o2.pl
Pozdrawiam. Albert
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Kupiłem u nich we Władku i czekam, napisz proszę coś więcej...
jeremi (@) poczta.fm
"Moja" inwestycja na 2 lata opóźnienia i mimo podstaw do zwrotu zaliczki od 9 miesięcy kasy brak! Nie przesadzam. ..
Przesadzacie chyba trochę, jest poślizg ale przecież z wiadomego powodu - ja tam im wierzę i ufam bo mówią o wszystkich problemach otwarcie
Ja także przestrzegam!!!! Również udzielę informacji w razie pytań.
do góry