Widok
STMPB Władysławowo
Witam. Jestem z Włądka i też kupiłem tam mieszkanie. Śledzę na bieżąco. Mają odbiór straży wczoraj nie przeszli odbioru nadzoru budowlanego, mają to negocjować (cokolwiek to znaczy). Hala garażowa jest ok, zamontowane barierki, kraty, oświetlenie. Na korytarzach pomalowane, kafelki położone, kończą fugi. Niestety część mieszkań n ie ma jeszcze wylewek wiec cały czas wiąże się to z przyszłym hałasem i brudem. W księdze wieczystej w IV dziale pojawiła się kwota 1400000zł obciążenia. Przypuszczam że to Grabarczyk zaciągnął. Proponuję zebrać jak najwięcej osób razem, aby w razie czego razem walczyć. Chętne osoby piszcie do mnie na maila: mar.and@wp.pl będę informował.
-może jakieś nowe informacje na dzień dziecka?
-ktoś może wie kiedy odbiory i koniec budowy?
-czy ktoś wie czy są i czy działają windy
oraz schody na taras na dachu?
-proszę o jakieś szczegóły jeżeli ktoś ma aktualne informacje
mam trochę daleko żeby pojechać
i stwierdzić że prawie nic się nie zmieniło...
-dziękuję wszystkim za wpisy na forum
-ktoś może wie kiedy odbiory i koniec budowy?
-czy ktoś wie czy są i czy działają windy
oraz schody na taras na dachu?
-proszę o jakieś szczegóły jeżeli ktoś ma aktualne informacje
mam trochę daleko żeby pojechać
i stwierdzić że prawie nic się nie zmieniło...
-dziękuję wszystkim za wpisy na forum
ja też mam władek, widać że dłubią strasznie mozolnie, właściwie widzę ludzi w mieszkaniach, jak coś robią, na korytarzach zastój, część kafelek jest, część nie. Podobno mają dowieźć, ale tych bajek to się nasłuchałem już. winda mechanizm już wstawiona. mówię o budynku a. Według mnie nie ma solidnej ekipy, a tak naprawdę zostały pierdy do wykończenia i garaż...na jedno wskazuje, kompletny brak kasy. Może koleś zainwestował naszą kasę w inne budowy, bo nie widzę kolejny rok pośpiechu, a przecież długi mu rosną. no i jeszcze jedno z bankami schody się robią...jak kroś ma kredyt, aneksy itp...