Widok

STM ul:Chwarznieńska 36 ,Gdynia

Inwestycje i deweloperzy Temat dostępny też na forum:
Czy ktos kupił mieszkania na ul. Chwarznieńskiej 36.

Pilne
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Czy ktoś jeszcze nie otrzymał aktu własności z Włądysłąwowa? proponuje kontakt w tej sprawie
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 0
Witam

czy ktoś może mi potwierdzić, że jutro na godz. 10 we Władysławowie jest ustalone spotkanie osób które podpisały umowy z STM ws dalszych działań w tej sprawie ? Ewentualnie czy mogę prosić o jakieś namiary na organizatora ?
Pewnie wszyscy zadowoleni już ;)
Witam

Ja również nie mogę odnaleźć grupy. Czy ona istnieje?

Poza tym gdzie się wszyscy podziali?

pozdrawiam
505756296
a facebook ??
Witam, ma ktoś może jakis namiar na Grabarczyka? Telefon w biurze wyłączony, a ja muszę pilnie z nim sie skontaktować.
I try to take one day at the time, but sometimes several days attack me at once...
jeremi poczta fm

znajde was rowniez na fb
ok. reszte informacji proponuje przekazywac via mail/tel/facebook - kto co ma. z wiadomych przyczyn. pozdrawiam

grupa fb

www facebook com / groups / rybacka5a /

Mapisałem w takiej formie gdyż inaczej nie można zamieścić odpowiedzi
Wydzielonych, tzn posiadających akt notarialny i księgę wieczystą już swoją?
Proszę o kontakt kiedy spotkanie będzie via mail/tel. który podałem. propozycja 26.09? widać strzeliłem dobrze powyżej:) . Dostałem maila, że narazie zbierane są dane osób, które mają księgi i o spotkaniu zostaniemy poinformowani mailowo, telefonicznie. Kto w końcu robi tą listę ? Pan Panie Marcinie? Poprostu niech ta osoba wrzuci tu adres maila na forum, bo nie wszyscy mają facebooka (ja np. nie mam), na który ludzie mają wysyłać swoje dane kontaktowe/teleadresowe (ja już wysłałem,zostało to jej przesłane pośrednio lub bezpośrednio) - ale nie wiem kto to dokładnie). tak więcej się zbierze pewnie, bo do mnie dwie osoby też napisały, jak tu wrzuciłem maila powyżej:)
ja też nie mogłem znaleźć grupy Rybacka5A - to ją założyłem, można znaleźć i zapraszam. Zliczyłem dziś z księgi wieczystej - lokali mieszaklnych wydzielonych jest 42.

Spotkanie

Tak, plany są na spotkanie właśnie 26.09. Jesteśmy w trakcie zbierania kontaktów do ludzi. Jak będzie więcej coś wiadomo to damy znać.
Nie wiem dlaczego, ale nie mogę wyszukać grupy rybacka5a. Proszę o jakieś wskazówki.
Ale to trzeba chęci !! Jestem za !! To działamy ??
Nie mam facebooka. Czy ktoś może mi powiedzieć, czy jakieś spotkanie jest w planach, dla tych co podpisali akty już? Czy te osoby jakoś się organizują?
Moja propozycja dla takich osób - 26.09 sobota wieczór, musimy się skrzyknąć i omówić wspólne działania. Bardzo proszę pisać do mnie na maila seweryn7@wp.pl te osoby, które już mają akty podpisane, bo nie ma na co czekać już. Dogramy miejsce i godzinę spotkania via mail.
tylko to, że nie wykończy budynku

Grupa na facebook-u

Została utworzona grupa na facebooku. Wystarczy wyszukać rybacka5a i kliknąć aby dodać do grupy.
Pytanie jeszcze czy w budynku jest woda i prąd ?
A co z ludźmi którzy maja podpisne akty? Czy im coś grozi w związku z bankructwem STM ?
do góry