Widok

Stokke xplory - pomoc dla fanek i niezdecydowanych :)))

Witam wszystkich zainteresowanych wózkami stokke:)
poczytałam trochę na forum i widzę,że brak jest konkretnych info na temat tego wózka:( chętnie pomogę, doradzę i odpowiem na wasze pytania :) użytkuje stokke od ponad dwóch lat i nie zamieniłabym go na żaden inny więc może komuś pomogę przy wyborze.

zapraszam również inne użytkowniczki do wklejania zdjęć swoich stokke!!!

image

image

image

pozdrawiam i zapraszam
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Iveta, ja ci radzę zapakować wózek do samochodu i zawieźć wspominanej szwagierce czy bratowej.
image
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
chyba sie udało :) wyslalam oprocz .com jeszcze pl :)
Zawiozlabym tej szwagierce ale w 9 miesiacu z katowic do lublina daleko a mąż pracuje całymi dniami :-( kontaktowalam się ze sprzedającymi ale twierdzą ze wozek wysyłali sprawny, bez pleśni, koła się krecily. Teraz nic mi nie da sprzeczanie się z nimi. Martwi mnie fakt ze pan Andrzej nie odpowiada a ja niedługo rodze :-( skrocila mi się bardzo szyjka mam leżeć bo każdej chwili może się poród zacząć a po głowie ciągle chodzi mi wozek nie wiem co robić.
Ivetta napisz na FB bezpośrednio na tablicy że prosisz o kontakt w sprawie wózka.
image
image

image
Napisałam na FB i udało mi się skontaktować. Wysyłałam zdjęcia itp.. I sprawa nie wygląda ciekawie ponieważ pan Andrzej nie sadzi ze te szkody w wozku powstały u mnie w ciagu 1,5 tyg odkąd go tylko duzo wczesniej przez poprzednia osobe. A wywnioskowalam z wiadomosci ze szkody powinno sie zglaszac odrazu, a te wygladaja na stare. Musze czekac az Pan Andrzej skontaktuje sie z jakims dzialem w celu ustalenia do dalej. Trzeba czekac chociaz jestem zalamana licze na to ze stokke dba o renome i uwzględni gwarancję, chociaz boje się ze bede musiala robić to na własną rękę i ze to pewnie duże koszty :(
Trzymam kciuki Ivetta
image
image

image
Witam wszystkich:) Mam pytanie szczególnie do osób ze Śląska, w którym sklepie można na żywo obejrzeć wózek Stokke? :)
Tu możesz sobie zobaczyć wykaz sklepów w Polsce
http://www.stokke.com/en-pl/about-stokke/where-to-buy.aspx
image
image

image
Czesc :) uało sie reklamacja uwzględniona. Coprawda musiałam zawiesc wózek do Krakowa i potem jechać po niego ale wymienili koła oraz cała częśc która się składa po to zeby po schodach mozna wjechac. Jestem zadowoloona :) Jednak odkryłam kolejny problem nie moge założyc daszka do gondoli przypiełam go suwakiem a nie mam gdzie włożyć plastiku z konstrukcji zeby sie sztywno trzymał i składał. Brakuje czegoś w gondoli po obu stronach są dwie dziury okragłe zaraz nad zatrzaskiem białym który demonuje gondole ze stelaza. Ehh da się coś z tym zrobić? gdzieś to dokupić a moze to i przekłąda ze spacerówki albo jak....
Budka od spacerówki i gondoli jest wspólna i stelaż na którym się ją montuje także. Powinnaś mieć w zestawie dwa okrągłe zawiasy które właśnie się wkłada w tą dziurkę :)

Gratuluję pozytywnego załatwienia reklamacji :)
image
image

image
Witam, używam wózeczka pół roku i jestem bardzo,bardzo zadowolona ;-)
Jedyny minus,to taki,że jak chciałam wyprać spacerówkę to bardzo ciężko to się ściąga,a założenie poprawnie samej...graniczy z cudem ;-(.......ale to jedyny minusik jaki do tej pory zauważyłam, poza tym szał!!! bardzo mi się podoba i super użytkuje!! ;-) polecam
Witam, używam wózeczka pół roku i jestem bardzo,bardzo zadowolona ;-)
Jedyny minus,to taki,że jak chciałam wyprać spacerówkę to bardzo ciężko to się ściąga,a założenie poprawnie samej...graniczy z cudem ;-(.......ale to jedyny minusik jaki do tej pory zauważyłam, poza tym szał!!! bardzo mi się podoba i super użytkuje!! ;-) polecam
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
Witam mam do sprzedania spacerówkę V2 kolor niebieski posiadam do wózka różne dodatki zainteresowanych proszę o kontakt marta21m3@o2.pl
Witam

Mam pytanie czy parasolka od stokke v2 pasuje do stokke v3? i czy ma ktoś do sprzedazy :) najlepiej bezowy :)
Dziewczyny co polecacie na zimę do spacerówki? Winter kit czy śpiwór czy moze oba jednocześnie? Muszę zamówić przez internet a nie mam możliwości podejść do sklepu i obejrzeć na żywo, wiec będę wdzięczna za rady co i w jakiej konfiguracji sie sprawdza (dziecko 9 miesięcy)
Powiem tak śpiworek spełnia zadanie aby ocieplić dziecko zimą nawet w najgorsze mrozy. Do tego jego kształt idealnie pasuje do wózka. Co do WK moim zdaniem jest to gadżet bardziej dla rodzica aby nacieszyć oko ;) Ma co prawda ocieplaną budkę ale dziecku w zasadzie nie zrobi różnicy WK czy zwykła tapicerka choć wózek w WK wygląda obłędnie i mufka super osłania ręce. Niestety na futerko trzeba uważać bo się niszczy od wody to minus niestety.
image
image

image
Agusia, tak właśnie myslalam :) tzn, ze WK nie ma nic na nogi? A w śpiworze dziecko musi miec jeszcze cos w stylu ortalionowego skafandra czy kurteczka wystarczy? Wydaje mi sie, ze zimowy gruby skafander i śpiwór to troche duzo (tu gdzie mieszkam nie ma dzikich mrozów), ale moze die mylę?
Wk ma osłonę przeciwwiatrową ale jest bardzo cienka nie ocieplana. Śpiworek jest na prawdę ciepły i wystarczy że dziecko będzie lżej ubrane.
image
image

image
Super! Kolejny raz dziękuje za pomoc (kiedys juz pytałam o xplory vs crusi :)). Stokke zdecydowanie powinien płacić Ci pensje za te porady ;)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Witam
Mam Pytanie,do Agusi jestem nową posiadaczką wózka Stokke Xplory V3, tj. gondola i spacerówka, i bardzo bym chciała posiadać również do kompletu nosidełko samochodowe montowane do stelaża, i tu pojawia się problem bo nie chciałabym już kupować oryginalnego nosidełka do tego wózka. Wiem że istnieje możliwość zamontowania do stelaża adapterów dla nosidełek Maxi Cosi lub Graco,czy muszą być jakieś konkretne modele tych nosidełek żeby pasowały do adapterów, czy jednak wszystkie modele nosidełka Maxi Cosi i Graco pasują, i tutaj moje kolejne pytanie czy są jeszcze jakieś inne modele nosidełek (prócz tych dwóch, które wymieniłam), które będą pasować z adapterami do tego wózka. I jeszcze jedna rzecz która nie daje mi spokoju czy może wiesz gdzie i jak można kupić te adaptery, mogą być używane lub nowe, czy może się orientujesz czy można je dostać na stronie internetowej np.allegro, lub jeżeli nie czy może masz jakiś kontakt do przedstawiciela odnośnie zakupu tych adapterów.
Wiem, że w tym wpisie bardzo często używam słowa "czy" jednak mam tyle pytań a nigdzie nie mogę znaleźć na nie odpowiedzi.

Pozdrawiam Serdecznie

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

chce mi się wyć....matka szuka pracy...taaaa (64 odpowiedzi)

muszę się wygadać...może to poniekąd jakaś moja terapia ... mam dwoje dzieci...mlodsze dwa...

Pediatra przychodnia morena (8 odpowiedzi)

Możecie polecić jakiegoś pediatre z przychodni Morena? Długo się czeka na wizytę w gabinecie...

gdzie kupic ubrania dla 2 metrowego faceta??:) (17 odpowiedzi)

albo za krotkie rekawy,albo do pasa...jak z mlodszego brata...a gdzie kupic te normalne??

do góry