Widok

STUDIA DOKTORANCKIE NA UG

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
WITAM, CZY KTOŚ Z WAS STUDIUJE NA UG- NA STUDIACH DOKTORANCKICH? POTRZEBUJE KAŻDEJ INFORMACJI.

POZDRAWIAM
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Moja siostra studiowała, skończyła po 7 latach i jest bardzo niezadowolona, mówi ze 7 lat straconych. Nikt nie chciał jej przyjąc do pracy, uniwesytetu miała dość więc teraz siedzi za granicą i dopiero tam ją doceniają. Nie wiem jak na inych kierunkach, ale w jej katedrze nikt nie był zadowolony.
Moi znajomi po studiach zaczęli doktorat, ale po kilku miesiącach zrezygnowali, za duzo teori za mało praktyki, a w moim zawodzie staż się liczy, nie papierki. No ale ja nie byłam na UG:)
Moim zdaniem jak najdalej od UG
image
ktoś jeszcze?
ja się cały czas nad tym zastanawiam, ale UG mnie odstrasza :/

mam znajomego, który robi doktorat na kierunku humanistycznym i z tego co opowiada nie jest za fajnie. na zajęciach tylko teoria wzięta z sufitu, a dokładniej z danej pracy naukowej danego profesora i tyle...

dla mnie głównym argumentem za byłyby możliwości jakichś badawczych wyjazdów stypendialnych za granicę. no i tak się zbieram i cały czas to odkładam, właśnie ze względu na charakter UG...
jak chcesz coś wiedzieć konkretnie napisz do mnie na maila
japoneczka21@op.pl
Ja sie tez zastanawialam, ale nawet profesor na nich wykladający powiedzial ze to strata czasu. W takim ukladzie robie doktorat "z wolnej stopy", czyli przewód mam juz otwarty, ale bez żadnych studiow.
ja mogę Ci pomóc w zakresie Filologicznego Studium Doktoranckiego na UG - marta.bieszk@wp.pl
ja robie doktrorat na UG, ale w zasadzie to nie wiem czy jeszcze robie, bo przez przygotowania weselne nie widzialam mojego promotora od pół roku :D
image
image

Inne tematy z forum Wesele

Biżuteria ślubna - gdzie kupić? (59 odpowiedzi)

Możecie może polecić miejsce na zakup biżuterii ślubnej, chodzi o srebro?

Sukienka (3 odpowiedzi)

Proszę o radę, gdzie kupić sukienkę na wesele?

Piling do ciała który zdziała cuda-jaki polecacie? (26 odpowiedzi)

Chciałabym wygłacic skóte na rekach mam lekko zrogowaciały naskórek zawsze pomagało słonce lub...

do góry