Widok

STUDIO URODY RUMIA ul. Gdańska- Ktos korzystał??

Wesele Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
J.W. dziewczyny ktos korzystał???

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
witam
tak! ja w sierpniu robiłam tam włoski, pasemka i bardzo fajnie wyszły,zrobione mialam jak chcialam.bardzo dobrze i ładnie urzadzony salon,oferuja wszystkie usługi fryzjerskie jak i kosmetyczne w jednym miejscu, no i w miare nie drogo.niedlugo tez sie ta wybieram:)
[url=http://zasuwaczki.bejbej.pl/]
image
[/url]
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
A ja w sierpniu tego roku czesalam sie w koka bo szlam na wesele. Do rewelacji bylo mu daleko, ale fakt - trzymal sie do nastepnego dnia.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3
mnie co parwda chodzi o zwykłe podcięcie włosów +modelowanie- a nigdy nie chodziłam do żadnego innego fryzjera- tylko do swojej..a ona jutro nie może mnie przyjąć..

a to na strzyżeniu tam jeszcze nie byłam...wiec nie pomoge.:)
image
[/url]
no ja tez w tym zakresie nie duzo pomoge. Przy mnie siedziala Pani w srednim wieku z krotkimi wlosami ktora strzygla wlascicielka salonu. W sumie dobrze to zrobila, glowa wygladala ladnie ale przy tak krotkich wlosach nie wiem czy mozna byloby cos spaprac. No chyba ze schody zrobic. Ale ja schodow nie zauwazylam :-)
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0
Polecam Salon Elżbieta w Gdyni na Władysława IV. Super kosmetyki i profesjonalne usługi. Minus - trzeba się zapisać przynajmniej 7 dni wcześniej. Aha i nie jest tanio.
madziara84 napisał(a):

> J.W. dziewczyny ktos korzystał???
>
>

jak dla mnie średni, ceny niskie ale mojej siostrze pani jedna (nie wiem która) brzydko zrobiła grzywkę - i za krótko i zbyt cieniiutką, wyglądała strasznie ;/
ja z kolei robiłam tam raz paznkocie no i ceny mają dość niskie też, ale paznokcie wyszły słabe, 2 trochę krzywe, różniły się między sobą grubością no i robione na szybko bo za mną w kolejce czeekała stała klientka ;/ poza tym wyszła jeszcze jedna głupia sytuacja ale to już pominę
może teraz się zmieniło coś, ale ja już sobie ten salon raczej odpuściłam
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 4
Ja bylam na przedluzaniu rzes i jestem bardzo zadowolona - rzeski sie trzymaja dlugo juz i super wygladaja , co do fryzur , to maja tam teraz fryzjera ( faceta !!! ) i widzialam , ze super jakiejs dziewczynie dobral fryzurke i kolorek , wiec nastepnym razem sie skusze na pewno :) . Minus , to to , ze na poczatku nie mieli tyle klientek , to nie bylo kolejek , a teraz trzeba sie zapisywac do nich na wizyte :( . Jak bylam , to wlasciclka powiedziala, ze teraz beda tez robic krysztalki swarowskiego na zeby - moze ktoras z was slyszala cos o tym ??
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 0
solarium mają dobre, osobiście polecam :)
popieram tę opinię 31 nie zgadzam się z tą opinią 1
karola, polecasz solarium?

Ja tam wykorzystałam 3 karnety i dziękuję... nie wiem kiedy oni zmienili lampy... a co do czytości tpo im daleko :(
Niestety z lenistwa tam zaglądam , bo mam ich prawie pod domem...

A co do fryzjera czy innych usług- nie polecam.
Byłam i na strzyżeniu i na hennie z regulacją i na pellingu kawitacyjnym...
dno.

Wolę obok- Natalię
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 5
ja nie miałam żadnych przygód z solarium. Wprawdzie ostatni raz tam byłam chyba w marcu ale nie spotkały mnie żadne niespodzianki.
Strzyżenie i farbowanie nie wiem, bo chodze gdzie indziej.
no wlasnie...wybralam sie tam i drugi raz(pazdziernik 08) na farbowanie, tragedia! trafilam na inna fryzjerke niz poprzednia. nie wiem jakich farb uzywaja ale wlosy po umyciu smierdzialy mi tak jakbym miala robiona najtansza farba z kiosku. żałowała kosmetyków do stylizacji. plamy na wlosach i nierowno. Mysle ze ta osoba juz tam nie pracuje, tak wiec to byl moj drugi i ostatni raz. Do tego czulam sie ciagle obgadywana przez te znudzone zyciem dziewczyny!
image
[/url]
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 20
Sama nie wiem - byłam na farbowaniu ostatnio ( włoski mam dosć długie ) i jestem zadowolona . Spytałam fryzjera , jakich farb używają - Matrix i Artego ( ja miałam Matrix ) . Solarium nie opiniuję , bo nie chodzę , tylko dlaczego zrezygnowała któraś z Was dopiero po 3 karnetach ? Jak by było brudno , to chyba od razu widać ? Coś mi to zalatuje reklamą salonu obok , czyli właśnie Natalii :) . Dla mnie bez różnicy , bo chodzę tam gdzie mi się podoba , ale trochę nieładnie ...
popieram tę opinię 36 nie zgadzam się z tą opinią 1
Nie, nie reklamuję Natalii :) Tak naprawdę też mi się średnio tam podoba.
Polecić to bym mogła jedynie salonik w Gdyni na Świętojańskiej, tam gdzie jest Rolletic. Z czystym sumieniem :)

Natomiast wykorzystałam 3 karnety i nie napisałam,że przestałam korzytsać. Dalej tam zdarza mi się wdepnąć na to solarium.
Dlaczego? Z lenistwa. ;)
Ja od długiego czasu chodzę do tego salonu jestem zadowolona z fryzjerki i z usług kosmetycznych na twarz.Z rzes nie korzystałam wiec nie wem.
popieram tę opinię 44 nie zgadzam się z tą opinią 1
witam! robiłam w sierpniu paznokcie akrylowe! beznadzieja!!!!! zero profesjonalizmu! paznokcie bardzo brzydko zrobione!!!! odpadły po trzech dniach!!! Może i tanio ale efekt godny pożałowania! NIE POLECAM!!!!!!!!!!!!
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 6
cześć dziewczyny- a ja polecam i to bardzo STUDIO URODY BELL w Chyloni :) rewelacyjne kosmetyczki- profesjonalne zabiegi, świetna atmosfera :) - chodzę do nich regularnie :) tu podaję stronkę jakby ktoś miał ochotę poczytać :) http://www.bell-anna.com/....pozdrawiam :)
Jeżeli chodzi o kosmetyczki to polecam panią Agatę, niestety biada temu kto trafi na drugą panią. Niedość że za tą sama usługę bierze zawsze maksymalną ilość pieniędzy (do kieszeni bo paragonu na oczy nie widziałam) to na dodatkek jest niestaranna i powolna.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 55
Witam. Chodze do Studio Urody juz od ponad roku i do fryzjera i do kosmetyczek. Wychodze zawsze zadowolona. Wloski mi zawsze zrobia fajnie jak i sciecie i kolor. A teraz maja PANA fryzjera ,ktory widac kocha swoj zawod. U kosmetyczek bylam na oczyszczaniu ,pedicure i pazurki zelowe- zawsze zadowolona. Wiec polecam . A co do Pani ''Anusi '' to dlaczego Pani nie poszla do nich pokazac jesli odpadly tak szybko?!
popieram tę opinię 56 nie zgadzam się z tą opinią 1
Przepraszam pomylilam sie chodzi o Pania- KANIA.
Ja tam chodzę systematycznie i do fryzjera i do kosmetyczki od roku i jak na razie jestem zadowolona , tym bardziej , że jakość usług w stosunku do ceny jest bardzo korzystna . Na razie korzystałam z farbowania i modelowania ze strzyżeniem u fryzjera oraz u kosmetyczki : oczyszczania , mikrodermabrazji , poza tym robiłam tez kilka razy pazurki . Paragonu też nigdy nie dostałam , ale chyba dlatego , że nie mają kasy fiskalnej :) Myślę , że jeśli nie zjadą w dół z jakością usług , to dalej będę tam chodzić , ale boję , że może być jak gdzie indziej , czyli na początku jest ok , a później , jak nałapią klientek , to sobie odpuszczą . Na szczęście interesu pilnuje właścicielka , więc chyba na razie im to nie grozi . Co do odpadnięcia tipsów , to myślę , ze należałoby chyba pójść z reklamacją i ew. napisać jak przebiegła , bo taki wpis na kilometr trąci mi obrabianiem d...y :)
popieram tę opinię 55 nie zgadzam się z tą opinią 3
UWAGA NA TEN SALON, OMIJAĆ Z DALEKA!!!! Po pierwsze salon kosmetyczny to malutki pokoik, w którym pierwsze co zauważyłam brudną na maksa parafiniarkę i woskownicę, pare produktów bielendy brudnych na opakowaniach postawionych na krzyż za szklaną szafką, fotel na którym miałam się położyć miał od kolan w dół położony pognieciony papierowy ręcznik i na tym leżałam! Nie wiadomo czy był od wczoraj czy od przedwczoraj! Nie zostałam przykryta żadnym kocykiem, po prostu niczym. pani nawet czegoś takiego nie zaproponowała.
To pomieszczenie jest oddzielone od fryzjerskiego pokoju ścianka działową i drzwiami tylko do połowy sufitu, więc słychać suszarki, rozmowy fryzjerki z klientami, głośno grające radio (w miejscu kosmetyczki nie ma żadnej muzyki, wogóle żadnego radia, wieży itp) i do tego auta przejeżdżające i psy szczekające, gdyż drzwi zewnętrzne są otwarte i znajdują się przy samym małym pokoju kosmetyczki. Zero prywatności i swobody. I kompetencji do czego teraz przejdę.
Miałam mieć oczyszczanie pleców i twarzy, pierwsze co to miałam parę minut robioną kawitację a babka nawet nie spytała mnie o przeciwwskazania - a co jak bym była np.w ciąży lub miała rozrusznik?!, żadnej ampułki, żadnego masażu, maska położona na 11 minut, druga na 13 minut choć babka nałożyła i wyszła mówiąc, że wróci za 20 minut ale ja obserwowałam czas na swojej komórce, wszystko byle jak i na odpierdziel, żadnej porady, każde pytanie zbyte krótką prostą odpowiedzią-totalny brak podejścia i wiedzy, warunki beznadziejne ale meritum przebiło wszytko.
Pytam ile się należy i słyszę 260zł!!!! Jak żyję i chodzę po gabinetach to jeszcze nigdy nie spotkało mnie coś takiego, ludzie strzeżcie się tego miejsca!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 12
Jakieś 1,5 roku temu przedłużałam tam włosy i nigdy w życiu bym tego nie powtórzyła! Zapłaciłam 900 zł, za przedłużanie a włosy były meeega cienkie i widać było że są przedłużone. Pozatym ponad połowa odpadła po niecałym miesiącu, chociaż Pani która mi to robiła, przekonywała mnie że są conajmniej na 3 miesiące. Naprawde nie polecam! Cena straszna za tak badziewne włosy. Później przełużałam tam jeszcze rzęsy i na nie nie mogę narzekać, bo były naprawdę wporządku. Trzymały się długo.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 28
Zapraszam Serdecznie:)
http://www.paznokcie-gdynia.jasky.pl
wszelkie pytania na sunnails@interia.pl
ja szczerze powiem ze nie polecam pani Szefowej bo mi tak spierniczyła paznokcie ze masakra byłam raz i na pewno nigdy więcej
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 74
Ja nie polecam p. Agaty ktora robi akryle, ktore wygladaja jak łopaty, sa krzywe i bardzo grube. Do klienta podchodzi z taka mina jakby z przymusu tam pracowala. Po za tym co ta za kosmetyczka, ktora jest po kursie paro-miesiecznym, wole chodzic do p. Agnieszki.
popieram tę opinię 73 nie zgadzam się z tą opinią 3
Pani szefowa nie dość, że nie umie ic zrobić to jeszcze zachwouję się jakby była tam za karę.

Ja reklamowałam parury, które mi popękały następnego dnia. Brak słów :/
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 74
Polecam gorąco Salon Fryzjersko- Kosmetyczny na ulicy Marzanny, fryzjerki Pani Asia i Sylwia doskonale potrafią doradzić i robią cuda :)
Robiłam tam fryzurke na ślub i trzymala sie cale dwa dni nawet w niej spałam :) Atmosfera w salonie super...
Także polecam
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 7
Ja też byłam raz i nigdy więcej nie pójdę..

Robiłam sobie intensywne rozjaśnianie włosów, bo farbowałam na rudy :D a wczęsniej miałam ciemną farbę.. wszystko fajnie, bo robiła mi to koleżanka fryzjerka...

Potem zachciało mi się kręconych włosów, więc poszłam spontanicznie do tej fryzjerkio którą pytasz
Dziewczyna, pomimo że byłam umówiona, przyjęła inną klientkę na farbowanie, więc musiałam dodatkowo czekać.. jak już się zajęła moją fryzurą to trwało dłuuugooo... amiędzy czasie biegała do tej drugiej klientki i do klientek z solarium,

Życzenie moje było jedno- delikatnie pofalowane, naturalne loki.

Nigdy nie robiłam trwałej, więc nie wiedziałam co i jak.. więc siedziałam na tym fotelu.. i siedziałam... po czym pani stwierdziła "oo.... kurcze. za bardzo przetrzymałam pani trwałą... (spoglądała z przerażeniem na włosy, po czym odetchnęła z ulgą i..) ale na szczęśnie nic się nie stało :/

Mówiłam jej, że miałam mocno rozjaśniane włosy, więc są po przejściach. niestety fryzjerka nic sobie z tego nie zrobiła..

EFEKT?
Wyglądałam jak pudel i chciało mi się ryczeć a włosów przeciez nie zetnę..:/

Potem poszłam do znajomej fryzjerki, która mi doprowadzała włosy do porządku i podcinała to co się uratowac już nie dało. Wielkie siano na głowie miałam..

W rezultacie ta fryzjerka zniszczyła mi włosy a i tak cud że wogóle mi się nie popaliły na głowie :(

NIE POLECAM
[URL="http://www.whenismywedding.com/"]image[/URL]
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 7
Bardzo to ciekawe .Dziwie się ze nie odbiegała sie rekompensaty po takim zabiegu bo uważam ze śmierdzi tu konkurencją .
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 14
Mieszkam w Rumi od niedawna i długo szukałam fryzjera w okolicy zwłaszcza, że jedynym kryterium wyboru były różne fora, którymi się kierowałam. Naczytałam się, zwątpiłam i już chciałam zrezygnować, ale w końcu postanowiłam zaryzykować i wejść do pierwszego lepszego i dziś trafiłam do Salonu Urody przy ul Gdańskiej. Jestem mile zaskoczona, bo Pani słuchała i niczego nie narzucała. Podcięła mi tyle ile chciałam. Mam dokładnie taką fryzurkę jaką chciałam. Mam gęste, kręcone i grube włosy, a teraz po skróceniu i wycieniowaniu układają się bardzo fajnie. Polecam, co do koloryzacji nie wypowiem się, ale może znów zaryzykuję i będę równie mile zaskoczona.
popieram tę opinię 93 nie zgadzam się z tą opinią 40
Byłam w wielu salonach kosmetycznych w Rumi i ostatnio zaczęłam chodzić na ul. Abrahama do salonu w miejscu dawnego sklepu z ciuchami Bajarek. Salon nazywa się Ideal Skin. Jeśli chodzi o moje odczucia, to mogę go polecić. Pani wykonująca zabiegi zna się na swoim fachu. Poza tym duże promocje są. Byłam na falach radiowych na twarz i zapłaciłam za zabieg 30% taniej. Za tydzień umówiłam się na liposukcję ultradźwiękową. Zobaczymy efekt. Strona internetowa: http://www.ideal-skin.pl
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 11
a Pani "Marysia_K" na kolejnym forum robi sobie autoreklamę
udając klientkę...brak słów....
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 7
Wystarczy przyjść i się przekonać, a nie głupoty pisać. Już kilka moich koleżanek chodzi regularnie do tego salonu. Nie jestem kosmetyczką, więc nie robię autoreklamy, poza tym myślę, że ten salon nie potrzebuje tego. Żenada, gdy ktoś przedstawiający się jako AA (anonimowy alkoholik) udziela się na forum, szuka okazji w internecie tylko, żeby komuś ubliżyć. Pewnie to zwykłą zazdrość, że ktoś coś potrafi dobrze zrobić, a autor AA jest zwykłym życiowym nieudacznikiem. Poza komputerem jesteś pewnie bojaźliwą szarą myszką
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 3
Jestem stała klientka tego zakładu i kolejny raz jestem rozczarowana zmiana personelu ,bardzo źle to świadczy ..Rezygnuję z kolejnych wizyt w tym zakładzie.

Studio urody Rumia ul.Kosynierów
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 10
korzystałam, zaryzykowałam i fryzurke slubna zrobiła mi p. Marta, bardzo miła osoba, służąca dobrą radą i pomysłem na fryzurke a właśnie takiego fryzjera szukałam, zadowolona z usługi poszłam na zwykłe strzyżenie i farbowanie plus refleksy i wyszłam kolejny raz bardzo zadowolona, oprócz tego robiłam paznokcie tj. medicure i malowanie jednym kolorem, makijaż próbny ślubny i już ten na ślub - wszystko wyszło rewelacyjnie dzieki p. Agnieszce, naprawde fantastyczna obsługa, niewygórowane ceny i jakość usług perfekcyjna, na pewno do nich wróce, oby zawsze trzymali taki poziom, POLECAM
popieram tę opinię 85 nie zgadzam się z tą opinią 38
Mieszkam w Rumi parę miesięcy no i musiałam iść do fryzjera, weszłam do pierwszego, którego zobaczyłam no i wyszłam zadowolona.Robiłam tam kolor i strzyżenie Teraz chce się wybrać do nich na oczyszczanie twarzy i rzęsy. Widziałam jak klientka u nich robiła -super to wygląda. Myślę,że będę ich stałą klientką bo dziewczyny bardzo się starają. POLECAM
popieram tę opinię 88 nie zgadzam się z tą opinią 41
Zawsze wychodziłam zadowolona z usług fryzjerskich ,jakie dokonywałam w tym zakładzie. Do czasu kiedy umówiłam się na strzyżenie i modelowanie ... Po prostu dramat co mi wykonała ta kobieta na włosach ,zrobiłam tam awanture ze jak można partaczyć tak włosy że fryzjerka nie przyjęła należnego honorarium , do dzis zapuszczam włosy by osi-ognać dotychczasowa fryzurę .
popieram tę opinię 38 nie zgadzam się z tą opinią 88
Masakra !!!! Rzęsy odpadły po 2 dniach ! Poszłam z reklamacją zrobiły nowe .... następnego dnia wypadła połowa ... Brak słów !!!
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 28

Inne tematy z forum Rumia

Locus (6 odpowiedzi)

Osiedle Locus będzie położone w Rumi Janowo na rogu ulic Dąbrowskiego i Stoczniowców. Teren...

Formeli 17 (70 odpowiedzi)

Rumia jest integralną częścią małego Trójmiasta Kaszubskiego, od lat jednym z najważniejszych...

Osiedle Archipelag (10 odpowiedzi)

Osiedle Archipelag powstaje blisko granicy Rumi i Gdyni. Dzielnica dysponuje pełną infrastrukturą...

do góry