Widok

STUDIO URODY RUMIA ul. Gdańska- Ktos korzystał??

Wesele Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
J.W. dziewczyny ktos korzystał???

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
witam
tak! ja w sierpniu robiłam tam włoski, pasemka i bardzo fajnie wyszły,zrobione mialam jak chcialam.bardzo dobrze i ładnie urzadzony salon,oferuja wszystkie usługi fryzjerskie jak i kosmetyczne w jednym miejscu, no i w miare nie drogo.niedlugo tez sie ta wybieram:)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
A ja w sierpniu tego roku czesalam sie w koka bo szlam na wesele. Do rewelacji bylo mu daleko, ale fakt - trzymal sie do nastepnego dnia.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3
mnie co parwda chodzi o zwykłe podcięcie włosów +modelowanie- a nigdy nie chodziłam do żadnego innego fryzjera- tylko do swojej..a ona jutro nie może mnie przyjąć..

a to na strzyżeniu tam jeszcze nie byłam...wiec nie pomoge.:)
no ja tez w tym zakresie nie duzo pomoge. Przy mnie siedziala Pani w srednim wieku z krotkimi wlosami ktora strzygla wlascicielka salonu. W sumie dobrze to zrobila, glowa wygladala ladnie ale przy tak krotkich wlosach nie wiem czy mozna byloby cos spaprac. No chyba ze schody zrobic. Ale ja schodow nie zauwazylam :-)
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0
madziara84 napisał(a):

> J.W. dziewczyny ktos korzystał???
>
>

jak dla mnie średni, ceny niskie ale mojej siostrze pani jedna (nie wiem która) brzydko zrobiła grzywkę - i za krótko i zbyt cieniiutką, wyglądała strasznie ;/
ja z kolei robiłam tam raz paznkocie no i ceny mają dość niskie też, ale paznokcie wyszły słabe, 2 trochę krzywe, różniły się między sobą grubością no i robione na szybko bo za mną w kolejce czeekała stała klientka ;/ poza tym wyszła jeszcze jedna głupia sytuacja ale to już pominę
może teraz się zmieniło coś, ale ja już sobie ten salon raczej odpuściłam
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 4
Ja bylam na przedluzaniu rzes i jestem bardzo zadowolona - rzeski sie trzymaja dlugo juz i super wygladaja , co do fryzur , to maja tam teraz fryzjera ( faceta !!! ) i widzialam , ze super jakiejs dziewczynie dobral fryzurke i kolorek , wiec nastepnym razem sie skusze na pewno :) . Minus , to to , ze na poczatku nie mieli tyle klientek , to nie bylo kolejek , a teraz trzeba sie zapisywac do nich na wizyte :( . Jak bylam , to wlasciclka powiedziala, ze teraz beda tez robic krysztalki swarowskiego na zeby - moze ktoras z was slyszala cos o tym ??
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 0
solarium mają dobre, osobiście polecam :)
popieram tę opinię 31 nie zgadzam się z tą opinią 1
karola, polecasz solarium?

Ja tam wykorzystałam 3 karnety i dziękuję... nie wiem kiedy oni zmienili lampy... a co do czytości tpo im daleko :(
Niestety z lenistwa tam zaglądam , bo mam ich prawie pod domem...

A co do fryzjera czy innych usług- nie polecam.
Byłam i na strzyżeniu i na hennie z regulacją i na pellingu kawitacyjnym...
dno.

Wolę obok- Natalię
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 5
ja nie miałam żadnych przygód z solarium. Wprawdzie ostatni raz tam byłam chyba w marcu ale nie spotkały mnie żadne niespodzianki.
Strzyżenie i farbowanie nie wiem, bo chodze gdzie indziej.
no wlasnie...wybralam sie tam i drugi raz(pazdziernik 08) na farbowanie, tragedia! trafilam na inna fryzjerke niz poprzednia. nie wiem jakich farb uzywaja ale wlosy po umyciu smierdzialy mi tak jakbym miala robiona najtansza farba z kiosku. żałowała kosmetyków do stylizacji. plamy na wlosach i nierowno. Mysle ze ta osoba juz tam nie pracuje, tak wiec to byl moj drugi i ostatni raz. Do tego czulam sie ciagle obgadywana przez te znudzone zyciem dziewczyny!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 20
Sama nie wiem - byłam na farbowaniu ostatnio ( włoski mam dosć długie ) i jestem zadowolona . Spytałam fryzjera , jakich farb używają - Matrix i Artego ( ja miałam Matrix ) . Solarium nie opiniuję , bo nie chodzę , tylko dlaczego zrezygnowała któraś z Was dopiero po 3 karnetach ? Jak by było brudno , to chyba od razu widać ? Coś mi to zalatuje reklamą salonu obok , czyli właśnie Natalii :) . Dla mnie bez różnicy , bo chodzę tam gdzie mi się podoba , ale trochę nieładnie ...
popieram tę opinię 36 nie zgadzam się z tą opinią 1
Nie, nie reklamuję Natalii :) Tak naprawdę też mi się średnio tam podoba.
Polecić to bym mogła jedynie salonik w Gdyni na Świętojańskiej, tam gdzie jest Rolletic. Z czystym sumieniem :)

Natomiast wykorzystałam 3 karnety i nie napisałam,że przestałam korzytsać. Dalej tam zdarza mi się wdepnąć na to solarium.
Dlaczego? Z lenistwa. ;)
Polecam Salon Elżbieta w Gdyni na Władysława IV. Super kosmetyki i profesjonalne usługi. Minus - trzeba się zapisać przynajmniej 7 dni wcześniej. Aha i nie jest tanio.
Ja od długiego czasu chodzę do tego salonu jestem zadowolona z fryzjerki i z usług kosmetycznych na twarz.Z rzes nie korzystałam wiec nie wem.
popieram tę opinię 44 nie zgadzam się z tą opinią 1
witam! robiłam w sierpniu paznokcie akrylowe! beznadzieja!!!!! zero profesjonalizmu! paznokcie bardzo brzydko zrobione!!!! odpadły po trzech dniach!!! Może i tanio ale efekt godny pożałowania! NIE POLECAM!!!!!!!!!!!!
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 6
cześć dziewczyny- a ja polecam i to bardzo STUDIO URODY BELL w Chyloni :) rewelacyjne kosmetyczki- profesjonalne zabiegi, świetna atmosfera :) - chodzę do nich regularnie :) tu podaję stronkę jakby ktoś miał ochotę poczytać :) http://www.bell-anna.com/....pozdrawiam :)
Jeżeli chodzi o kosmetyczki to polecam panią Agatę, niestety biada temu kto trafi na drugą panią. Niedość że za tą sama usługę bierze zawsze maksymalną ilość pieniędzy (do kieszeni bo paragonu na oczy nie widziałam) to na dodatkek jest niestaranna i powolna.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 55
Witam. Chodze do Studio Urody juz od ponad roku i do fryzjera i do kosmetyczek. Wychodze zawsze zadowolona. Wloski mi zawsze zrobia fajnie jak i sciecie i kolor. A teraz maja PANA fryzjera ,ktory widac kocha swoj zawod. U kosmetyczek bylam na oczyszczaniu ,pedicure i pazurki zelowe- zawsze zadowolona. Wiec polecam . A co do Pani ''Anusi '' to dlaczego Pani nie poszla do nich pokazac jesli odpadly tak szybko?!
popieram tę opinię 56 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum Rumia

Vela Park Rumia Loker (22 odpowiedzi)

Czy zakupił ktoś z Was tam mieszkanie?

do góry