Widok
no ja tez w tym zakresie nie duzo pomoge. Przy mnie siedziala Pani w srednim wieku z krotkimi wlosami ktora strzygla wlascicielka salonu. W sumie dobrze to zrobila, glowa wygladala ladnie ale przy tak krotkich wlosach nie wiem czy mozna byloby cos spaprac. No chyba ze schody zrobic. Ale ja schodow nie zauwazylam :-)
madziara84 napisał(a):
> J.W. dziewczyny ktos korzystał???
>
>
jak dla mnie średni, ceny niskie ale mojej siostrze pani jedna (nie wiem która) brzydko zrobiła grzywkę - i za krótko i zbyt cieniiutką, wyglądała strasznie ;/
ja z kolei robiłam tam raz paznkocie no i ceny mają dość niskie też, ale paznokcie wyszły słabe, 2 trochę krzywe, różniły się między sobą grubością no i robione na szybko bo za mną w kolejce czeekała stała klientka ;/ poza tym wyszła jeszcze jedna głupia sytuacja ale to już pominę
może teraz się zmieniło coś, ale ja już sobie ten salon raczej odpuściłam
> J.W. dziewczyny ktos korzystał???
>
>
jak dla mnie średni, ceny niskie ale mojej siostrze pani jedna (nie wiem która) brzydko zrobiła grzywkę - i za krótko i zbyt cieniiutką, wyglądała strasznie ;/
ja z kolei robiłam tam raz paznkocie no i ceny mają dość niskie też, ale paznokcie wyszły słabe, 2 trochę krzywe, różniły się między sobą grubością no i robione na szybko bo za mną w kolejce czeekała stała klientka ;/ poza tym wyszła jeszcze jedna głupia sytuacja ale to już pominę
może teraz się zmieniło coś, ale ja już sobie ten salon raczej odpuściłam
Ja bylam na przedluzaniu rzes i jestem bardzo zadowolona - rzeski sie trzymaja dlugo juz i super wygladaja , co do fryzur , to maja tam teraz fryzjera ( faceta !!! ) i widzialam , ze super jakiejs dziewczynie dobral fryzurke i kolorek , wiec nastepnym razem sie skusze na pewno :) . Minus , to to , ze na poczatku nie mieli tyle klientek , to nie bylo kolejek , a teraz trzeba sie zapisywac do nich na wizyte :( . Jak bylam , to wlasciclka powiedziala, ze teraz beda tez robic krysztalki swarowskiego na zeby - moze ktoras z was slyszala cos o tym ??
karola, polecasz solarium?
Ja tam wykorzystałam 3 karnety i dziękuję... nie wiem kiedy oni zmienili lampy... a co do czytości tpo im daleko :(
Niestety z lenistwa tam zaglądam , bo mam ich prawie pod domem...
A co do fryzjera czy innych usług- nie polecam.
Byłam i na strzyżeniu i na hennie z regulacją i na pellingu kawitacyjnym...
dno.
Wolę obok- Natalię
Ja tam wykorzystałam 3 karnety i dziękuję... nie wiem kiedy oni zmienili lampy... a co do czytości tpo im daleko :(
Niestety z lenistwa tam zaglądam , bo mam ich prawie pod domem...
A co do fryzjera czy innych usług- nie polecam.
Byłam i na strzyżeniu i na hennie z regulacją i na pellingu kawitacyjnym...
dno.
Wolę obok- Natalię
no wlasnie...wybralam sie tam i drugi raz(pazdziernik 08) na farbowanie, tragedia! trafilam na inna fryzjerke niz poprzednia. nie wiem jakich farb uzywaja ale wlosy po umyciu smierdzialy mi tak jakbym miala robiona najtansza farba z kiosku. żałowała kosmetyków do stylizacji. plamy na wlosach i nierowno. Mysle ze ta osoba juz tam nie pracuje, tak wiec to byl moj drugi i ostatni raz. Do tego czulam sie ciagle obgadywana przez te znudzone zyciem dziewczyny!
Sama nie wiem - byłam na farbowaniu ostatnio ( włoski mam dosć długie ) i jestem zadowolona . Spytałam fryzjera , jakich farb używają - Matrix i Artego ( ja miałam Matrix ) . Solarium nie opiniuję , bo nie chodzę , tylko dlaczego zrezygnowała któraś z Was dopiero po 3 karnetach ? Jak by było brudno , to chyba od razu widać ? Coś mi to zalatuje reklamą salonu obok , czyli właśnie Natalii :) . Dla mnie bez różnicy , bo chodzę tam gdzie mi się podoba , ale trochę nieładnie ...
Nie, nie reklamuję Natalii :) Tak naprawdę też mi się średnio tam podoba.
Polecić to bym mogła jedynie salonik w Gdyni na Świętojańskiej, tam gdzie jest Rolletic. Z czystym sumieniem :)
Natomiast wykorzystałam 3 karnety i nie napisałam,że przestałam korzytsać. Dalej tam zdarza mi się wdepnąć na to solarium.
Dlaczego? Z lenistwa. ;)
Polecić to bym mogła jedynie salonik w Gdyni na Świętojańskiej, tam gdzie jest Rolletic. Z czystym sumieniem :)
Natomiast wykorzystałam 3 karnety i nie napisałam,że przestałam korzytsać. Dalej tam zdarza mi się wdepnąć na to solarium.
Dlaczego? Z lenistwa. ;)
Witam. Chodze do Studio Urody juz od ponad roku i do fryzjera i do kosmetyczek. Wychodze zawsze zadowolona. Wloski mi zawsze zrobia fajnie jak i sciecie i kolor. A teraz maja PANA fryzjera ,ktory widac kocha swoj zawod. U kosmetyczek bylam na oczyszczaniu ,pedicure i pazurki zelowe- zawsze zadowolona. Wiec polecam . A co do Pani ''Anusi '' to dlaczego Pani nie poszla do nich pokazac jesli odpadly tak szybko?!