Widok

****STYCZNIOWE I LUTOWE MAMUSIE 11****

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
I ZARAZ LISTA

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
WOW !!! super to ubezpieczenie, dobra firma. my dostaliśmy tylko becikowe ale dobre i to akurat na chrzest była kaska ;D

ile by się nie czekało, warto :)

papilio1@op.pl
kurcze cóz to za ubezpieczenie, super mozna sobie wszystko zaplanowac. tylko z tego co wiem to na takie pieniazki za poród czeka sie nawet do 2 miesiecy po urdzeniu dziecka

hej, niezle tokio! 9 tys to juz niezla kaska :-) Pokoik pewnie bedzie wypasiony ;-)

pochwalę się wam :) bardzo dobrą nowinę dziś dostałam:)))
okazuje się, że ubezpieczenie pracownicze które gwarantuje moja firma wypłaca kasę za urodzenie dziecka, dla obojga rodziców :) czyli za urodzenie dziecka dostaniemy łącznie 8 tyś do tego becikowe więc 9 tyś do przodu :)
za te pieniądze kupimy super wózek i wykończymy Groszkowi pokój :D

papilio1@op.pl
działa w porządku, zakończył sie 19 tydz. i zaczęłaś 20 :)

Kasika tydzien temu bylam u lekarza i wg usg połówkowego i tego co mam w karcie dzis zaczał sie 20 tydzień i z suwaczka teraz chyba rozumiem to ze jest 1 dzien 20 tygodnia skoro jest skonczone 19 i jest 1 dzien, glupia juz jestem.

ja mam ciagle czkawki,ostatnio naliczylam 10 w ciagu dnia,to jest moj objaw ciazowy:)

alycja Twój suwaczek chyba dobrze pokazuje bo masz termin na tydz po mnie czyli jesteś tydzień wcześniej - 19tc wychodzi:)

kurcze a moj suwaczek chyba kłamie dzis zaczał mi sie 20 tydz i 0 dni a na nim 19 nie wiem co jest. ale miło wiedziec ze to polowa :-)

hihi no właśnie zawsze chłodniej będzie:D mnie tylko zima przeraża bo jakąś mega wielką kurtkę trzeba bedzie kupić :P

a tak w ogóle to jakoś mi powieka prawa drży... też tak macie??

jak ten czas leci, pamietam jak czekalam na dwie kreseczki a teraz juz 17 tydzien:) pierwszy raz w zyciu ciesze sie ze idzie jesien :)

hihi i połowe ciąży mam już za sobą :DDDD

witam w deszczowy poranek:)

ehh nie dość że taka pogoda to jeszcze koleżanka z pracy ciśnienie mi podniosła z samego rana!!! nie wiem niektórzy ludzie to nie potrafia nic sami załatwić!!!!
remoncik dziś u mnie się kończy więc wkońcu będę mogła posprzatac sobie dzisiaj:)

Ja też dołącze do listy
Kasika: 08.01.09
Agnesik: 08.01.09
iza28: 11.01.09
alycja_83: 14.01.09
inees: 14.01.09
olivka75: 15.01.09
blueeyes: 19.01.09
aarrkkoo: 28.01.09
wiśnia24: 02.02.09
piernik: 07.02.09
gosia78: 19.02.09
tokio: 20.02.09
Patita5: 20.02.09
Ewela25*: 21.02.09
Agatha: 22.02.09
andzia.79: 24.02.09
Nisia82: 25.02.09
Betty_174: 03.03.

tokio-nawet mi do glowy nie przyszlo ze chodzilo im o wyrywanie Twojego meza hehe.Raczej mialam na mysli to,ze kobita jak sama idzie z brzuchem,to raczej nikt nie zaczepia z milymi komentarzami(bynajmniej u mnie tak jest bo takowych nie slyszalam jeszcze).

ehh wisienka to chyba przez ta pogodę. Ale całe szczęście że zaraz koniec pracy:) mały juz dziś trochę pobarabanił w brzuszku i teraz chyba śpi hihi

ja dziś tez ma taki zamulony dzień, tyle miałam planów i zadań do zrobienia i wszystko leży a ja nie mam siły........

cześć dziewczyny:)

witam we wtorek:) ale mam lenia nic mi sie nie chce... a roboty trochę jest:P mały chyba śpi bo coś spokojnie dziś jest:)

justi30 napisał(a):

> tokio-aaaaa to juz wszystko jasne,bo Ty z mezusiem w
> towarzystwie bylas i do tego jeszcze w sklepach męskich -to
> teraz rozumiem te wszystkie miłe "zaczepki"...

hihi, że to niby te panie wyrywały mojego mężusia na sposób: "zobacz jaka jestem miła i uprzejma dla twojej kobiety"?? :)))) hihi, dobre :) nie no mam nadzieję, że one tak same z siebie :D

papilio1@op.pl

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Jak odzyskać kaucję za mieszkanie? (12 odpowiedzi)

Witam. Wynajmowałem mieszkanie, wpłaciłem kaucję 2500zł, po wyprowadzeniu się właściciel zaczął...

Dietetyk Agata Szczerkowska zdecydowanie odradzam (8 odpowiedzi)

Witam, kiedyś odchudzałam się z panią Agatą i efekty były super - w 3 miesiące schudłam bez...

Zakup mieszkania - rozterki (63 odpowiedzi)

Stoje przed możliwością zakupu mieszkania. Mam do wyboru 2 mieszkania w b.atrakcyjnej cenie....

do góry