Widok
mowie o spolce zajmujaca sie trzema Subwayami:
Sopot
Gdynia Rivera
Gdańsk Medison
Dostajesz umowe zlecenie, pozniej nowa i nowa, nie ma mowy o umowie o prace.
na okres (probny) 2 tyg dostajemy 5zl, pozniej 7zl/h, mozemy odbyc szkolenie internetowe +0.4 / 0.5zl do wyplaty. Zarabiamy 7.4 bez mozliwosci podwyzki.
Restauracje prowadzone bez jakiejkolwiek motywacji pracownika do dalszej pracy, ciagle narzekania ze strony szefostwa.
Sopot
Gdynia Rivera
Gdańsk Medison
Dostajesz umowe zlecenie, pozniej nowa i nowa, nie ma mowy o umowie o prace.
na okres (probny) 2 tyg dostajemy 5zl, pozniej 7zl/h, mozemy odbyc szkolenie internetowe +0.4 / 0.5zl do wyplaty. Zarabiamy 7.4 bez mozliwosci podwyzki.
Restauracje prowadzone bez jakiejkolwiek motywacji pracownika do dalszej pracy, ciagle narzekania ze strony szefostwa.
A ja słyszałem od dziewczyn, które pracują w SUB-ie na Długiej w Gdańsku, że jest im dobrze. Narzekały tylko trochę na częste akcje promocyjne na ulicy niezależnie od warunków atmosferycznych (gdy ja akurat tam byłem była wtedy taka akcja przy ok. + 4 st. C) oraz na smród starego oleju po frytkach lub czymś innym jaki panował na zapleczu. Co do punktu w CH Madison to muszę się zgodzić, że mają tam ostry zap***nicz, ale na ogół są uśmiechnięci i przyjaźnie nastawieni do klienta. Gdy teraz wiem za jaką nędzną stawkę pracują bez żadnych możliwości awansu, to nie rozumiem czemu nie poszukają czegoś lepszego w restauracjach, barach, pizzeriach bądź klubach nocnych Trójmiasta. Niestety Subway z tego co pamiętam należy do międzynarodowej grupy AmRest Int., która jest u nas w Polsce (i nie tylko w Polsce) monopolistą skupiającym kilka dobrze znanych marek. Szukanie tam pracy nie ma więc sensu. I uprzedzam wszystkich podejrzliwych - nie jestem tajemniczym klientem !!!
janeczek, a co ty wiesz o pracy chlopie? twierdzisz, ze wszedzie masz znajomych, prawie w kazdej branzy. czemu w takim razie sam jeszcze nie pracujesz? bo jestes za slaby albo po prostu sciemniasz! zamiast siedziec na forum wez d... w trok i obron sie lepiej.
a, no i co najwazniejsze, popraw cv bo smiech sie sam na usta cisnie, jak sie je czyta :D
a, no i co najwazniejsze, popraw cv bo smiech sie sam na usta cisnie, jak sie je czyta :D
Z reguły staram się ignorować takich trolli jak Ty. Ale przesadziłeś. Sam jestes prosty chłop. Weź się ogarnij człowieku !!! Ja tu nie siedzę całymi godzinami jak kiedyś Halewicz czy jak mu tam (to był dopiero chory typ). CV uzupełnione i poprawione. Masz może jakieś plany na dziś wieczór ?? Bo ja mam i wlasnie lecę na imprezę spotkać znajomych !!! Pa.