Widok

SUBWAY -praca opinie

Prosze o podzielenie się wrazeniami
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
mowie o spolce zajmujaca sie trzema Subwayami:
Sopot
Gdynia Rivera
Gdańsk Medison

Dostajesz umowe zlecenie, pozniej nowa i nowa, nie ma mowy o umowie o prace.
na okres (probny) 2 tyg dostajemy 5zl, pozniej 7zl/h, mozemy odbyc szkolenie internetowe +0.4 / 0.5zl do wyplaty. Zarabiamy 7.4 bez mozliwosci podwyzki.
Restauracje prowadzone bez jakiejkolwiek motywacji pracownika do dalszej pracy, ciagle narzekania ze strony szefostwa.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 1
A ja słyszałem od dziewczyn, które pracują w SUB-ie na Długiej w Gdańsku, że jest im dobrze. Narzekały tylko trochę na częste akcje promocyjne na ulicy niezależnie od warunków atmosferycznych (gdy ja akurat tam byłem była wtedy taka akcja przy ok. + 4 st. C) oraz na smród starego oleju po frytkach lub czymś innym jaki panował na zapleczu. Co do punktu w CH Madison to muszę się zgodzić, że mają tam ostry zap***nicz, ale na ogół są uśmiechnięci i przyjaźnie nastawieni do klienta. Gdy teraz wiem za jaką nędzną stawkę pracują bez żadnych możliwości awansu, to nie rozumiem czemu nie poszukają czegoś lepszego w restauracjach, barach, pizzeriach bądź klubach nocnych Trójmiasta. Niestety Subway z tego co pamiętam należy do międzynarodowej grupy AmRest Int., która jest u nas w Polsce (i nie tylko w Polsce) monopolistą skupiającym kilka dobrze znanych marek. Szukanie tam pracy nie ma więc sensu. I uprzedzam wszystkich podejrzliwych - nie jestem tajemniczym klientem !!!
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
Male sprostowanie. Subway nie nalezy do AmRestu. Do AmRestu naleza Burger King KFC Pizza Hut etc.
Dzięki za sprostowanie ;D
janeczek, a co ty wiesz o pracy chlopie? twierdzisz, ze wszedzie masz znajomych, prawie w kazdej branzy. czemu w takim razie sam jeszcze nie pracujesz? bo jestes za slaby albo po prostu sciemniasz! zamiast siedziec na forum wez d... w trok i obron sie lepiej.
a, no i co najwazniejsze, popraw cv bo smiech sie sam na usta cisnie, jak sie je czyta :D
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Z reguły staram się ignorować takich trolli jak Ty. Ale przesadziłeś. Sam jestes prosty chłop. Weź się ogarnij człowieku !!! Ja tu nie siedzę całymi godzinami jak kiedyś Halewicz czy jak mu tam (to był dopiero chory typ). CV uzupełnione i poprawione. Masz może jakieś plany na dziś wieczór ?? Bo ja mam i wlasnie lecę na imprezę spotkać znajomych !!! Pa.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
Gdzie mozna znalezc te CV?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Janeczek, po co wypowiadasz się na tematy o ktorych nie masz zielonego pojecia.

I kogo obchodzi, ze lecisz na impreze? To forum o pracy.
Ja np często czytam to forum,by się szczerze pośmiać;P

Na marginesie,pisze się "to CV" ,a nie "te CV".

Inne tematy z forum Praca

Terma Sp. z o.o. (8 odpowiedzi)

Witam :) Przyjmę każdą opinię na temat pracy w Terma Sp. z o.o. (producent m.in grzejników) na...

Czy znacie firmę Nuga Best? (11 odpowiedzi)

Jak wyglądają zarobki i godziny pracy? Czy wypłaty są na czas, czy trzeba walczyć o własne...

Życie za granicą to też nie bajka... (50 odpowiedzi)

Obserwowałam to forum jeszcze w momencie, kiedy byłam w Polsce i tak jak większość z Was...

do góry