Widok

SUFO- PRACOWAĆ CZY GŁODOWAĆ ????

FIRMA PURZECZKO- ZASŁYNĘŁA W DAWANIU CHYBA NAWET MOŻNA POWIEDZIEĆ ZAWYŻONYCH CEN NA PRZETARGACH I POTEM DLA LUDZI. ;-)
NA DZIEŃ DZISIEJSZY PROPONUJĄ PO 1/8 ETATU ALBO I LEPIEJ PO 1/16. A ZA NADGODZINY STAWKI GŁODOWE!!!!!!
NAPRAWDĘ SZOK CO ZACZYNA SIĘ DZIAĆ NA RYNKU PRACY W ZWIĄZKU Z FIRMAMI OCHRONIARSKIMI.
LUDZIE ZACZNIJCIE SIĘ SZANOWAĆ I POSTAWCIE BUNT FIRMOM BO NIEDŁUGO BĘDZIE TRZEBA DOPŁACAĆ ŻEBY PRACOWAĆ I MIEĆ ODPROWADZONE SKŁADKI.
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 0
więcej pseudo niepełnosprawnych osób (fizycznie sprawniejszych od nie jednego młodzieniaszka) i będzie trzeba dopłacać za pracę ;)
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 0
o właśnie to mi się w tych ogłoszeniach o pracę jako ochroniarz podoba - nic - tylko napadać na rzeszę niepełnosprawnych, którzy za niedługo będą pilnować strategicznych obiektów w naszym otoczeniu.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
w przetargah tegorocznyh w wog giżycko to powinno się przyjżeć temu skw bo firma purzeczko dała takie ceny że oktawa to o dabing a ochroniaże bębą pracować za 6 zł brutto horror ludzie opamiętajcie się bo za rok będzie 5 zlł brutto
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 0
ochroniarze nie będą pracować za 6zł brutto
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
w jw jest najbardziej odpowiedzialma praca i męcząca a firmy shodzą na przetargah do tak niskih stawek że laik widzi że tu coś nietak a potem pracownicy sufo dostają 6 zł i tu już zależy wszustko od ludzi opamiętajcie się ja ide na kuronia do ęde leżał w domu i też mam tyle co wartownik a firmu bez ludzi tesz padną i może wreszcie zrozumią że tylko dzięki nam mają kase
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2
5 zł w ochronie w białej podl już jest niebawem pewnie będzie 4 lub 3zł
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
NIEDŁUGO BĘDĄ ZAKŁADAĆ BLOKADY ANTYSPANOWE BY ŚWIAT NIE UJŻAŁ JAK FIRMA PURZECZKO TRAKTUJE SWOICH PRACOWNIKÓW. ZDZIERUSY!!!!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2
Wszyscy macie racje że praca w ochronie nie jest łatwą szczególnie na JW gdzie jest tak wielka odpowiedzialność. Zastanawiam się tylko jak firma Purzeczko ma czelność i wstyd proponować ludziom tak niskie stawki że przyjdzie nam niedługo głodować. Nic nie szanują swoich pracowników proponując 1/8 etatu i 6 zł brutto albo jeszcze lepiej najpierw dadzą ci takie warunki a potem dają ci umowę zlecenia a jak się nie podoba to dosłownie każą spier..... Dlatego PROSZĘ WAS LUDZIE ZACZNIJCIE SIĘ SZANOWAĆ I WALCZMY O NASZ LEPSZY BYT BO PRZYJDZIE NAM UMŻEĆ Z GŁODU. Jeśli wszyscy się zbuntujemy to Purzeczko nie będzie miało ludzi do pracy (bo po co tacy pracodawcy którzy głodzą ludzi którzy na nich pracują- jeśli my nie będziemy pracować to oni padną) dajmy szanse firmom które dbają o ludzi. I taK PO PRAWDZIE TO WOJSKO też powinno położyć łapę na tę kwestię bo skoro chronimy tak specyficzne i ważne obiekty dla naszego kraju to powinni też o nas zadbać byśmy nie pracowali za tak niskie stawki. Osobiście lepiej będzie pójść na kuroniówkę niż pracować w takiej firmie.
JA SIĘ SZANUJE A WY....?????
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 2
jako bezrobotny z rocznym stażem bez zasiłku i innych przywilejów mówię GŁODOWAĆ - da się wyżyć ze zbierania puszek, makulatury i wszelakich innych surowców wtórnych. Śmietniki Biedronek stoją otworem :) Ech czego się człowiek nauczył przez ten rok... I co najważniejsze - państwo nie może w ogóle ingerować w mój żywot :) polecam.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

Inne tematy z forum Praca

PRACA chciec to moc (70 odpowiedzi)

Czesc, calkiem niedawno temat pracy zostal poruszony (zapewne po raz kolejny na forum, nie wiem...

Własny biznes do 40 tyś zł (24 odpowiedzi)

Witam macie może jakieś pomysły na własny biznes z budżetem do 40 tyś zł ?? Myślałem nad prostym...

Własny biznes - jak się reklamować? (188 odpowiedzi)

Jak reklamować swój biznes w sieci? Bez obecności firmy w Internecie ciężko będzie zdobyć...

do góry