Widok
SUFO- PRACOWAĆ CZY GŁODOWAĆ ????
FIRMA PURZECZKO- ZASŁYNĘŁA W DAWANIU CHYBA NAWET MOŻNA POWIEDZIEĆ ZAWYŻONYCH CEN NA PRZETARGACH I POTEM DLA LUDZI. ;-)
NA DZIEŃ DZISIEJSZY PROPONUJĄ PO 1/8 ETATU ALBO I LEPIEJ PO 1/16. A ZA NADGODZINY STAWKI GŁODOWE!!!!!!
NAPRAWDĘ SZOK CO ZACZYNA SIĘ DZIAĆ NA RYNKU PRACY W ZWIĄZKU Z FIRMAMI OCHRONIARSKIMI.
LUDZIE ZACZNIJCIE SIĘ SZANOWAĆ I POSTAWCIE BUNT FIRMOM BO NIEDŁUGO BĘDZIE TRZEBA DOPŁACAĆ ŻEBY PRACOWAĆ I MIEĆ ODPROWADZONE SKŁADKI.
NA DZIEŃ DZISIEJSZY PROPONUJĄ PO 1/8 ETATU ALBO I LEPIEJ PO 1/16. A ZA NADGODZINY STAWKI GŁODOWE!!!!!!
NAPRAWDĘ SZOK CO ZACZYNA SIĘ DZIAĆ NA RYNKU PRACY W ZWIĄZKU Z FIRMAMI OCHRONIARSKIMI.
LUDZIE ZACZNIJCIE SIĘ SZANOWAĆ I POSTAWCIE BUNT FIRMOM BO NIEDŁUGO BĘDZIE TRZEBA DOPŁACAĆ ŻEBY PRACOWAĆ I MIEĆ ODPROWADZONE SKŁADKI.
w jw jest najbardziej odpowiedzialma praca i męcząca a firmy shodzą na przetargah do tak niskih stawek że laik widzi że tu coś nietak a potem pracownicy sufo dostają 6 zł i tu już zależy wszustko od ludzi opamiętajcie się ja ide na kuronia do ęde leżał w domu i też mam tyle co wartownik a firmu bez ludzi tesz padną i może wreszcie zrozumią że tylko dzięki nam mają kase
Wszyscy macie racje że praca w ochronie nie jest łatwą szczególnie na JW gdzie jest tak wielka odpowiedzialność. Zastanawiam się tylko jak firma Purzeczko ma czelność i wstyd proponować ludziom tak niskie stawki że przyjdzie nam niedługo głodować. Nic nie szanują swoich pracowników proponując 1/8 etatu i 6 zł brutto albo jeszcze lepiej najpierw dadzą ci takie warunki a potem dają ci umowę zlecenia a jak się nie podoba to dosłownie każą spier..... Dlatego PROSZĘ WAS LUDZIE ZACZNIJCIE SIĘ SZANOWAĆ I WALCZMY O NASZ LEPSZY BYT BO PRZYJDZIE NAM UMŻEĆ Z GŁODU. Jeśli wszyscy się zbuntujemy to Purzeczko nie będzie miało ludzi do pracy (bo po co tacy pracodawcy którzy głodzą ludzi którzy na nich pracują- jeśli my nie będziemy pracować to oni padną) dajmy szanse firmom które dbają o ludzi. I taK PO PRAWDZIE TO WOJSKO też powinno położyć łapę na tę kwestię bo skoro chronimy tak specyficzne i ważne obiekty dla naszego kraju to powinni też o nas zadbać byśmy nie pracowali za tak niskie stawki. Osobiście lepiej będzie pójść na kuroniówkę niż pracować w takiej firmie.
JA SIĘ SZANUJE A WY....?????
JA SIĘ SZANUJE A WY....?????
jako bezrobotny z rocznym stażem bez zasiłku i innych przywilejów mówię GŁODOWAĆ - da się wyżyć ze zbierania puszek, makulatury i wszelakich innych surowców wtórnych. Śmietniki Biedronek stoją otworem :) Ech czego się człowiek nauczył przez ten rok... I co najważniejsze - państwo nie może w ogóle ingerować w mój żywot :) polecam.