Widok

SUFO- PRACOWAĆ CZY GŁODOWAĆ ????

FIRMA PURZECZKO- ZASŁYNĘŁA W DAWANIU CHYBA NAWET MOŻNA POWIEDZIEĆ ZAWYŻONYCH CEN NA PRZETARGACH I POTEM DLA LUDZI. ;-)
NA DZIEŃ DZISIEJSZY PROPONUJĄ PO 1/8 ETATU ALBO I LEPIEJ PO 1/16. A ZA NADGODZINY STAWKI GŁODOWE!!!!!!
NAPRAWDĘ SZOK CO ZACZYNA SIĘ DZIAĆ NA RYNKU PRACY W ZWIĄZKU Z FIRMAMI OCHRONIARSKIMI.
LUDZIE ZACZNIJCIE SIĘ SZANOWAĆ I POSTAWCIE BUNT FIRMOM BO NIEDŁUGO BĘDZIE TRZEBA DOPŁACAĆ ŻEBY PRACOWAĆ I MIEĆ ODPROWADZONE SKŁADKI.
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 0
5 zł w ochronie w białej podl już jest niebawem pewnie będzie 4 lub 3zł
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
jako bezrobotny z rocznym stażem bez zasiłku i innych przywilejów mówię GŁODOWAĆ - da się wyżyć ze zbierania puszek, makulatury i wszelakich innych surowców wtórnych. Śmietniki Biedronek stoją otworem :) Ech czego się człowiek nauczył przez ten rok... I co najważniejsze - państwo nie może w ogóle ingerować w mój żywot :) polecam.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2
Wszyscy macie racje że praca w ochronie nie jest łatwą szczególnie na JW gdzie jest tak wielka odpowiedzialność. Zastanawiam się tylko jak firma Purzeczko ma czelność i wstyd proponować ludziom tak niskie stawki że przyjdzie nam niedługo głodować. Nic nie szanują swoich pracowników proponując 1/8 etatu i 6 zł brutto albo jeszcze lepiej najpierw dadzą ci takie warunki a potem dają ci umowę zlecenia a jak się nie podoba to dosłownie każą spier..... Dlatego PROSZĘ WAS LUDZIE ZACZNIJCIE SIĘ SZANOWAĆ I WALCZMY O NASZ LEPSZY BYT BO PRZYJDZIE NAM UMŻEĆ Z GŁODU. Jeśli wszyscy się zbuntujemy to Purzeczko nie będzie miało ludzi do pracy (bo po co tacy pracodawcy którzy głodzą ludzi którzy na nich pracują- jeśli my nie będziemy pracować to oni padną) dajmy szanse firmom które dbają o ludzi. I taK PO PRAWDZIE TO WOJSKO też powinno położyć łapę na tę kwestię bo skoro chronimy tak specyficzne i ważne obiekty dla naszego kraju to powinni też o nas zadbać byśmy nie pracowali za tak niskie stawki. Osobiście lepiej będzie pójść na kuroniówkę niż pracować w takiej firmie.
JA SIĘ SZANUJE A WY....?????
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 2
NIEDŁUGO BĘDĄ ZAKŁADAĆ BLOKADY ANTYSPANOWE BY ŚWIAT NIE UJŻAŁ JAK FIRMA PURZECZKO TRAKTUJE SWOICH PRACOWNIKÓW. ZDZIERUSY!!!!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2
w jw jest najbardziej odpowiedzialma praca i męcząca a firmy shodzą na przetargah do tak niskih stawek że laik widzi że tu coś nietak a potem pracownicy sufo dostają 6 zł i tu już zależy wszustko od ludzi opamiętajcie się ja ide na kuronia do ęde leżał w domu i też mam tyle co wartownik a firmu bez ludzi tesz padną i może wreszcie zrozumią że tylko dzięki nam mają kase
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2
ochroniarze nie będą pracować za 6zł brutto
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
o właśnie to mi się w tych ogłoszeniach o pracę jako ochroniarz podoba - nic - tylko napadać na rzeszę niepełnosprawnych, którzy za niedługo będą pilnować strategicznych obiektów w naszym otoczeniu.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
w przetargah tegorocznyh w wog giżycko to powinno się przyjżeć temu skw bo firma purzeczko dała takie ceny że oktawa to o dabing a ochroniaże bębą pracować za 6 zł brutto horror ludzie opamiętajcie się bo za rok będzie 5 zlł brutto
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 0
więcej pseudo niepełnosprawnych osób (fizycznie sprawniejszych od nie jednego młodzieniaszka) i będzie trzeba dopłacać za pracę ;)
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Praca

Własna gastronomia - czy się kalkuluje? (60 odpowiedzi)

Mam pytanie, głównie do mieszkańców Gdyni: jakie jest Wasze zdanie nt. poprowadzenia własnej...

Wypożyczalnia samochodów-wasze doświadczenia z takiej pracy? (11 odpowiedzi)

Witam wszystkich. Czy ktoś z was pracował w wypożyczalni samochodów i może podzielić się...

PRACA chciec to moc (70 odpowiedzi)

Czesc, calkiem niedawno temat pracy zostal poruszony (zapewne po raz kolejny na forum, nie wiem...

do góry