Widok

SUKNIE ŚLUBNE 2012 - wasze suknie

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Cześć :) Postanowiłam założyć wątek dotyczący sukienek ślubnych jak i dodatków do nich, co by każda mogła się pochwalić swoją sukienką, wysłuchać opinii innych i rad jakie by dobrać do sukienki dodatki :)

Oto moja. Jak Wam się podoba:

http://www.madonna.pl/pl/herms.php?s=fritzi
?

Jak myślicie, jakie dodatki do niej?

Suknie pokryta koronka z kryształkami swarovskiego z pięknym trenem... :) Jak znajdę foto trenu to także je zamieszczę :)

Ślub 24-08-2012
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
no wlasnie nie jest ciezka :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
no mi Pani w sklepie powiedziała, że to nie jest A, że A odcinane jest wyżej, jak sukienka NiuniAdasiowej, Twoja czy Olimpii :) w mojej całe biorda są opięte, dopiero jakby od polowy ud sie rozszerza, a A rozszerza sie od bioder...

Ale ja tam nie wiem - Pani w salonie w każdym bądź razie powiedziała, że A to nie jest i w A wyglądam źle - swoja drogą - fajna babka, bo nie słodziła mi ze we wszystkim wyglądam fantastycznie - także polecam Pania z first lady ;)

A dziewczyny jakie buty bierzecie?
wysokie obcasy? gladkie, satyna atlas, koronka?
sandalki, czy zabudowane?
Wasze suknie są naprawdę śliczne:)
Ja sie dawno zakochałam w Angel Giovani i taka mam :D

http://imageshack.us/photo/my-images/685/540x405sukniagiovaniang.jpg/
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2
image

Uploaded with ImageShack.us
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 6
dla mnie z tych co macie nr 1 suknia gosiulek...
ja jeszcze nie mam. Wklejajcie może się zainspiruję:)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Moja :)
http://www.suknieslubne-nikol.pl/window.php?bimage=oferta/1312.jpg
Dallas - a gdzie kupujesz ta sukienke?

Dla mnie numer jeden to Madziulek! Ale może dlatego, że widziałam ją na żywo i po prostu mnie powaliła!! ten tren...... robi wrażenie. Jeszcze mam troche czasu by się zastanowić. Na pewno coś z koronką i kryształkami :)

Dallas - też poza fritzi chciałam ją mierzyć, ale nie było w salonie a w ciemno boje się zamawiać jednak. Masz może jakieś swoje zdjęcia w niej z przymiarek???
image

moja :)
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 1
NiuniaAdasiowa, przymierzałam te suknie, bardzo ładna :)
też wybrałam z tego salonu:
image

Uploaded with ImageShack.us

ale nie mogę totalnie znaleźć idealnej fryzury :(((
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 8
Aha, no dobra, bo wcześniej pisałaś że od połowy bioder się rozszerza ( więc to jakby A) a teraz piszesz że od połowy uda :) Z resztą nie ma to znaczenia :) Ważne, że ładna suknia i się dobrze czujesz w niej

Co do butów ja bym chciała skórzane zwykłe czółenka w kolorze ivory albo pomarańczowym, na raczej niskim obcasie(5cm?)( normalnie nie noszę więc nie chcę się połamać:D )

No i jak impreza się trochę rozluźni, czyli powinno być dobrze po 12i, to moje ulubione białe adidasy z czerwoną podeszwą ;)
może którejś Pannie Młodej spodoba się moja suknia? zdjęcia w linku pod suwaczkiem. zapraszam:)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 5
A mi się nie podobają takie szerokie i ciężkie suknie i wybrałam lekką z EP

http://www.elizabethpassion.com/kolekcje/new-collection-2012/e-2488t

tylko troszkę ją przerabiam
Madzienkaja mam foto w sukni z pierwszej przymiarki, kiedy była mocno za duża jeszcze :) teraz już dopasowana i od tygodnia wisi w domku, razem z bolerkiem do kompletu :D co do bucików - mam na 6-centymetrowym słupku, całe są satynowe bez żadnych ozdób :) model Cindirella też mierzyłam :D pozdrawiam i lecę do pracy!

ps. a co myślicie o cantadeskach do mojej sukni? Bo już sama nie wiem, czy pasują... Główny motyw naszego wesela to kolory ecru - złoty- jasny brąz. Dzięki za podpowiedzi :) wszystkie Wasze suknie są piękne :)
A muszę jeszcze dodać, że moja Daisy jest wyjątkowo lekka i nie hamuje ruchów. :)
Piękne te wasze suknie, aż by się chciało ponownie wyjść za mąż :)
cantadeski mi sie osobiście nie podobają :)

Więc ciężko mi doradzić, myślę jednak że sa na tyle uniwersalne, że będa pasowały do wszystkiego, zarówno do skromnej suknie jak i do bogatej. Jeśli Tobie sie podobaja to myślę, że nie masz się nad czym zastanawiać :)
słuchajcie a jaki bukiet do mojej sukni ? chce jasny bukiet i nie wiem czy kula czy troche "zwisajacy" czy proste np te cantadeski
dori pomozesz dobrac mi bukiet?
jasne
Wg mnie jesli masz te kwiatki z takimi rozłożystymi płatkami na sukni to nie pasuje bukiet z cantandesek, a raczej też z "płatkowych" kwiatów.
Napisz jakie kolory preferujesz a ja poszukam w weekend i wstawię
Tylko moze załóż osobny wątek - dodatki do sukni bo tutaj nie bedziemy "zaśmiecać
do góry