Widok

SUKNIE ŚLUBNE 2012 - wasze suknie

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Cześć :) Postanowiłam założyć wątek dotyczący sukienek ślubnych jak i dodatków do nich, co by każda mogła się pochwalić swoją sukienką, wysłuchać opinii innych i rad jakie by dobrać do sukienki dodatki :)

Oto moja. Jak Wam się podoba:

http://www.madonna.pl/pl/herms.php?s=fritzi
?

Jak myślicie, jakie dodatki do niej?

Suknie pokryta koronka z kryształkami swarovskiego z pięknym trenem... :) Jak znajdę foto trenu to także je zamieszczę :)

Ślub 24-08-2012
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ja jeszcze do końca nie zdecydowałam się, ale myślę o takiej:
image
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 4
i jeszcze tył sukni :)
image
jedyna porzadna sukienka, inne takie nijakie są
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 10
To chyab kewsti agustu - mi księzniczki nei leżą, że względu na poszerzenie całej pupy :) ale to kwestia gustu - Ty się musisz czuć dobrze w sukience :)

Malutkas góra podoba mi się bardzo - dół nie :)

ogólnie serduszka są piękne :)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
Przepiękna
Dla mnie wygląda jak przebranie ta sukienka. Bez urazy ale pierwsze i jedyne skojarzenie to Królewna Śnieżka...
Ale to rzecz gustu jak mówicie.
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 1
Bez urazy ale jedyne skojażenie z tą sukienką to Królewna Śnieżka... Dla mnie wygląda jak przebranie...
Ale jak mówicie, to rzecz gustu.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
Dziwne, nie wyświetliło sie wcześniej to pierwsze. Myślałam że nie wysłałam... Sorry za bałagan
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Te modelki to wieszaki co jeszcze mają odpowiednie światło, ustawienia do zdjęcia retusz itd... sztucznie wydłużane, więc bez przymierzenia sukienka moze fajnie wyglądać, albo potencjalnie nieciekawa na nas moze być super.
nie każdy lubi bezy, przede wszystkim kg nie odejmują, a jak ktoś ma krótsze nogi to jeszcze ten gorset wydłuża optycznie tułów, a skraca nogi. Jak góra bardzo szczupła to te szersze dają lepszy efekt niż jak ktoś mocniej u góry zbudowany i wtedy ewentualnie tuszują szersze biodra.Czyli gruszki lepiej niech rybki sobie darują:) Ja jestem gruszka u góry rzebra na dole fotel;)---nie będę nawet mierzyć rybek choć mi się podobają generalnie.
Panie o bardziej krągłych kształtach mogą dobrze wyglądać w sukienkach typu empire bo ładnie wyciągają sylwetkę.
Zwiewności na pewno dodają tiule i koronki. Ale trzeba uważać na falbanki-dla małobiustnych to u góry mogą fajnie dodać, ale tam gdzie chcemy sobie odjąć to lepiej się nie falbankować.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
A oto moja sukienka :)

image

Uploaded with ImageShack.us
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 4
Dziewczyny doradźcie , mam wielki dylemat , zostały mi dwa tygodnie do podjęcia decyzji którą suknie zakupić
model pierwszy to Bonnie

image
By cakes01 at 2012-03-29

a drugi to Avril

image
By cakes01 at 2012-03-29

która lepsza????
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
wesoladama - numer 1 Bonnie
kurcze, trudny wybór, serio.
Obie piękne. Która lepiej leży?
wesoladama - nr 2 bardziej mi się podoba
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
wesoladama - mi się bardziej podoba druga :) Jest taka klasyczna i prosta. Ale wiadomo, że na każdej osobie każda suknia leży inaczej, zależy jaką masz figurę, karnację, itp. Może weź ze sobą na przymiarkę kogoś, kogo opinii ufasz? :)
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0
sluchajcie sukienki inaczej wyglądają w katalogu a inaczej na pannach mlodych :) to jak ogien i woda
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1
Wesoladama. mi lepiej sie podoba nr 1, ale to wszystko zalezy od tego jak TY w tym wygkladasz :) Może walnij ukradkiem jakeis fotki w salonie?? :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
weselodama: dla mnie 2 ładniejsza. Przymierzałaś je w ogóle? Która lepiej leży? W której czujesz, że to właśnie TA?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
wybrałabym zdecydowanie nr 1
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
do góry