Widok

SUPER ZARECZYNY !!!!!

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
hej wszystkim

Co powiecie na temat konkursu : kto mial najfajniejsze zareczyny ???:)

Ja od soboty jestem w siodmym niebie bo moj ukochany zaskoczyl mnie po calosci!!!!

Mianowicie w sobote zaprosil mnie na super nowa motorowke i razem z panem sternikiem wyplynelismy z gdynskiej mariny ok godz 19. Przy pieknym zachodzie slonca spytal sie mnie czy zostane jego zona???

Oczywiscie odpowiedzialam : TAK!!!

Ale do dzisiaj jestem cala rozpromieniona bo w zyciiu bym nie przypuszczala ze polskie morze moze byc takie piekne!!!Ten klikmat , ta wspaniala motorowka - naprawde cos pieknego!!!!

Zareczyny na super motorowce to naprawde oryginalny pomysl!!!

PS. Pewnie sie troszke moj ukochany wykosztowal ale przezycie naprawde bylo wspaniale!!!:)

Czekam na inne oryginalne zareczyny??

Pozdrawiam

Dorotka
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
wg mnie konkurs to pomysł nie teges, zgadzam sie ze pochwalić i czy opowiedzieć ale konkurs?chcesz sie z kimś licytować czy twoje zareczyny były fajniejsze?bez sensu..one były najfaniejsze bo były TWOJE- najważniejsze jest to co czuliście, to co działo/dzieje sie miedzy Wami a nie otoczka...ale oczywiście to moje skromne zdanie:)

Nie tylko Twoje agrest :)

:)

A ja miałam tradycyjne zaręczyny w Swięta Bozego Narodzenia.Dostałam pierscionek po Wigili ,gdy było rozdawanie prezentów....
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
moje nie byly jakies wymyslne, odbyly sie w naszym domku, ale byly dla mnie totalnym zaskoczeniem (mimo ze rozmawialismy o zareczynach nie raz) po prostu wykorzystal taki moment w ktorym bym sie w ogole tego nie spodziewala :) niespodzianka sie udala, byl piekny pierscionek, cudowny bukiet kwiatow i oczywiscie lzy, duzo łez szczescia!!! z wrazenia nie moglismy usnac :)))

a moj misiu jak bylismy na spacerku zapytal sie mnie `tu czy tam` a ja odp tam,jak sie pozniej okazalo gdybym powiedziala `tu` to kleknal by na srodku dlugiej (popoludniowe lato,pelno turystow), a `tam` czyli w restauracji,widzialam ze cos kombinuje,ale jak juz myslalam ze ma zadac to pytanie, to zmienial temat i myslalam, ze sobie cos wkrecam i zadnych oswiadczyn nie bedzie, w koncu jakos sie odwrocilam na chwile w inna strone i patrze spowrotem a on juz na kolanach hehehe:) nawet sie troche denerwowalam :)
pomysł bardzo ciekawy

image

nasze zareczyny byly w rocznice naszego poznania przyjechalam na weekend do mojego M po pracy tak jak zwykle (mieszkalismy od siebie kol 35 km ) poszlam pod prysznic on w tym czasie sie przebral wczesniej nie rozmawialismy o zareczynach znalismy sie i bylismy ze soba tylko rok w czasie gdy bralam kąpiel on wszystko przygotowal zjedlismy pyszna koacj z owocow morza ktora sam przygotowal potm byl deser a potem pod pretekstem drugij butelki wina wyszedl do kuchni i przyniósł bukiet kwiato kleknol i zapytal czy zostane jego zona potem byl dlugo spacer i po 4 miechach wzielismy slub :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
image

GRATULACJE !!!
Z tymi zareczynami to każde, które maja odpowiedni klimat są cudowne. ja osobiście chciałam np. wieczorem na spacerze nad morzem- mało ludzi nastrój. Mój mąż przekąbinował trochę niepotrzebnie. Oświadczył mi sie w egipcie pod swiatynią hatsepszut. dał jakimś niemcom aparat zeby nam zrobili zdjecie, ukląkł wystrzelił wtedy z tym pierścionkiem. mam na tym zdjeciu mine niezłą. Był jednak wokół gwar, kupaludzi, pośpiech-wiadomo przy zwiedzaniu. To było dosć nieoczekiwane i nawet fajne ale czasem zwykła kolacja przy świecach w zaciszu to najpiekniejsze zareczyny. Apel o facetów- wyczucie chwili i bez przesady, nie każda chce w jakimś egzotycznym miejscu, najważniejsze są te dwie osoby i nastrój.

do góry