Widok
ŚWIĄTECZNY KONKURS!
Witam wszystkich serdecznie
W zeszłym roku tematem konkursu były Wasze choinki, w tym roku pójdziemy o krok dalej i tematem konkursu będą Wasze STOŁY WIGILIJNE (ich zdjęcia oczywiście)....
...i jak się okazało CHOINKI.
1) Konkurs rozpoczyna się 24.12.2013 wraz z pierwszą gwiazdką na niebie a kończy się z dniem 07.01.2014
2) Aby wziąć udział w konkursie użytkownik musi być zalogowany.
3) Przedmiotem konkursu będą zdjęcia STOŁU WIGILIJNEGO "w pełnym umundurowaniu" lub CHOINKI. Zdjęcie należy wkleić w konkursowy wątek. Każdy użytkownik może zamieścić tylko jedną fotografię.
3') Aby zdjęcia były wiarygodne - oprócz wklejenia zdjęcia w wątku - na mój adres mailowy (j.zakowski@trojmiasto.pl) należy podesłać zdjęcie stołu z jakimś charakterystycznym elementem oznaczającym, że zdjęcie zostało zrobione przez forumowicza (np. karteczka ze swoim nickiem lub coś w tym rodzaju).
4) Do Wielkiego Finału awansuje 10 użytkowników, których STOŁY lub CHONIKI uzbierają najwięcej kciuków 'w górę'.
5) Spośród dziesięciu finalistów Jury wybierze trzech zwycięzców.
6) W skład Jury wchodzą: najbardziej kulturalny dziennikarz, przedstawiciel działu reklamy oraz Wasz Admin.
7) Nagrodami w konkursie są trzy podwójne zaproszenia do kina Helios.
* Listę wygranych zamieszczę w konkursowym wątku po zakończeniu konkursu
* Karnety do odebrania przez zwycięzców (bądź wytyczoną przez nią osobę po wcześniejszym uzgodnieniu z Adminem) w biurze Trojmiasto.pl Gdańsk, ul. Wały Piastowskie 1, 10 piętro.
* Karnety do wykorzystania do dn. 28.02.2014r.
* Karnety nie obowiązują na filmy 3d
* Karnety nie są imienne
W razie pytań proszę o kontakt na adres: j.zakowski@trojmiasto.pl lub na priv.
Przy okazji życzę Wam wszystkim aby nadchodzący czas (nie tylko świąteczny) był pełen miłości, ciepła rodzinnego, spokoju i radości. Przekażcie moje życzenia najbliższym.
Wasz Admin
W zeszłym roku tematem konkursu były Wasze choinki, w tym roku pójdziemy o krok dalej i tematem konkursu będą Wasze STOŁY WIGILIJNE (ich zdjęcia oczywiście)....
...i jak się okazało CHOINKI.
1) Konkurs rozpoczyna się 24.12.2013 wraz z pierwszą gwiazdką na niebie a kończy się z dniem 07.01.2014
2) Aby wziąć udział w konkursie użytkownik musi być zalogowany.
3) Przedmiotem konkursu będą zdjęcia STOŁU WIGILIJNEGO "w pełnym umundurowaniu" lub CHOINKI. Zdjęcie należy wkleić w konkursowy wątek. Każdy użytkownik może zamieścić tylko jedną fotografię.
3') Aby zdjęcia były wiarygodne - oprócz wklejenia zdjęcia w wątku - na mój adres mailowy (j.zakowski@trojmiasto.pl) należy podesłać zdjęcie stołu z jakimś charakterystycznym elementem oznaczającym, że zdjęcie zostało zrobione przez forumowicza (np. karteczka ze swoim nickiem lub coś w tym rodzaju).
4) Do Wielkiego Finału awansuje 10 użytkowników, których STOŁY lub CHONIKI uzbierają najwięcej kciuków 'w górę'.
5) Spośród dziesięciu finalistów Jury wybierze trzech zwycięzców.
6) W skład Jury wchodzą: najbardziej kulturalny dziennikarz, przedstawiciel działu reklamy oraz Wasz Admin.
7) Nagrodami w konkursie są trzy podwójne zaproszenia do kina Helios.
* Listę wygranych zamieszczę w konkursowym wątku po zakończeniu konkursu
* Karnety do odebrania przez zwycięzców (bądź wytyczoną przez nią osobę po wcześniejszym uzgodnieniu z Adminem) w biurze Trojmiasto.pl Gdańsk, ul. Wały Piastowskie 1, 10 piętro.
* Karnety do wykorzystania do dn. 28.02.2014r.
* Karnety nie obowiązują na filmy 3d
* Karnety nie są imienne
W razie pytań proszę o kontakt na adres: j.zakowski@trojmiasto.pl lub na priv.
Przy okazji życzę Wam wszystkim aby nadchodzący czas (nie tylko świąteczny) był pełen miłości, ciepła rodzinnego, spokoju i radości. Przekażcie moje życzenia najbliższym.
Wasz Admin
a łe...konkurs z choinkami był o wiele lepszy....bardziej sprawiedliwy i dający szansę większej liczbie osób...bo...
1) choinkę z założenia ma każdy....i stoi ona nieco dłużej niż tą chwilę, kiedy na stole wigilijnym "coś" się dzieje...
2) nie u każdego stół jest bogato zastawiony, bo są osoby, małżeństwa, rodziny które z wielu względów spędzają Wigilię samotnie...i/lub nie spraszają gości a dla siebie nie stroją stołów i nie przygotowują 12 potraw żeby stół się uginał i tonął w przepychu....
3) nie każdy wpadnie na to żeby zrobić zdjęcie stołu (!) - osobiście dopiero zobaczyłam wątek a już po Wigilii i co?:P
Może zmienić zasady konkursu?:) może jednak choinki albo jakiś mniej "ulotny" wystrój?
1) choinkę z założenia ma każdy....i stoi ona nieco dłużej niż tą chwilę, kiedy na stole wigilijnym "coś" się dzieje...
2) nie u każdego stół jest bogato zastawiony, bo są osoby, małżeństwa, rodziny które z wielu względów spędzają Wigilię samotnie...i/lub nie spraszają gości a dla siebie nie stroją stołów i nie przygotowują 12 potraw żeby stół się uginał i tonął w przepychu....
3) nie każdy wpadnie na to żeby zrobić zdjęcie stołu (!) - osobiście dopiero zobaczyłam wątek a już po Wigilii i co?:P
Może zmienić zasady konkursu?:) może jednak choinki albo jakiś mniej "ulotny" wystrój?
Aby zdjęcia były wiarygodne - oprócz wklejenia zdjęcia w wątku - na mój adres mailowy (j.zakowski@trojmiasto.pl) należy podesłać zdjęcie stołu/choinki z jakimś charakterystycznym elementem oznaczającym, że zdjęcie zostało zrobione przez forumowicza (np. karteczka ze swoim nickiem lub coś w tym rodzaju).
wstawiam moją choinkę ,ale nie wiem czy wyjdzie dobrze fotka rozmiarowo .

Uploaded with ImageShack.us

A oto nasza choinka, co roku jest "żywa", co roku kolorowa i jest na niej wszystko - bo tak lubimy :)
http://www.slubnemarzenie.com.pl
Kartki i zaproszenia okolicznościowe dla dzieci i dorosłych
min. na Chrzest, I Komunię, urodziny, rocznice.
Zaproszenia, zawiadomienia, zawieszki, winietki itd. na ślub
Ślubne dekoracje kościołów i sal weselnych
Kartki i zaproszenia okolicznościowe dla dzieci i dorosłych
min. na Chrzest, I Komunię, urodziny, rocznice.
Zaproszenia, zawiadomienia, zawieszki, winietki itd. na ślub
Ślubne dekoracje kościołów i sal weselnych
Minęła północ, I faza konkursu dobiegła końca i do finału przechodzą:
AgusiaGda (25 "kciuków w górę", stan na godz. 0:00)
e-mama (35)
mjakmama (20)
nascimento (14)
nulka (37)
len66 (77)
_Mat_ (20)
gabcia25 (22)
Alicja11 (19)
bauaganiarka' (50)
Dzisiaj choinki oceni Jury . Do wieczora ogłoszę wyniki, o których zwycięzcy zostaną poinformowani także drogą mailową.
AgusiaGda (25 "kciuków w górę", stan na godz. 0:00)
e-mama (35)
mjakmama (20)
nascimento (14)
nulka (37)
len66 (77)
_Mat_ (20)
gabcia25 (22)
Alicja11 (19)
bauaganiarka' (50)
Dzisiaj choinki oceni Jury . Do wieczora ogłoszę wyniki, o których zwycięzcy zostaną poinformowani także drogą mailową.
No to się porobiło. Tego jeszcze w historii konkursów nie było, zamiast trzech zwycięzców mamy pięciu!
Jury było niejednomyślne i stąd takie a nie inne wyniki. Oto one:
I miejsce - bauaganiarka (25 pkt)
II miejsce - nascimento, gabcia25, _Mat_ (19 pkt)
III miejsce - nulka (17 pkt)
i dalej
4. Alicja 11 (16 pkt)
5. AgusiaGda (15 pkt)
6. len66 (14 pkt)
7. e-mama (13 pkt)
8. mjakmama (8 pkt)
Dziękuję wszystkim odważnym za wzięcie udziału w Konkursie. Choć mam świadomość, że pierwotny temat konkursu (stół wigilijny) oraz obowiązek potwierdzenia autentyczności zdjęcia trochę zniechęcił innych do wzięcia udziału, to uważam że zabawa jest udana i będziemy powtarzać ją co roku. Jeżeli macie jakieś pomysły na konkurs czekam na propozycje, przecież konkurs forumowy nie musi odbywać się tylko raz w roku.
Jeszcze raz dziękuję za wzięcie udziału, gratuluję zwycięzcom i przegranym, wszystkie choinki były/są piękne.
Jury było niejednomyślne i stąd takie a nie inne wyniki. Oto one:
I miejsce - bauaganiarka (25 pkt)
II miejsce - nascimento, gabcia25, _Mat_ (19 pkt)
III miejsce - nulka (17 pkt)
i dalej
4. Alicja 11 (16 pkt)
5. AgusiaGda (15 pkt)
6. len66 (14 pkt)
7. e-mama (13 pkt)
8. mjakmama (8 pkt)
Dziękuję wszystkim odważnym za wzięcie udziału w Konkursie. Choć mam świadomość, że pierwotny temat konkursu (stół wigilijny) oraz obowiązek potwierdzenia autentyczności zdjęcia trochę zniechęcił innych do wzięcia udziału, to uważam że zabawa jest udana i będziemy powtarzać ją co roku. Jeżeli macie jakieś pomysły na konkurs czekam na propozycje, przecież konkurs forumowy nie musi odbywać się tylko raz w roku.
Jeszcze raz dziękuję za wzięcie udziału, gratuluję zwycięzcom i przegranym, wszystkie choinki były/są piękne.
dziękuję bardzo i gratuluję pozostałym :D
Admin wyraźne podał zasady konkursu w pierwszym poście więc wszystko było jasne od samego początku.
Taka reakcja ~klin jest dla mnie niezrozumiała by nie napisać, że to żenada.
Może trzeba zacząć uczyć się czytać z zrozumieniem? A komu nie podobają się zasady konkursów może nie powinien brać w nich udziału.
Taka reakcja ~klin jest dla mnie niezrozumiała by nie napisać, że to żenada.
Może trzeba zacząć uczyć się czytać z zrozumieniem? A komu nie podobają się zasady konkursów może nie powinien brać w nich udziału.
Gadaj z głupim to Cię osr*.

Szkoda ze nie udalo mi sie zalapac na konkurs ale wlasnie wrocilam po 3 tygodniach :)

[/url