Widok

SYLWESTER DLA PAR

Wspólny wyjazd/impreza Temat dostępny też na forum:
Moze ma ktos z was podobny dylemat ,gdzie i z kim spedzic sylwestra.Moze wspolnymi silami cos wymyslimy .....Czekamy na propozycje .
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
Napisz coś więcej o Was, ile macie lat, skąd jestescie, jakie formy rozrywki preferujecie, etc :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
34/36 i 7letni syn . weseli młodzi duchem lubiący fajna muzykę taką i do posłuchania jaki i potańczenia , dość aktywni , lubiący wyskoczyć na imprezę na mieście jak i dobrze się bawić na domówce , z braku czasu naszych znajomych "" poszukujemy fajnych ludzi o podobnych zainteresowaniach . wypad na piwko , drinka , rower , pobiegać , jakieś imprezy miejskie , itd . Mieszkający niedaleko Gdańska .
Ja z moim chłopakiem (mamy po 24 lata) wybieramy się do Hotelu Logos we Wrzeszczu lub do Harnasia w Sopocie i też niestety sami, może sa jeszcze jakieś chętne na wspólną imprezę samotne parki ? ;)
Witam,
czytalam wasz wpis ze poszukujecie kogos na wspolna zabawe na Sylwestra...

ja i moj chlopak wiek 24 i 36 tez szukamy kogos z kim bysmy pogli w tego sylwestra sie wspolnie pobawic gdzies w sopocie lub w Gdansku lub Gdyni...

pozdrawiam Ania i Marek
siema ja też jade z dziewczyna do sopotu na kilka dni więc możemy się skumać pozdro gdzie macie nocleg?
ja myslalem zeby wybrac sie do star texan ponoc fajna amerykansk arestauracja
Opinia została zablokowana przez moderatora
A może w kilka par ...osob wynajac jakis domek na np 12 osob ?
a co z tym domkiem na 12 osób, może Kaszuby ?
A może macie ochotę wybrać się na Sylwester do Rębiechowa - Sala Bankietowa Aura. Ekipa wiekowa to 30-40 latki w większości. Zeszłoroczna impreza była dość energiczna a w tym roku podkręcamy tempo:-) zapraszamy do naszego stolika jak jesteście tylko we dwoje.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
No i posypaly sie propozycje .dzieki za odzew. W tym roku sykwester z ekipą 20 osobow...bedzie szampanska zabawa.
Wszystkim NAJLEPSZEGO W NOWYM ROKU!!!
fajnie, a gdzie spędzacie?
mała miejscowość , w wynajętym mieszkaniu
suuper ! powodzenia

a ma ktoś może jakieś namiary na domówkę fajną dla pary 33/36 lat?

pozdrawiam !
25/25 szukam jakiejś pary na spędzenie fajnie sylwka bo jade tylko z narzeczoną do sopotu na kilka dni
pozdrawiam
Z Twojego postu dowiedziałam się o imprezie sylwestrowej organizowanej w sali Aura, zdecydowaliśmy się z narzeczonym spędzić tam Sylwestra. Jesteśmy parą w wieku 34 i 35 lat, chętnie dosiądziemy się do Waszego stolika.

Pozdrawiam
Ola i Krzysiek
do góry