Widok

SZKOLA PODSTAWOWA NA PRZYMORZU-KTORA?

Rodzina i dziecko Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Witam wszystkich
Niedlugo posyłam córkę do podstawowki na gdanskim przymorzu. mieszkamy najblizej sp 46, 79 i 80. baaaardzo was prosze o opinie na temat tych szkol bo zupelnie niewiem ktora wybrac. ewentualnie wchodza w gre inne szkoly z okolicy. szukam szkoly gdzie dziecko bedzie bezpieczne, gdzie klasy nie beda bardzo liczne, gdzie bedzie swietlica i stolowka, no i najlepiej 2 jezyki obce...a przede wszystkim wysoki poziom!! wszystkich doswiadczonych bardzo prosze o szczere opinie!!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
A ja mam dziecko w SP 5 ( w pierwszej klasie) i jestem bardzo zadowolona z tej placówki:)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
to ja polecam 71, pech chciał że już nie ma, alw co tu dużo gadać najlepsze szkoły zawsze się likwiduje :)
a może jakieś opinie o SP 44? :))) bo jestem ciekawa jak tam wygląda po tych nastu latach od mojego wyjścia ;)
Polecam 44. Klasy po 13 do 18 dzieci. Po Dwóch nauczycieli. Mam tam dzieci i jestem bardzo zadowolony. Po ukończeniu szkoły dzieci nie będą mieli problemów z poziomem gimnazjalnym.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
na stronie SP 44 piszą coś o basenie? Dzieciaki chodzą na basen do sąsiedniej podstawówki?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Przymorze Małe

Willa Krzywoustego (7 odpowiedzi)

W okolicy, w której powstaje Willa Krzywoustego znajduje się bogato rozwinięta infrastruktura -...

rośliny na balkon - jakie? (18 odpowiedzi)

Może pomożecie... Chcę coś posadzić na balkonie, tylko w lato tak strasznie tam praży słońce...

do góry